Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøring Humlebæk – Rengøring uden fingre imellem

Forestil dig, hvis du kunne trylle ekstra tid og energi frem i din hverdag. Eller i weekenden. Hvad ville du så bruge dit nye overskud til?

Måske skulle du tage en tur med familien på stranden? I svømmehallen? Eller måske ville du invitere din partner med ud på restaurant? Måske har du et projekt, som du er i gang med, og hvor du rigtig ville kunne rykke igennem?

Men tid kan man desværre ikke købe for penge.

Og skal man have ekstra energi må man fylde maven med kaffe og usunde energidrinks.

FORKERT!

Hos Jacobsens Rengøring er vi eksperter i at trylle ekstra tid og energi frem hos vores kunder. Vi tager nemlig al din rengøring, og lader den køre på automatpilot hjemme hos dig – fra og med i dag, og lige så ofte fremover, som du ønsker det.

Vi tager alle typer af rengøringsopgaver på os. Lige fra de helt små, hvor vinduerne blot skal have en pudsning, og til de større opgaver, hvor du hver uge vil have en komplet nedvaskning af dit hjem – fra overetagen og ned i kælderen. Vi klarer det hele – og alt sammen med et smil på læben, og til en rigtig god pris.

Vi tilbyder nemlig prisgaranti på alle vores ydelser. Det betyder, at hvis du skulle have fået et bedre tilbud fra en konkurrent, så vil vi som minimum matche prisen – og ofte underbyde den.

Skal vi klare rengøringen? Vi kommer både ud til hjem og virksomheder

Det er ikke kun i de private hjem i Humlebæk og omegn, hvor vi gør en konkret forskel for borgerne. Vi er nemlig også til stede hos virksomhederne i Humlebæk, hvor vi sørger for, at medarbejderne kan fokusere på deres kerneforretning, og hvor vi aktivt arbejder for at nedbringe mængden af sygedage i virksomhederne.

Et samarbejde med Jacobsens Rengøring og vores professionelle erhvervsrengøring gør, at virksomhederne i Humlebæk og omegn vil fremstå mere attraktive – både for kunder, for nuværende og for fremtidig arbejdskraft. Professionel erhvervsrengøring har nemlig en positiv indvirkning på dine medarbejderes arbejdsglæde – og det spreder rygter som ringe i vandet i din by og omegn.

Det kan altså være en ganske god investering for din virksomhed at investere i professionel erhvervsrengøring.

Prøv vores rengøringshjælp – du bliver ikke skuffet

Vi er sikre på, at et samarbejde med Jacobsens Rengøring ikke vil skuffe dig. Vi har en bred portefølje af kunder, som alle ytrer meget stor tilfredshed med vores service – og vi ser også frem til at modtage glade henvendelser og anmeldelser fra dig. Vi er nemlig sikre på, at vi kan leve op til dine forventninger. Og overgå dem.

Vi lever af tilfredse kunder. De er vores livsblod. Derfor ved vi også, at det er vigtigt, at vi altid leverer den bedste service – og det betyder en rengøring af høj kvalitet til rimelige priser.

Men der er mere endnu.

Vores priser er ikke bare rimelige. De er faktisk afsindigt lave.

Vi yder prisgaranti på alle vores services. Det betyder, at hvis en konkurrent skulle tilbyde at lave den samme rengøringsopgave for dig til en billigere pris, så vil vi matche den pågældende pris – hvis vi da ikke underbyder den.

Derudover kan du altid opsige et samarbejde med Jacobsens Rengøring. Der er nemlig ingen binding på nogen af vores services.

Dét er din sikkerhed. Dét er service. Dét er Jacobsens Rengøring.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis du også er fristet af ovenstående, så kommer vi med glæde også forbi dig i eller nær Humlebæk. Det er ikke for sent for dig at blive en del af vores ugentlige rotation i området. Kontakt os i dag – vi sidder klar ved telefonerne, og tager os godt af dig.

Alle tilbud, som vi afgiver på opgaver, er selvfølgelig helt uforpligtende og ganske gratis for dig. Det betyder, at du altid kan være tryg ved at tage kontakt – du er nemlig ikke forpligtet til at købe noget fra os inden vi har en håndfast aftale.

Dog er vi sikre på, at skulle du vælge at indgå i et samarbejde med os, så vil du ikke fortryde det. Vores kunder bliver nemlig afhængige af det, vi gør for dem – og der er en reel risiko for, at du også vil opleve det.

Vi ser frem til at høre fra dig i dag.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Jacobsens Rengøring spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image