Prisgaranti

Timepris

 • Svanemærket produkter
 • Inklusiv forsikring
 • Vi medbringer selv produkter
 • Ingen binding
 • Eksklusiv moms

kr 316

per time

Fast Aftale

 • Svanemærket produkter
 • Inklusiv forsikring
 • Inklusiv moms
 • Vi medbringer selv produkter
 • Ingen binding

kr 279

per time eks. moms

Lad os stå for jeres lagerrengøring

Orden og struktur er nøgleord for at få et lager til at fungere. Rengøring er en del af netop det. For er der ikke gjort ordentligt rent, er det hverken rart for medarbejderne at være der, ligesom det kan smitte af på kvaliteten af de varer, I sender ud.

Der hvirvler meget støv rundt på et lager hver eneste dag – og det skal kommes til livs med rengøring, hvis ikke det skal gå ud over medarbejdernes helbred. Et dårligt og støvet indeklima er nemlig med til at øge antallet af sygedage.

Vi ved godt, at rengøring af et lager i sig selv kan være meget uoverskueligt. Men sådan behøver det på ingen måder at være. For ved at hyre et professionelt rengøringsteam som os bevares det gode indeklima og de rene overflader, uden I behøver bruge en masse sparsom tid på det.

Vi stiller op med et fast team af medarbejdere til jeres lagerrengøring

Det skal være trygt at få rengøring udefra. Derfor stiller vi altid op med det samme team af medarbejdere, så I ved, hvem der kommer og går på jeres lager. Det har ikke kun den fordel, at I ved, hvem der kommer og går. For det sikrer også, at medarbejderne kender jeres forretning og jeres lager og dermed også ved, hvor det er vigtigt at få gjort rent udover de gængse steder som gulve og kontorer.

I mærker ikke noget som helst til, at vi kommer og udfører lagerrengøring for jer, da vi og medarbejderne selv finder rundt og dermed passer sig selv, når de kommer for at gøre rent. Dertil ved de også godt, hvad der ikke skal røres ved, hvilket vi også ser som en meget vigtig detalje.

Lyder det som det rette team for jer? Så kontakt os endelig gerne i dag.

Derfor skal du vælge os til at stå for din lager rengøring

 • Fejning af gulve
 • Vask af gulve
 • Støvsugning
 • Aftørring af synlige overflader
 • Affaldshåndtering
 • Rengøring af indgangsområder
 • Kontrol og genopfyldning af rengøringsartikler
 • Skift af skraldeposer
 • Kontorrengøring (inkl. skriveborde, computere og gulve)
Commercial cleaning
 • Rengøring og afkalkning af toiletkumme
 • Let afkalkning og rengøring af armatur og vask
 • Spejle og glasflader pudses
 • Støvning af gulv og lister
 • Gulvvask og aftørring
 • Tømning af affaldsposer

Lagerrengøring bidrager til at holde jeres medarbejdere raske

Vil I gerne jeres medarbejdere det bedste? Så er fast rengøring af arbejdsområderne en del af det. For som ansat bruges der mange timer i samme lokaler. Er de svære at holde rene, og er der en del støv hver eneste dag, giver det risiko for udvikling af støvallergi. Såfremt der ikke bliver gjort rent.

Det vil vi meget gerne bidrage til at undgå, så jeres medarbejdere så vidt muligt kan holde sig raske i al den tid, de arbejder hos jer. Vi tilbyder derfor heller ikke en standardrengøring. For hvert lager er forskelligt, hvorfor rengøringen også bør være det.

Inden vi udfører lagerrengøring hos jer første gang, kommer vi på besøg for at besigtige lokalerne. Det gør os i stand til at lægge en god plan for, hvor og hvordan der skal gøres rent på jeres områder. Dertil har I også mulighed for at udpege steder, hvor der ikke er adgang, eller som vi ikke skal tage os af.

Det sikrer, at vi kommer godt fra start, og at I er tilfredse fra første dag, vi kommer og gør rent på jeres lager.

Vi udfører lagerrengøring på hele Sjælland

Jacobsens Rengøring holder til i København men ved godt, at hovedstaden ikke nødvendigvis er den bedste lokation for jeres lager. Vi har derfor valgt at inkludere prisen for kørsel i vores priser for lagerrengøring, så det også er attraktivt for et lager uden for København at benytte os.

Befinder jeres lager sig derfor i nordlig, sydlig eller vestlig retning, sætter vi GPS’en efter det. Det går på ingen måder udover prisen eller kvaliteten af rengøringen, da den er helt den samme, uanset hvor vi skal køre til.

Rengøring er vores passion – så afstand er ingen hindring.

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Få gjort lageret rent til billige priser

Vil du gerne have gjort rent, men må det samtidig også gerne være til en god pris? Det er der ikke noget at sige til, da hver krone sparet, er en krone tjent. Vi har derfor forsøgt at gøre vores rengøring så billig som overhovedet muligt, uden det går udover kvaliteten eller effektiviteten.

Ønsker du, at vi skal komme og udføre lagerrengøring på fast basis, ses det naturligvis også på prisen. For det skal være en fordel at være en fast kunde hos os.

Du ser vores priser længere oppe på siden og ellers er du velkommen til at kontakte os. Så beregner vi en pris, der matcher det behov du har.

Vi gør rent på jeres lager, når det passer ind

Skal vi komme og gøre rent om morgenen, inden medarbejderne møder ind? Eller sent eftermiddag, når de er taget hjem igen? Uanset hvad der passer bedst ind i jeres skema, sørger vi for at tilpasse det med vores medarbejdere.

Det er ikke så vigtigt for os, hvornår på dagen, der skal gøres rent. Vi ved, det i stedet er meget vigtigere for jer, så produktionen kører så optimalt som muligt.

Hvor ofte vi skal lægge vejen forbi jeres lager til en omgang lagerrengøring er også i jeres hænder. Om det er lettere rengøringsopgaver hver dag og større og grundigere en eller to gange om ugen, eller hvordan I ønsker, det skal se ud, er helt op til jer.

Det vigtigste for os er blot, at vi får lavet en rengøringsplan, der stemmer overens med de behov, I har.

Vores kundeanmeldelser

Kontakt os for effektiv og professionel lagerrengøring

Når I hyrer os og vores dygtige team til lagerrengøring, får I stillet et specialuddannet team til rådighed. De har mange års erfaring og viden på området. De ved derfor, hvilken indsats der skal til for et rent og ikke mindst sundt arbejdsmiljø.

Mindre kan ikke gøre det, da I er en professionel virksomhed og arbejdsplads – og det skal rengøringen naturligvis matche.

Vi vil meget gerne mødes til en snak eller ringes op, så vi sammen kan finde ud af, om vi er det rette match for jer.

Uanset hvor på Sjælland I hører til, kører vi ud til jer. Ring eller skriv gerne en mail allerede i dag, så I kan komme i gang med lagerrengøring hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra jer samt at gøre rent på jeres lager.

DERFOR SKAL JACOBSENS RENGØRING STÅ FOR JERES KONTORRENGØRING

Permanently attached cleaning staff
Fast tilknyttet rengøringspersonale

Du får tilknyttet rengøringspersonale for at sikre du altid får samme høje kvalitet

Price guarantee
Prisgaranti

Vores prisgaranti, sikre at du altid får den bedste pris på rengøring hos jer.

Office Insurance
Forsikring

Vi sørger for, at jeres inventar og vores personale er dækket af en fuld kasko forsikring

Miljøvenlige rengøringsartikler

For at sikre så sundt et miljø på kontoret som muligt, har vi valgt at benytte os af miljøvenlige og skånsomme rengøringsartikler, der bærer Svanemærket. For vi ønsker på alle måder, at rengøringen fremmer trivslen – og det gør den ved brug af så få kemikalier som overhovedet muligt.

Er det derfor et vigtigt valg for dig, og vil du gerne have god samvittighed på mange parametre på én gang, kan du trygt og roligt benytte dig af vores service. Vil du gerne vide nærmere omkring, hvilke produkter vi bruger, er du velkommen til at kontakte os.

product image