Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma Hørsholm – Få rengjort i bund med vores ekspertise

Hvis du også oplever, at rengøringen er det rene evighedsarbejde, og hvis du enten ikke har tid eller lyst til at bruge hele dage på at komme til bunds i noget, der igen trænger i næste uge – ja, så er du havnet det rette sted!

Hos Jacobsens Rengøring er vi eksperter i at rengøre i bund hos dig. Uanset dit behov. Om det er vinduerne, der blot trænger til en pudsning, eller hvis det altid er rengøringen i bryggerset, der hiver al energi ud af dig, eller hvis det er hele dit hjem, der bare skal have en ordentlig omgang med spanden og kluden – ja, i alle disse tilfælde står vi klar til at hjælpe dig.

Med professionel rengøring fra Jacobsens Rengøring har du en unik mulighed for at vinde din frihed og dit hjem tilbage på samme tid. Vi frigiver nemlig din tid, så du frit kan vælge at prioritere din energi på dét, der giver mening for dig. Derudover sørger vi også for, at dit hjem bliver den bedste version af dig selv, så du altid kan komme hjem igen og slappe af. Virkelig slappe af. Uden at du tænker, at der er behov for også at få ordnet dit og dat. Det er nemlig sjældent dét, du har brug for at tænke på, når du kommer hjem.

Vi klarer rengøringen hos dig eller på arbejdet

Også blandt erhvervslivet i Hørsholm og omegn er Jacobsens Rengøring til stede, og gør en konkret forskel for det lokale erhvervsliv. Med vores erhvervsrengøring sikrer vi nemlig, at alle vores erhvervskunder kan præstere det ypperste, som de er sat i verden til at præstere. Vi hjælper virksomhedernes personale med at vinde fokus på deres kerneopgaver, opnå større sundhed og mindre sygdom, og så bidrager vi med rene arbejdspladser, der skaber stor arbejdsglæde og attraktive arbejdslokaler.

På den måde hjælper vi altså de lokale virksomheder med at forbedre deres forretning på en række vitale parametre, som alle kan bidrage positivt til en mere grøn bundlinje for virksomhederne – grøn både økonomisk og miljømæssigt.

Du kan også få en virksomhed, der udstråler professionalisme og ekspertise med Jacobsens Rengøring til erhverv. Kontakt os i dag, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe din forretning.

Vi står klar til at hjælpe ethvert behov

Uanset hvilket behov, du står med inden for rengøringen, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har nemlig ekspertise indenfor alle feltets områder, og vores personale er kompetente til at varetage enhver form for rengøringsopgave.

Vores erfaring med rengøring spænder vidt og bredt, og vi er endnu ikke stødt på den opgave, vi ikke kan løse. Vi tvivler på, at din opgave skulle være den første af slagsen. Vi udnytter den erfaring, vi har opnået gennem årene, til at oplære vores personale, så de altid kan tilbyde dig den bedste og mest professionelle rengøring – passende til lige netop dit behov.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis det, vi indtil nu har fortalt, lyder fristende for dig, så ved du hvor telefonen står – vi sidder altid klar til at lytte til dig, og forholde os til dit behov. Når du kontakter os giver vi gerne et tilbud på din opgave, og det er selvfølgelig altid helt uforpligtende og ganske gratis. Du bestemmer altså selv om du vil benytte dig af vores tilbud.

Derudover er der ingen binding på nogen af vores ydelser, så du er sikret imod at blive fanget i en længerevarende aftale, der alligevel ikke var noget for dig. Dog er vi sikre på, at hvis vi skulle etablere et længerevarende samarbejde, så ville du ikke fortryde det.

Kontakt os i dag – vi glæder os til at høre fra dig!

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Jacobsens Rengøring spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image