Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Privat rengøring – vi fjerner nullermænd og får overflader til at skinne

Har du en større bolig, som du ikke kan overskue at gøre rent? Eller siger rengøring dig bare generelt ikke så meget? Uanset hvordan vi vender og drejer det, er rengøring desværre ikke til at komme udenom. Det er en del af det at bo i en bolig – og det tager desværre bare tid, hvis nullermændene og støvet skal helt livs.

Men har du ikke tiden eller overskuddet til det, behøver du ikke bare at lade stå til. For det er også muligt at få hjælp til privat rengøring. Det er her, vi kommer ind i billedet. For vi har et kompetent og dygtigt team til rådighed, som kan hjælpe dig med at komme igennem rengøringen derhjemme. Vi er meget professionelle og udfører samt planlægger det i et meget tæt samarbejde med dig.

Vi er meget opmærksomme på, at det at lukke andre ind i sit hjem for at udføre privat rengøring er en meget stor tillidssag. Af den grund tilbyder vi naturligvis også et gratis møde, hvor vi i fællesskab finder ud af, hvordan vi hjælper dig bedst muligt.

Planen for den private rengøring hos dig er naturligvis ikke bindende og kan altid justeres, hvis du ønsker det.

Få mere tid til dig selv med privat rengøring

Tid får vi ikke igen. Derfor kan vi godt forstå, hvis du gerne vil bruge den varsomt. Et af de steder hvor du kan få mere tid, er ved ikke at skulle gøre rent derhjemme. For det er en tidsrøver. Når først du er færdig ét sted, kommer du i tanke om, at der lige mangler det næste sted. Men har du i lang tid ikke lige haft overskuddet, er det en endnu større udfordring og tidsrøver at komme igennem.

Når du får os til at udføre privat rengøring i dit hjem i København eller hvilket som helst andet sted på Sjælland, kan du regne med at få en hverdag, der er langt mere overskuelig.

Men det er ikke det hele.

For når du får udført privat rengøring med jævne mellemrum, får du også et sundere indeklima til følge. Det giver dig både mere energi og overskud – både fordi der er ryddet, men også fordi energien i dit hjem er meget bedre.

Vi gør rent, når du har tid

Er du ikke hjemme mellem 08.00 og 16.00? Eller vil du gerne have gjort rent hver fredag på et bestemt tidspunkt? Det er ingen problem. For vi er nemlig lige så fleksible, som du ønsker det. Det betyder rent faktisk, at vi har et rengøringsteam, der står til rådighed døgnet rundt. Ja, den er god nok.

Vi udfører rengøring i private hjem i alle døgnets timer. Langt størstedelen af vores kunder ønsker naturligvis rengøring udført i dagtimerne. Men, ønsker du af særlige årsager, at det skal foregå om natten eller på andre lidt skæve tidspunkter, skal du bare sige til. Vi lytter til det, og får det naturligvis til at passe ind med dine planer.

Hold dig derfor endeligt ikke tilbage, hvis du har nogle særlige ønsker, eller gerne vil have gjort rent på tidspunkter, der normalt ikke harmonerer med professionel hjælp.

Vi går langt for den gode service – det håber vi, du mærker med det samme.

Hvorfor hyre os til privat rengøring?

Vi ved godt, der er mange om buddet, når det kommer til privat rengøring i København og omegn. Derfor er det også meget vigtigt for os, at du er tilfreds hver eneste gang, vi har været forbi. Det betyder, at vi først og fremmest aftaler med dig, hvordan den private rengøring er helt ned i detaljer. Det er naturligvis ikke bindende og kan altid justeres efter, hvordan det passer for dig.

Hvad der også er meget vigtigt for os er, at vi altid overholder aftaler med dig. Det betyder, at vi altid kommer til den planlagte tid, og at vi som udgangspunkt altid sender det samme personale. Der kan naturligvis være afvigelser på grund af sygdom eller uforudsete situationer. Men her vil vi altid sørge for at give dig besked, så du er forberedt.

Endeligt ligger det os naturligvis også meget på sinde at give dig den absolut bedste pris på privat rengøring. Vi giver altid vores faste kunder en ekstra god pris. Er det noget, du er interesseret i at høre nærmere om, er du velkommen til at ringe eller skrive til os for en uforpligtende snak og et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge os til at stå for din privat rengøring

Modern white with side cakes thumbnail
 • Støvsugning af gulv og lister
 • Gulvvask og aftørring
 • Rengøring af køkkenbord og skabslåger
 • Afkalkning og rengøring af amatur og vask
 • Spejle og glasflader pudses
 • Aftørring af støv på alle overflader
 • Spindelvæv og lignende fjernes
Modern white with side cakes thumbnail
 • Rengøring og afkalkning af toilet kumme
 • Afkalkning og rengøring af amatur og vask
 • Spejle og glasflader pudses
 • Støvning af gulv og lister
 • Gulvvask og aftørring
 • Aftørring af støv
 • Afløb rengøres
 • Spindelvæv og lignende fjernes
Modern white withside cakes thumbnail
 • Støvsugning af gulv og lister
 • Støvsugning af sofa
 • Gulvvask og aftørring
 • Rengøring af borde og hylder
 • Spejle og glasflader pudses
 • Aftørring af støv
 • Spindelvæv og lignende fjernes

Skræddersyet rengøringshjælp til private

Når du vil have rengøringshjælp af os, tager vi en kort snak om dine behov og ønsker. Alle hjem er forskellige, derfor er det vigtigt at skræddersy et rengøringsprogram netop til dig.

Når du som 400+ andre kunder lader os stå for din private rengøring er der naturligvis nogle omkostninger forbundet med det. Det er dog ikke så slemt, som man skulle tro. Udover, at vi tilbyder prisgaranti på privatrengøring, kan du også få skattefradag for din rengøring.

Den reelle pris, som du kommer til at betale, vil indebære en besparelse på 33%, når du gør brug af dit håndværkerfradrag.

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores kundeanmeldelser

Privat rengøring i København og på hele Sjælland

Bor du midt inde i København? I Nordsjælland? Eller måske på Stevns? Din bopæl er ingen udfordring for os, da vi kører ud til mange adresser fordelt på hele Sjælland. Du skal derfor ikke holde dig tilbage fra at kontakte os om rengøring i dit private hjem, hvis ikke du bor i et af brokvartererne i København eller i Storkøbenhavn.

Vi har et stort og dygtigt team af rengøringsmedarbejdere fordelt på hele øen, som hellere end gerne kommer og gør rent hos dig. Alle er de uddannet og har gennemgået en masse kurser, så de er så godt klædt på som muligt til at gøre rent hos dig – også hvis du ønsker ekstra rengøring grundet Covid-19 situationen.

Har du brug for et møde med os, inden vi kommer og gør rent hos dig, er du mere end velkommen til at fortælle os det. Så finder vi sammen ud af, om det skal foregå online eller fysisk – og hvor du helst gerne vil møde os og personalet.

Det skal være trygt for dig at benytte os – uanset hvor på Sjælland du holder til.

Hvad koster privat rengøring?

Vi kan naturligvis kun tale for os selv. Her er vores pris som udgangspunkt 349 kroner i prisen inklusive kørsel. Det er dog den pris, vi giver ved privat rengøring, hvor der ikke foreligger nogen fast aftale.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om, hvilken pris på privat rengøring vi kan give dig.

Hvor meget kan man trække fra rengøring?

Når du får et professionelt rengøringsfirma som os til at udføre privat rengøring, kan du benytte dig af servicefradraget. Det betyder, at du kan trække dele af arbejdslønnen til rengøringen fra. Får du jævnligt hjælp til rengøring, kan det give dig en årlig besparelse på flere tusinde kroner. Det gør det naturligvis ekstra attraktivt at benytte os og at få hjælp til rengøringen, fordi det dermed ikke går så hårdt ud over budgettet.

Fradraget ændrer sig fra år til år, ligesom du selv skal sørge for at indberette det til SKAT.

Privat rengøring med dig i fokus

Når vi kommer og gør rent i dit hjem, er vi meget opmærksomme på, at vi netop kommer og gør rent hjemme hos dig. Vi sætter en stor ære i at være effektive, smilende og give god service, så du så vidt muligt føler dig godt tilpas, når vi er på besøg.

Vi ved godt, det kan være grænseoverskridende at få udført rengøring af andre – men med et smil og en afslappet men professionel attitude er vores erfaring, at vores kunder føler sig meget tilpasse efter ganske få besøg.

Er du hjemme, mens vi udfører privatrengøring, og har du nogle tilføjelser eller noget, du ikke ønsker, vi skal rengøre som ellers, er du mere end velkommen til at sige til. Så lytter vores medarbejder efter det med det samme.

Vi glæder os til at komme forbi til den første og de næste mange gange rengøring.

Ofte stillede spørgsmål

Er der binding på jeres rengøring?

Nej du er ikke bundet, og kan derfor opsige eller aflyse efter eget ønske.

I hvilket tidsrum udføres rengøringen?

VI rengør hele døgnet, og alle dage hele året året rundt

Hvordan betaler jeg for min rengøring?

Vi sender en faktura , hvor du kan betale igennem din bank eller netbank

Tilbyder i engangsrengøring?

Ja det er en standard del af vores hovedrengøring. Læs mere under menuen hovedrengøring

Er det muligt at ændre i sin rengøringsaftale?

Det er bestemt ikke noget problem. Vi ville sætte pris på, at få besked 1 dag i forvejen.

Kan I afkalke mit køkken og/eller badeværelse?

Afkalkning er standard i vores løbende rengøring. Vi anvender professionelle produkter og løsninger, og vores uddannede personale ved præcis hvordan det skal anvendes, og dermed undgå skader.

Skal jeg give jer en nøgle?

Som kunde er det op til dig, at der er adgang til det område hvor arbejdet skal udføres. Du kan enten selv låse op, eller give den faste assistent en nøgle

Har du brug for et privat rengøringsfirma i København eller på Sjælland?

Vi er ikke kun et professionelt rengøringsfirma. Vi er også et personligt et af slagsen, som går højt op i, at du bliver mødt af et smil, når vi dukker op på din adresse. Et godt humør er altid et godt udgangspunkt for et godt og rent resultat.

Vil du dog hellere, at vi kommer og gør rent, mens du ikke er hjemme, kan vi naturligvis også finde ud af det. Så sørger vi for, at gulvene skinner og nullermændene er væk, når du kommer hjem.

Lyder et effektivt rengøringsteam som noget for dig, og kan du slet ikke vente med at få et velduftende og rent hjem, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail allerede i dag.

Få mere tid til dig selv – og lad os stå for din privatrengøring

Når du hyrer os til Privatrengøring i København, Hillerød eller et andet sted på sjælland, slipper du for at bruge din kostbare tid på at støvsuge, støve af, afkalke og hvad der ellers er af opgaver, der sluger din tid.

Med vores privatrengøring gør vi altså din hverdag lettere og mere overskuelig, da du ikke behøver bruge din tid på at holde dit hjem rent og pænt. Du får derfor mere tid til at være sammen med familien eller på bare at slappe af efter en hektisk hverdag. Endnu bedre er der den fordel, at indeklimaet bliver holdt sundt, fordi støvpartikler og allergener bliver holdt nede på et minimalt niveau.

Vi kan derfor kun se fordele i at benytte sig af vores rengøringsservice.

Vi passer på miljøet

jacobsens-rengøring.dk virksomhedspolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image