Professionel Rengøring på hele Sjælland

Vi tilbyder professionel rengøring hos både private og erhverv på hele Sjælland, Søger du derfor et dygtigt rengøringsfirma med mange års erfaring, er vi de helt rette til jobbet. Vi udfører alle former for rengøring – uanset om det er almindelig hjælp til rengøring, hovedrengøring eller f.eks. vinduespudsning..

Hos os kan du få en fleksibel ordning, der er tilpasset helt efter dine behov. Det er meget forskelligt, hvor ofte folk ønsker at få gjort rent. Vi skræddersyr en plan til dig, så du får effektiv rengøring, når du har brug for det. Det tager typisk en time med almindelig rengøring – dette afhænger dog meget af størrelsen på boligen/kontoret. Er det fuld hovedrengøring, tager det naturligvis længere tid.

NORDSJÆLLAND

VESTSJÆLLAND

SYDSJÆLLAND

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi passer på miljøet

jacobsens-rengøring.dk spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image