Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma Ballerup – Vi klarer rengøringen hos dig

Hvis du også er en af dem, der står og mangler at få rengjort derhjemme, men som simpelthen ikke føler, at du har tiden eller energien til det – ja, så er du havnet det rette sted.

Hos Jacobsens Rengøring tilbyder vi alle typer af rengøring til ethvert behov. Det er uanset dit behov. Om du så blot skal have tørret et par enkelte hylder af, om du skal have pudset vinduerne på overetagerne, eller om det er hele dit hjem, der skal vaskes komplet ned i den årlige helrengøring – vi har altid et tilbud til dig, og er villige til at tage ethvert af dine rengøringsbehov på os.

På den måde ved du, at du altid kan kontakte os med enhver opgave, du skulle have på dig. Vi sidder klar ved telefonerne i døgndrift, så du altid kan læsse dine opgaver over på os. På den måde kan du være tryg ved, at rengøringen ikke er et af de elementer i dit liv, som skal stjæle unødig tid fra dig og dermed sænke din livskvalitet.

Vi er til stede både i erhvervslivet og i det private

Det er ikke kun ude i Ballerups hjem, hvor vi er til stede. Vi er nemlig også at finde blandt Ballerups virksomheder. Med professionel erhvervsrengøring hjælper vi nemlig Ballerups virksomheder til tops, og sørger for, at de kan præstere deres ypperste. Vi faciliterer nemlig de helt optimale arbejdspladser for Ballerups arbejdende, så samtlige virksomheder, der benytter sig af vores erhvervsrengøring, kan fokusere på deres kerneopgaver, og undgå at bruge dyrebar tid og opmærksomhed på rengøringsopgaver, der kan overlades til professionelle.

Dét er erhvervsrengøring. Rengøring, der kan propellere din forretning op i nye højder. Forestil dig fx hvad det ville gøre ved din virksomhed, hvis du og dine medarbejdere hver morgen kunne møde ind på en arbejdsplads, der er helt og aldeles ren, pæn og som dufter af den pureste blomstermark? Det kan ikke andet end at indbyde til toppræstationer på tværs af hele din virksomhed. Det er som om et grundlæggende momentum – en bølge – allerede skaber farten for din forretning helt fra begyndelsen af.

Tøv derfor ikke med at kontakte os for at høre om den forskel, som vi også kan gøre for din forretning. Vi gør nemlig allerede nu en forskel en solid del af erhvervslivet i Ballerup og omegn.

Se hvad mange års erfaring kan gøre hos dig

Når vi siger, at vi trækker på mange års erfaring, så er det fordi det gør en konkret forskel for din oplevelse med os kontra den oplevelse, som du ville have med andre virksomheder, der også tilbyder rengøring. Vores store erfaring sikrer nemlig, at vi kan tilbyde de samme typer af rengøringer, men hvor vi går den ekstra mil for at sikre, at du altid vil være tilfreds med vores arbejde.

Vi tilbyder også prisgaranti på alle vores rengøringsydelser. Det betyder, at hvis en anden rengøringsvirksomhed har tilbudt samme ydelse til en pris, der er billigere end vores tilbud, så matcher vi den – eller underbyder den simpelthen. Så meget vil vi vores kunder. Så kan det godt være, at vi taber penge på den rengøring, vi tilbyder dig lige dér – så længe vi vinder dit hjerte. Tilfredse kunder er nemlig livsblodet hos Jacobsens Rengøring.

Få et gratis tilbud i dag

Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, hvis det, vi har skrevet ovenfor, også appellerer til dig. Vi sidder klar ved telefonerne, og betjener dig alle ugens dage. Uanset hvilket rengøringsbehov, du måtte sidde inde med, så hører vi meget gerne om det – og du vil ofte blive overrasket over de løsninger, vi tilbyder dig. Alle henvendelser til os, og alle tilbud, som vi afgiver, er helt uforpligtende og selvfølgelig helt gratis for dig. Det betyder, at du altid trygt kan henvende dig for at få vores vurdering af dit behov for rengøring.

Vi vil altid hjælpe dig. Og vi giver dig altid en god pris. Begge dele med et smil på læben. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

jacobsens-rengøring.dk spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image