Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøring Nivå – Rengøring, du ikke fortryder

Mangler du også rengøring derhjemme? Måske mangler du tiden til selv at komme i gang – eller også vil du bare gerne prioritere noget andet?

Vi kender det godt – der er mange andre ting i livet, der virker vigtigere end hele tiden at være på forkant med rengøringen derhjemme. Bedsteforældrene skal besøges. Relationerne skal vedligeholdes. Projekterne skal realiseres og afsluttes. Og så er der alle de andre nødvendige ting, der knytter sig til det at leve sit liv.

Det kan være stressende. Trykkende. Men du er landet det rette sted her.

Hos Jacobsens Rengøring lever og ånder vi for at sikre vores kunder mere tid og energi i hverdagen. Vi letter presset fra dine skuldre, og sætter din rengøring derhjemme på automatpilot. Vi blander os ikke i hvad du bruger den ekstra tid og energi på. På den måde kan du nu bruge mere tid på det, der er vigtigt for dig.

Vi klarer alle typer rengøring – både hos private og i erhvervslivet

Vi er ikke blot til stede blandt Nivås private og familierne. Du kan nemlig også finde os i Nivås erhvervsliv. Her gør vi en konkret forskel for de virksomheder, der ønsker en sundere forretning og flere resultater.

Hvordan kan vi hjælpe virksomheder med at skabe resultater? – tænker du måske. Er det ikke bare almindelig erhvervsrengøring?

Måske står det ikke helt klart hvad erhvervsrengøring kan gøre for din virksomhed. Lad os her liste tre fordele, som du får ud af et samarbejde med os.

For det første, så kan professionel erhvervsrengøring hjælpe dine medarbejdere med at blive mere produktive. Det er vigtigt med produktive medarbejdere – du betaler dem jo for al den tid, de bruger i din virksomhed. Så skal de gerne præstere noget. Men det er dit ansvar at sikre, at de optimale rammer for en god præstation er til stede. Vi kan sikre, at dine medarbejdere ikke mister fokus til øvrige elementer i virksomheden, der kan stjæle opmærksomheden – fx manglende rengøring. Jacobsens Rengøring sikrer, at faciliteterne spiller, og indbyder til høje præstationer.

For det andet, så kan professionel erhvervsrengøring bidrage til et godt indeklima i din virksomhed. Et godt indeklima betyder sundere medarbejdere, hvilket vil komme til udslag i mængden af sygedage, som du skal bruge ressourcer på at dække ind for. Derudover giver jævnlig rengøring indendørs ekstra god mening i denne tid, hvor coronaen endnu ikke helt har sluppet sit tag i de danske virksomheder. Jævnlig rengøring sikrer, at vira og andre smitsomme sygdomme får svært ved at sprede sig på tværs af din medarbejdergruppe – i tilfælde af, at I skulle have et sygdomsudbrud. Det er godt at være på den sikre side.

For det tredje, så skaber professionel erhvervsrengøring glade medarbejdere. Høj arbejdsglæde skaber en attraktiv arbejdsplads. En attraktiv arbejdsplads tiltrækker kompetent arbejdskraft. Kompetent arbejdskraft lader dig skabe det perfekte drømmeteam til din virksomhed. Og drømmeteamet – ja, det er jo dét, din virksomhed er!

På den måde kan det altså være særdeles fordelagtigt for en virksomhed at investere i professionel erhvervsrengøring.

Prøv rengøring, der trækker på stor erfaring

Hos Jacobsens Rengøring har vi stor erfaring, som vi kan trække på. Vi sidder på en stor intern vidensbase, og vi gør meget for at dele ud af den viden til al vores personale. Samtlige af vores medarbejder modtager grundig træning og oplæring, og alle har adgang til det optimale udstyr, der sikrer, at din rengøring kan klares effektivt og billigt.

På den måde er du sikret et rent hjem eller en ren arbejdsplads, hvis du vælger at handle med Jacobsens Rengøring. Vi stiller sikkerhed for rengøringen gennem vores erfaring. Og derudover stiller vi også sikkerhed for prisen med vores prisgaranti – hvis du, af en konkurrent, får tilbudt en bedre pris på en given rengøringsopgave, så matcher vi den pris for dig. På den måde er du sikret, at du altid får det bedste for den bedste pris hos os.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis ovenstående lyder fristende for dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os i dag. Vi sidder klar ved telefonerne, og tager med glæde en god dialog med dig om dit behov. Alle tilbud, som vi afgiver, er helt uforpligtende og ganske gratis. Det betyder, at du ikke er bundet til at købe noget af os, blot fordi du har taget kontakt til os i første omgang.

Men pas på!

Mange bliver nemlig afhængige af at prøve vores service. Det tror vi også, at du vil blive. Prøv os af – der er nemlig ingen binding på nogle af vores ydelser! Så viser vi dig hvad vi kan.

Vi ser frem til at høre fra dig i dag.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

jacobsens-rengøring.dk spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image