Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Eklusive moms

kr 316

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 279

per time eks. moms

Professionel trappevask i København og på Sjælland

Står du for driften af en eller flere ejendomme i København eller andre steder på Sjælland? Og vil du gerne have hjælp til at få trapperne til at fremstå pæne og indbydende? Trappevask kan gøre meget for en trappeopgang, da de meget hurtigt bliver beskidte som følge af den daglige trafik, der er ind og ud af ejendommen.

Dog er udseendet ikke den eneste grund til, hvorfor det er en god ide at lade et professionelt rengøringsfirma som os tage sig af trappevask. For mudder, skidt og støv slider også på trapperne. Bliver de derfor ikke jævnligt vasket, vil de relativt hurtigt komme til at se slidte ud.

Det er der ingen grund til, at de kommer til, når nu vi står klar til at hjælpe dig med at vaske trapperne hver eneste uge. Vi er både effektive og grundige – og vi viser det gerne frem for at fortælle om det.

Trappevask i København og på Sjælland på fast basis

Vil du gerne være helt fri for at tage dig af trappevask? Eller mangler du et nyt og effektivt team til at tage sig af trappevask? Uanset om du ønsker trappevask på Østerbro, midt i København eller i en hvilken som helst anden ejendom på Sjælland, hjælper vi dig gerne med det.

Vi kommer både, når du mener, det er ved at være tid til at gøre trapperne rene samt på en fast basis, så du er fri for at tænke over det. Ved trappevask på fast basis giver vi naturligvis en god og fordelagtig pris – og har du flere ejendomme og trappeopgange, vi skal tage os af, kigger vi gerne på prisen igen.

Uanset hvad du ønsker, og hvad du har behov for, sørger vi for at udføre det effektivt og grundigt, så dine trapper altid fremstår indbydende, når beboerne kommer hjem.

Hvad består en trappevask af?

En trappevask består ikke kun af en grundig vask af trapperne i opgangen. Vi sørger nemlig også for at feje og ryste hoveddørsmåtten udenfor, aftørre gelændere, fjerne spindelvæv og generelt aftørre de overflader, der er langs med trappen og opgangen.

Vi har mange års erfaring med trappevask i og omkring København samt for kunder på Sjælland og ved derfor, hvad der skal til for at sikre et flot resultat, hvor hjørner ikke er blevet glemt eller spindelvæv overset.

Kvalitet er meget vigtigt for os, da vi ved, hvor vigtigt det er for dig. Vi garanterer derfor, at hver opgang bliver behandlet med stor koncentration og ikke mindst opmærksomhed. Vi skræddersyr gerne en løsning, der passer perfekt overens med dine eller jeres behov.

Trappevask i København og på Sjælland med et smil

Hos Jacobsens Rengøring går vi meget højt op i, at vores rengøringsfolk er imødekommende og smilende. For det er ikke kun dig, der står for driften af ejendommen, der skal være tryg ved, at vi kommer forbi. Det skal beboerne også.

Du kan derfor være sikker på, at vores medarbejdere altid møder op med gåpåmod, en venlig og imødekommende attitude samt med et smil. Det giver heller ikke kun tryghed, men giver også det bedste resultat af trappevasken.

Kontakt os derfor gerne, hvis du mangler et professionelt og smilende team til udførsel af trappevask på Østerbro, København eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skal vi kigge forbi og give trappevask?

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi udfører en trappevask? Eller hvordan vores priser er for netop dine opgange? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder både klar over telefonen og på mail, og kommer også gerne ud og beser trappeopgangene for at give dig en skræddersyet pris.

Vi er tilgængelige hele dagen og har et stort og professionelt team, som er klar til at træde til, hvis du har brug for at få udført trappevask med det samme. Ønsker du at hilse på vores team først, er dette også en mulighed – vi går langt for at sikre din tryghed.

Vi glæder os til at høre fra dig samt vaske dine trapper.

Vi passer på miljøet og dine trapper

Når vi udfører trappevask, gør vi det med omtanke. Det gør vi for vores medarbejdere, beboerne og miljøet. Derfor udfører vi udelukkende trappevask med svanemærkede produkter. Det er noget, vi har gjort længe, og som vi agter at blive ved med, da det skaber et sundere miljø.

Selvom produkterne ikke indeholder skrappe kemikalier, er de fortsat effektive og kommer lige så meget i dybden med skidtet.

Udover svanemærkede produkter, har vi også udviklet særlige teknikker, som sikrer at vi hurtigt kommer til bunds med skidtet i alle hjørner og kanter og ikke tager længe om at vaske hver enkelt trappe.

product image