Prisgaranti

Timepris

 • Svanemærket produkter
 • Inklusiv forsikring
 • Vi medbringer selv produkter
 • Ingen binding
 • Eksklusiv moms

kr 279

per time

Fast Aftale

 • Svanemærket produkter
 • Inklusiv forsikring
 • Inklusiv moms
 • Vi medbringer selv produkter
 • Ingen binding
Ønsker du en fast aftale, så kontakt os for et uforpligtende tilbud

Byd kunderne velkommen med en ren og præsentabel klinik eller salon

Driver du en klinik? Eller en frisørsalon? Så er det i høj grad vigtigt, at der er styr på rengøringen. Ikke alene af hygiejniske grunde men også fordi, det får din klinik eller salon til at fremstå på allerbedste vis for klienterne eller kunderne.

Vi ved godt, der er meget at se til i løbet af dagen, når man driver en forretning. Derfor vil vi meget gerne hjælpe der, hvor vi er bedst: nemlig på rengøringsdelen. Med vores professionelle hjælp og indsats, kan du byde dine klienter eller kunder ind i rene og pæne lokaler – og det skaber både gode oplevelser og en lyst til at komme igen.

Men vi gør ikke kun rent for at fjerne støv og nullermænd. For i saloner og på klinikker ved vi godt, at det er meget vigtigt med en høj hygiejnestandard. Vi går derfor lidt skrappere til værks, når vi udfører rengøring i klinikker og saloner – for vi vil gerne være helt sikre på at komme bakterier og snavs til livs.

Du er velkommen til at læse mere om vores salon og klinik rengøring her på siden eller give os et kald allerede i dag. Så uddyber vi nærmere, hvis du gerne vil vide mere om hygiejneforanstaltninger og andre tiltag.

Klinikrengøring og salonrengøring i høj kvalitet

Rengøring er altid noget, vi tager meget seriøst. Men, vi er ekstra opmærksomme og tager ekstra foranstaltninger i brug, når det kommer til rengøring i sundhedsklinikker. Særligt også på grund af de nyere omstændigheder med Covid-19.

Det er meget vigtigt for os, at vi i rengøring i klinikker – uanset art – gør både dig, personalet og patienter eller klienter trygge.

De høje krav til rengøring i sundhedssektoren danner rammen om vores arbejde. Det tager vi også med os rundt om i saloner, hvor hygiejne i høj grad også spiller en stor rolle, da mange mennesker kommer ind og ud hver eneste dag.

Vi benytter derfor også udelukkende personale, der er uddannet i at udføre rengøring på klinikker, da det sikrer, at rengøringen bliver udført ordentligt, og at bakterier og snavs bliver fjernet effektivt.

Fleksibel salon og klinik rengøring

Har du brug for professionel rengøring én gang om ugen? Eller har du brug for, at vi kommer forbi og svinger kluden, desinficerer og vasker gulv flere gange ugentligt? Og må det gerne være på nogle bestemte tidspunkter?

Bare rolig… Vi synes ikke, du er krævende. For det er en fast del af vores arbejdsgang at være fleksible overfor vores kunder. Uanset hvor mange gange om ugen, du ønsker vores hjælp, eller hvornår på dagen, vi skal komme forbi, finder vi i fællesskab ud af det.

For os er det vigtigste, at du er glad og tilfreds med både rengøringen og løsningen – så tilpasser vi os og sender vores team afsted, når det passer bedst ind.

Ring eller skriv gerne til os for at høre nærmere om en fleksibel aftale. Vi kan træde til mere eller mindre med det samme, hvis du har brug for det.

Interior of empty modern hair and beauty salon
 • Støvsugning
 • Gulvvask
 • Aftørring af arbejdsstationer og vandrette flader.
 • Aftørring af paneler, karme og stikkontakter.
 • Tømning/sortering af papirkurv og affald.
 • Fjernelse af pletfingre.
 • Indsamling af bestik og service.
 • Indkøb og levering af sæbe, papir, kaffe med mere.
 • Mulighed for hjælp til vask af tøj, viskestykker, linnen med mere
Modern bathroom interior showing free standing bath with large windows
 • Rengøring og afkalkning af toilet kumme
 • Afkalkning og rengøring af amatur og vask
 • Spejle og glasflader pudses
 • Støvning af gulv og lister
 • Gulvvask og aftørring
 • Tømming af affaldsposer
Golden kitchen faucet interior design
 • Støvsugning af gulv og lister
 • Gulvvask og aftørring
 • Rengøring af køkkenbord og skabslåger
 • Afkalkning og rengøring af amatur og vask
 • Spejle og glasflader pudses
 • Sortering af affald
 • Tømming af affaldsposer

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Spar penge på en fast aftale på salon- og klinikrengøring

Hos Jacobsens Rengøring går vi højt op i at give god service for vores kunder. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde ekstra gode priser til de af vores kunder, som indgår en fast aftale med os. Hvordan sådan en aftale ser ud, er forskellig fra kunde til kunde – vigtigst er dog, at du har lyst til, at vi kommer forbi med vores klude og rengøringsmidler i faste intervaller.

Vi er generelt billige, når det kommer til rengøring, men giver en endnu bedre pris, når vi indgår faste aftaler med vores kunder.

Vi beregner gerne straks en pris på salon og klinik rengøring til dig.

Salon- og klinikrengøring på hele Sjælland

Driver du en klinik midt i København? Eller er du frisør i en af forstæderne? Beliggenheden betyder ikke noget for, om vi kommer ud til dig og gør rent. For vores team har intet imod at køre langt, ligesom vi også har afdelinger forskellige steder rundt om på Sjælland.
Vi træder derfor til med vores rengøringsudstyr uanset, om du driver forretning fra Østerbro, Nordsjælland eller Kalundborg. Vi tager endda ikke ekstra for at gøre rent i en klinik eller salon langt fra København – og det er en fast del af vores service.

Vores kundeanmeldelser

Vi gør din salon eller klinik rent med skånsomme rengøringsmidler

Løbende kontrol af kvaliteten er blot én af de foranstaltninger, vi gør os ved rengøring i klinikker og saloner. Men, vi sørger tilmed også for ikke at benytte skrappe kemikalier. Det er et aktivt valg, vi har truffet for at skåne miljøet, omgivelserne og vores personale. Vi gør naturligvis også vores bedste for at benytte så lidt vand som overhovedet muligt.

Du kan derfor være ganske tryg ved, at klinikken efter et besøg af os lever op til de hygiejnestandarder, der er på området. Så kan du og personalet koncentrere jer om det, I er bedst til: at behandle jeres klienter eller klippe og style håret på jeres kunder.

Vil du gerne høre mere om vores produkter eller rengøringsmetoder? Så kontakt os gerne i dag.

Skal vi gøre rent i din klinik eller salon?

Vores veluddannede og meget erfarne team sidder allerede nu klar til at sætte i gang med at gøre rent i din salon eller klinik. Dog tager vi gerne et møde først, så vi sammen kan gennemgå en plan for, hvordan rengøringen skal udføres i netop din forretning. Her kan vi samtidig finde frem til, hvor ofte vi skal lægge vejen forbi – og på hvilke tidspunkter det passer bedst ind i din salon eller klinik.

Vi sidder klar ved telefonen det meste af dagen og ellers svarer vi hurtigt tilbage, hvis du sender os en mail med nærmere oplysninger.
Vi ser frem til at bevare den høje hygiejne i din klinik eller salon!

DERFOR SKAL JACOBSENS RENGØRING STÅ FOR JERES KONTORRENGØRING

Permanently attached cleaning staff
Fast tilknyttet rengøringspersonale

Du får tilknyttet rengøringspersonale for at sikre du altid får samme høje kvalitet

Price guarantee
Prisgaranti

Vores prisgaranti, sikre at du altid får den bedste pris på rengøring hos jer.

Office Insurance
Forsikring

Vi sørger for, at jeres inventar og vores personale er dækket af en fuld kasko forsikring

Miljøvenlige rengøringsartikler

For at sikre så sundt et miljø på kontoret som muligt, har vi valgt at benytte os af miljøvenlige og skånsomme rengøringsartikler, der bærer Svanemærket. For vi ønsker på alle måder, at rengøringen fremmer trivslen – og det gør den ved brug af så få kemikalier som overhovedet muligt.

Er det derfor et vigtigt valg for dig, og vil du gerne have god samvittighed på mange parametre på én gang, kan du trygt og roligt benytte dig af vores service. Vil du gerne vide nærmere omkring, hvilke produkter vi bruger, er du velkommen til at kontakte os.

product image