Prisgaranti

Timepris

 • Svanemærket produkter
 • Inklusiv forsikring
 • Vi medbringer selv produkter
 • Ingen binding
 • Eksklusiv moms

kr 316

per time

Fast Aftale

 • Svanemærket produkter
 • Inklusiv forsikring
 • Inklusiv moms
 • Vi medbringer selv produkter
 • Ingen binding

kr 279

per time eks. moms

Hold styr på byggepladsen med Byggeplads Rengøring og service

Skal byggeriet helst holdes i gang hele tiden? Og vil du også gerne være sikker på, at håndværkerne har gode forhold? Der er mange ting at tage hensyn til, når det kommer til byggepladser – og vi ved godt, der ikke er råd til dyre pauser, fordi det roder.

Netop derfor tilbyder vi at komme forbi byggepladsen og yde rengøring samt at klargøre den, så det bare er at gå i gang med arbejdet. Dette er ikke kun rengøring i traditionel forstand, men inkluderer også oprydning, affaldshåndtering, afskærmning og meget andet, som er opgaver, der hurtigt tager en del tid fra byggeriet.

Vi hjælper naturligvis på tidspunkter, hvor det ikke er forstyrrende, så du og håndværkerne kan koncentrere jer om at bygge.

Derfor skal du vælge os til at stå for din byggeplads rengøring

 • Fejning af gulve
 • Vask af gulve
 • Støvsugning
 • Aftørring af synlige overflader
 • Affaldshåndtering
 • Rengøring af indgangsområder
 • Kontrol og genopfyldning af rengøringsartikler
 • Skift af skraldeposer
 • Kontorrengøring (inkl. skriveborde, computere og gulve)
Commercial cleaning
 • Rengøring og afkalkning af toiletkumme
 • Let afkalkning og rengøring af armatur og vask
 • Spejle og glasflader pudses
 • Støvning af gulv og lister
 • Gulvvask og aftørring
 • Tømning af affaldsposer

Hvad er Byggeplads Rengøring service?

Hos Jacobsens Rengøring gør vi ikke kun rent på byggepladser og i skurvogne. Vi hjælper også med alle former for byggepladsservice, når du som byggeleder er i gang med et større projekt.

Dette indkluderer blandt andet opgaver som:

Daglig rengøring
Rengøring af hele byggepladsen
Rengøring af skurvogne
Håndtering af affald
Affugtning
Afskærmning
Opstilling af værn
Indkøb af materialer og daglige nødvendigheder

Vores serviceopgaver begrænser sig ikke til dette, da vi godt ved, det er forskelligt, hvad der er brug for af hjælp fra byggeplads til byggeplads. Når du derfor henvender dig, sørger vi for at tage en grundig snak med dig om, hvad du har brug for af praktisk hjælp på byggepladsen, så unødvendige pauser ikke opstår og arbejdet i højere grad foregår glidende.

Hos os kan I hyre et team, der kommer forbi på daglig basis og dermed kender byggepladsen og rutinerne ind og ud. Men I kan også vælge ad hoc-ydelser og dermed tilkalde et af vores teams, når der er brug for det.
Skriv gerne til os i vores kontaktformular eller via kontaktoplysningerne nedenfor og få en god pris på byggepladsservice.
Vi holder også byggepladsen ren
Foruden at klargøre byggepladsen med værn, fjernelse af affald med mere, tilbyder vi også at gøre rent. Dette er f.eks. i skurvogne, i toiletvogne og andre fælles arealer, som skal holdes rene for at tilbyde gode forhold til håndværkerne. Vi kommer gerne morgen som sent aften for at gøre rent, så områderne er klar igen til næste dags arbejde.

Vi giver dig både mulighed for at få en fast aftale om byggeplads rengøring samt en fleksibel løsning, hvor du blot hyrer os ind, når der er brug for det.

Byggeplads rengøring er en opgave, vi tager meget seriøst. For vi ved godt, at en ren arbejdsplads er vigtigt for effektiviteten. Det er også vigtigt, fordi det giver en mere ryddelig byggeplads, som dermed er mere sikker i og med, at risikoen for arbejdsskader er mindre.

Vil du gerne have en sikker byggeplads med hjælp fra et team, der forstår vigtigheden af det, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvorfor vælge os til byggeplads rengøring og byggepladsservice?

En byggeplads er ikke for alle. Der skal være styr på, hvem der kommer og går af sikkerhedsmæssige grunde. Det har vi stor respekt for og stiller derfor et fast team til rådighed, hvis du vælger os til at udføre byggepladsservice og rengøring. Dermed er der altid styr på, hvem der kommer – og vores medarbejdere ved, hvad de skal, og hvad de absolut ikke skal.

Dertil har vi udelukkende personale tilknyttet, som er uddannede og har erfaring med at være på byggepladser. Du kan derfor være ganske tryg ved at vælge os og vores team, da byggepladsservice og byggeplads rengøring bestemt ikke er opgaver, vi tager let på.

Professionelt udstyr til byggeplads rengøring

Når vi kommer og gør rent for jer, benytter vi udelukkende rengøringsartikler, der er miljøvenlige og svanemærkede. Det er et meget bevidst valg fra vores side, da vi ønsker at skåne egne medarbejdere, dine håndværkere og byggepladsens materialer. Det er bedre for alle parter, at vi kun benytter skånsomme rengøringsmidler – og så er niveauet af rengøring tilmed lige så højt som ellers.

Luftforurening er i forvejen også noget, der skal tænkes på ved byggepladser. Når vi støvsuger, benytter vi også udelukkende HEPA-filtre, så selv det fineste støv ikke bliver hvirvlet tilbage i luften.

Dette er bare nogle af de foranstaltninger, vi gør os, når vi gør rent på byggepladsen for at sikre dig og medarbejderne et klinisk og rent resultat. Vi uddyber gerne over en kop kaffe, hvad vi ellers benytter os af for at sikre jer så rent et resultat som overhovedet muligt.

Vores kundeanmeldelser

Skal vi hjælpe jer på byggepladsen?

Spar tid og kræfter på rengøring, affaldssortering og andre forefaldende opgaver med Jacobsen Rengøring. Der er ingen grund til at lade dyre håndværkere stå for disse opgaver eller risikere, at de snubler over henkastede genstande, når vi både har professionelt udstyr og mandskab til det.

Vi sørger for det store overblik og for at sætte ind der, hvor der er brug for det – inden for de områder og beføjelser, vi er blevet givet.

Vi kommer gerne ud til en snak med dig på byggepladsen, så vi kan se omgivelserne og vores arbejdsområder an. Dette sikrer en god og effektiv start, så vi ikke spilder tid på tvivlsspørgsmål eller en upræcis rutine.

Hvad prisen for byggepladsrengøring og/eller byggepladsservice skal være, finder vi ud af, når vi nøjagtigt ved, hvor ofte du gerne vil benytte os, og hvad vi skal hjælpe med. Vi er til at snakke med og giver altid ekstra gode priser på faste aftaler.

Vi håber, du har lyst til en uforpligtende snak med os – eller at få tilsendt et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

DERFOR SKAL JACOBSENS RENGØRING STÅ FOR JERES KONTORRENGØRING

Permanently attached cleaning staff
Fast tilknyttet rengøringspersonale

Du får tilknyttet rengøringspersonale for at sikre du altid får samme høje kvalitet

Price guarantee
Prisgaranti

Vores prisgaranti, sikre at du altid får den bedste pris på rengøring hos jer.

Office Insurance
Forsikring

Vi sørger for, at jeres inventar og vores personale er dækket af en fuld kasko forsikring

Miljøvenlige rengøringsartikler

For at sikre så sundt et miljø på kontoret som muligt, har vi valgt at benytte os af miljøvenlige og skånsomme rengøringsartikler, der bærer Svanemærket. For vi ønsker på alle måder, at rengøringen fremmer trivslen – og det gør den ved brug af så få kemikalier som overhovedet muligt.

Er det derfor et vigtigt valg for dig, og vil du gerne have god samvittighed på mange parametre på én gang, kan du trygt og roligt benytte dig af vores service. Vil du gerne vide nærmere omkring, hvilke produkter vi bruger, er du velkommen til at kontakte os.

product image