Prisgaranti

Timepris

 • Svanemærket produkter
 • Inklusiv forsikring
 • Vi medbringer selv produkter
 • Ingen binding
 • Eksklusiv moms

kr 316

per time

Fast Aftale

 • Svanemærket produkter
 • Inklusiv forsikring
 • Inklusiv moms
 • Vi medbringer selv produkter
 • Ingen binding

kr 279

per time eks. moms

Effektiv og grundig skole- og børnehaverengøring

Børnehaver og skoler er steder, hvor der færdes rigtig mange mennesker. Små som store, yngre som ældre. Derfor er det nødvendigt med grundig og daglig rengøring, hvis alle skal være tilpasse samt føle sig trygge i omgivelserne.

Rengøring i institutioner er et stort arbejde, fordi det ofte drejer sig om store lokaler med mange overflader. Dette er dog ikke nogen hindring for os, da vi har medarbejdere, der hurtigt og effektivt kan arbejde sig gennem alle rengøringsområder.

Afhængigt af, om du ønsker os til at gøre rent på en skole eller en børnehave, har vi naturligvis forskellige rutiner og foranstaltninger, som vi sætter i værk. Vi tilpasser derfor rengøringen alt efter behovene.

Mindre sygdom og mere trivsel med skole- og børnehave rengøring

Når mange børn er samlet i samme lokaler, er det naturligvis ikke til at undgå sygdom. Men, med grundig skolerengøring eller børnehaverengøring mindskes risikoen for smitte med bakterier eller virus, som giver anledning til sygdom.

I børnehaver har vi særligt fokus på gulve, da både børn, forældre og ansatte går ind og ud ad dørene flere gange om dagen. Risikoen for, at børnene kan samle nogle uønskede bakterier op er derfor store, hvis ikke rengøringen her er i top.

Men grundig rengøring har også stor betydning for trivslen blandt både børn og voksne. For når omgivelserne er rene, pæne og opryddet, kan der fokuseres på arbejdet og børnenes ve og vel.

Derfor skal du vælge os til at stå for din børnehave rengøring

 • Fejning af gulve
 • Vask af gulve
 • Støvsugning
 • Aftørring af synlige overflader
 • Affaldshåndtering
 • Rengøring af indgangsområder
 • Kontrol og genopfyldning af rengøringsartikler
 • Skift af skraldeposer
 • Kontorrengøring (inkl. skriveborde, computere og gulve)
Commercial cleaning
 • Rengøring og afkalkning af toiletkumme
 • Let afkalkning og rengøring af armatur og vask
 • Spejle og glasflader pudses
 • Støvning af gulv og lister
 • Gulvvask og aftørring
 • Tømning af affaldsposer

Vi har ekstra fokus på at minimere smitterisikoen

Vi har altid udført skolerengøring og børnehave rengøring meget grundigt. Men med en ny virus på banen er vi naturligvis blevet endnu mere opmærksomme på nødvendigheden af ekstra grundig rengøring.

Vi ønsker, det skal være en tryg oplevelse for de ansatte at møde ind og for forældrene at aflevere deres børn i børnehave eller skole. Derfor igangsætter vi gerne ekstra foranstaltninger i vores rengøring, hvis I som institution ser et behov for det.

Vi hjælper derfor også gerne med at stille remedier til rådighed, hvis det er nødvendigt i forbindelse med bl.a. aktiviteter i køkken og spiseområder.

Effektiv rengøring kommer med god kommunikation

Der er flere ting, der spiller ind for en god og grundig børnehave rengøring eller skolerengøring. Èn ting er, at vi stiller et erfarent og dygtigt team til rådighed. Noget andet er, at kommunikationen mellem institutionen og os er god og konstruktiv.
For der vil løbende være indsatsområder, hvor der kan rettes til eller ændres på for at optimere. Både for jer som institution men også for os som rengøringsteam. Det sikrer vi med en altid klar og meget positiv dialog, så vi møder hinanden i øjenhøjde samt med forståelse og respekt.

Med den gode og konstruktive dialog kommer der både god stemning og gode ideer – så det er et stort fokus fra vores side, så samarbejdet kan forløbe gnidningsfrit.

Den gode dialog starter allerede nu, så ring eller skriv gerne til os, hvis I ønsker at høre nærmere om vores evner og tilgang til børnehaverengøring eller skolerengøring.

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Prisvenlig rengøring

Vi er meget opmærksomme på, at I er underlagt et stramt budget for rengøring. Særligt også i tider, hvor rengøringen har særligt stor indvirkning på den daglige trivsel. Vi tilbyder derfor prisvenlig rengøring, hvor samtlige børnehaver og skoler i København og rundt om på Sjælland kan være med, uden det sprænger budgettet.

Alt efter aftale er vi også til at snakke med, når det kommer til pris. Dette tager vi meget gerne et nærmere møde med jer om, så I er helt med på, hvad rengøring udført af os vil koste i netop jeres institution.

Vi gør udelukkende rent med miljøvenlige rengøringsmidler

Jo færre kemikalier, jo bedre er det. For miljøet men også vores egen sundhed. Mange billige rengøringsmidler er af dårlig kvalitet og overparfumerede, hvilket kan give anledning til udvikling af allergi. Det ser vi ikke nogen grund til.

Vi har derfor fra starten valgt, at vi udelukkende bruger skånsomme og miljøvenlige rengøringsmidler uden stærke kemikalier. Med det ved vi, at kvaliteten af rengøringen er helt i top, og at der ikke er nogen, der tager skade.

Vi tager ansvar, hvor vi kan.

Professionel skole- og børnehaverengøring på hele Sjælland

Stor skole kontra lille skole. Stor børnehave kontra en lille og privat børnehave. Uanset hvordan jeres skole eller børnehave tager sig ud størrelsesmæssigt, rykker vi meget gerne ud på daglig basis.

Jacobsens Rengøring er et københavnsk rengøringsfirma med afdelinger og rengøringsteams rundt om på hele Sjælland. VI kan derfor træde til morgen som sen aften for at gøre rent i jeres lokaler. Det betyder med andre ord ikke noget, om vi skal rykke ud, før solen står op, til en børnehave i det sydsjællandske, eller om vi skal gøre rent sent på eftermiddagen på en skole midt i København.

Inden vi starter skole- eller børnehaverengøringen op, tager vi et møde sammen med jer, hvor vi gennemgår planen for rengøringen. Dertil evaluerer vi også efter de første gange, så vi er sikre på, at rengøringen lever op til jeres forventning, eller om der skal justeres lidt på den oprindelige plan.

Vi går højt op i jeres tilfredshed, da det sikrer de bedste vilkår for børnene og jeres ansatte.

Vores kundeanmeldelser

Kontakt os for børnehave- og skolerengøring

Mangler I et rengøringsfirma til ekstra rengøring? Eller har I brug for et helt nyt team? Årsagen for os er ikke så vigtig, da vi blot gerne vil have lov til at gøre rent hos jer. Det er vores passion, og vi vil hellere end gerne vise, hvor dygtige og effektive vi er.

Vi sidder klar på telefonen og mail størstedelen af dagen i både hverdage og weekender. Så kontakt os gerne, når det passer ind i kalenderen – så finder vi sammen ud af, om vi er rette match.

Vi kommer også gerne forbi til en kop kaffe, hvis dette er nemmere, og I ønsker et personligt møde for at kunne træffe en beslutning.

Vi ser frem til at høre fra jer.

DERFOR SKAL JACOBSENS RENGØRING STÅ FOR JERES KONTORRENGØRING

Permanently attached cleaning staff
Fast tilknyttet rengøringspersonale

Du får tilknyttet rengøringspersonale for at sikre du altid får samme høje kvalitet

Price guarantee
Prisgaranti

Vores prisgaranti, sikre at du altid får den bedste pris på rengøring hos jer.

Office Insurance
Forsikring

Vi sørger for, at jeres inventar og vores personale er dækket af en fuld kasko forsikring

Miljøvenlige rengøringsartikler

For at sikre så sundt et miljø på kontoret som muligt, har vi valgt at benytte os af miljøvenlige og skånsomme rengøringsartikler, der bærer Svanemærket. For vi ønsker på alle måder, at rengøringen fremmer trivslen – og det gør den ved brug af så få kemikalier som overhovedet muligt.

Er det derfor et vigtigt valg for dig, og vil du gerne have god samvittighed på mange parametre på én gang, kan du trygt og roligt benytte dig af vores service. Vil du gerne vide nærmere omkring, hvilke produkter vi bruger, er du velkommen til at kontakte os.

product image