Prisgaranti

Timepris

  • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
  • Gratis ud- og hjemkørsel
  • Vi medbringer udstyr og produkter
  • Vi bruger svanemærket produkter
  • Ingen binding
  • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

  • Vi medbringer udstyr og produkter
  • Vi bruger svanemærket produkter
  • Ingen binding
  • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
  • Gratis berøringsfri sæbedispensere
  • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma Farum – Hyr et professionelt rengøringsfirma

Forestil dig et liv, hvor du aldrig behøver at tænke på rengøring mere. Hvor du kan komme hjem en fredag eftermiddag, træt efter en hård uge på arbejdet – og så spiller alt i dit hjem bare. Alle fladerne er frie for støv, og gulvet er rent, nyvasket og dufter dejligt. Weekenden ligger foran dig, og at ordne dit eget hjem står ikke på listen over ting, du skal forholde dig til, for dit hjem er allerede i tip top stand.

Det er dét, vi hos JacobsenS Rengøring kan gøre for dig. Vi tilbyder nemlig rengøring af alle typer, og til samtlige husstande i Farum og omegn. Hvis du derfor kan forestille dig et liv, hvor du får masser af ekstra tid, fokus og energi på lommen, så tøv ikke med at kontakte os. Du vil opleve, at det nærmest føles som om, at vi tryller mere tid frem i dit liv. Og tid står i en høj kurs for de fleste.

Vi tilbyder prisgaranti på alle vores rengøringer – uanset type. Så skal du have rengjort dit hjem i bund, pudset vinduerne på over-etagerne eller blot have ordnet den månedlige rengøring i opgangen, så tager vi meget gerne opgaverne på os. Hvis det skulle ske, at en af vores konkurrenter drister sig til at tilbyde at løse opgaven for dig til en bedre pris, så vil vi som minimum matche den pågældende pris – hvis vi da ikke underbyder den. På den måde er du sikret når du bestiller rengøringen hos JacobsenS Rengøring. Her får du både den billigste og den bedste rengøring, der kan findes på det danske marked. Og så ligger vi endda lokalt – til fordel for Farum og byens indbyggere.

Vi klarer alle behov inden for privat- og erhvervsrengøring

Men det er ikke bare i de private husstande, hvor vi gør en konkret forskel for vores kunder. Vi er nemlig også til stede i Farums erhvervsliv. Vores professionelle erhvervsrengøring er med til at propellere stedets virksomheder til nye højder, og sætte byen på landkortet.

Hvad kan erhvervsrengøring gøre for en virksomheds vækst og potentiale, tænker du måske? Jo, nok mere end man lige skulle tro. Her er vores bud på hvad erhvervsrengøring kan gøre for dig og din virksomhed – og vi kan bakke alt det, vi siger, op med konkrete eksempler fra vores nuværende kunder.

For det første, så kan professionel erhvervsrengøring hjælpe din virksomheds medarbejdere med at fokusere på deres kerneopgaver i løbet af arbejdsdagen. Hvis arbejdspladsen er ordnet og rengjort, så slipper I nemlig for en masse forstyrrende elementer, der kommer til at fylde på gangene, skrivebordene og i produktionen. Hvis arbejdspladsen er ren i det øjeblik medarbejderne møder ind om morgenen, så skaber det desuden et momentum – en slags bølge af produktivitet, som medarbejderne blot kan ride med på. På den måde kan professionel erhvervsrengøring altså bidrage til en markant øget produktivitet blandt dine medarbejdere – og det kan mærkes på din bundlinje.

For det andet, så vil professionel erhvervsrengøring også bidrage til at forbedre virksomhedens indeklima. Et godt indeklima er sundt for dine medarbejdere, og der er en bevist korrelation mellem et rent indeklima og mindre sygdom. Det betyder altså, at du skal forholde dig mindre til, og bruge færre penge på, at dække ind for sygemeldinger, når dine medarbejdere ringer ind med hoste og snot. Desuden giver det også ekstra mening at gøre sig særligt umage med rengøringen i en tid som denne, hvor coronaen stadig ikke har sluppet sit tag i de danske arbejdspladser. Jævnlig rengøring bidrager nemlig til at holde klimaet modstandsdygtigt mod smittespredning af vira og bakterier.

Sidst, men ikke mindst, så vil professionel erhvervsrengøring have en positiv indvirkning på dine medarbejderes arbejdsglæde. Særligt dette er vigtigt for alle virksomheder, da der er en sammenhæng mellem høj arbejdsglæde og høj produktivitet. Glade medarbejdere producerer mere – det er næsten ved at være en naturlov i erhvervslivet i dag, og mange virksomheder har allerede taget lektien til sig. En af de lavthængende frugter, der kan bidrage meget til medarbejdernes arbejdsglæde, er netop, at virksomhedens lokaler og faciliteter fremstår pæne og rene.

Af disse grunde kan det altså være en rigtig god investering – erhvervsrengøringen. Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at nå nye højder.

Træk på erfarne eksperter inden for rengøring

Hos JacobsenS Rengøring er vi eksperter inden for rengøring af alle typer. Vi har mange års erfaring i branchen, og denne erfaring har konsolideret sig til en vidensbase, som vi værner meget nøje om i vores virksomhed. Samtlige af vores medarbejdere modtager kun den bedste oplæring, så de er kompetente og godt klædt på til at løse lige netop de opgaver, som du skal have ordnet. Samtidig har alle vores medarbejdere også adgang til det bedste udstyr, der sikrer den mest effektive rengøring af de faciliteter, du skal have ordet. Det gælder både, når vi udfører erhvervsrengøring såvel som privat rengøring i hjemmene.

Alle vores medarbejdere gør selvfølgelig også en dyd ud af at møde kunderne på arbejdspladserne med et smil. Vores venlighed er et af vores varemærker hos JacobsenS Rengøring. Også på telefonen møder du en venlig betjening. Det er vores garanti for, at din oplevelse, ikke bare med vores service men også i vores personlige omgang med dig før, under og efter arbejdet er udført, er helt i top. Vi lever nemlig af tilfredse kunder, og ved hvor vigtigt helhedsoplevelsen er for dem, vi arbejder for.

Få et gratis tilbud i dag

Er du fristet af ovenstående? Så skal du ikke tøve med at tage kontakt til Rengøringfirma Farum i dag – så laver vi et godt tilbud, der passer ind i dit skema og specialsyet til dine behov. Du behøver ikke at tænke længe over om du skal give os et kald. Alle de tilbud, vi afgiver, er nemlig helt gratis og fuldkommen uforpligtende for dig. Altså er du ikke bundet til at skulle handle med os blot fordi du har taget kontakt til os.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

jacobsens-rengøring.dk spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image