Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma Ishøj – Prøv en rengøring, der tager dig videre

Føler du også, at du kæmper med blot at træde vande? Kommer du heller ikke videre – selvom det ligner, at alle andre omkring dig, der tager del i ræset, er langt foran hele tiden?

Så er du landet det rette sted. Det lyder nemlig som om, at du har brug for en, der kan trylle mere tid frem i hverdagen for dig. Og dette er netop en blandt Jacobsens Rengørings spidskompetencer. Vi sørger for rengøringen hos dig, så du vinder tid – og tid er vigtigt for, at man kommer videre.

Hvordan du bruger den ekstra tid, du pludselig får på hånden med vores service, skal vi selvfølgelig ikke bestemme. Det gør du helt selv. Men tænk på hvad du ville kunne udrette på et år, hvor al din ugentlige rengøring blev sørget for af andre. Hvis du bruger 4 timer om ugen på at gøre rent derhjemme, så er det rundt regnet 200 timer ekstra om året, som vi kan trylle frem for dig. Det er næsten 6 ekstra arbejdsuger.

Dét er kraften i rengøring. Vi leverer rengøring, der tager dig videre – og vi ser frem til at høre, hvad du har brugt den ekstra tid på.

Vi klarer rengøringen uanset hvor – i hjemmet og på arbejdspladsen

Det er ikke kun ude i hjemmene i Ishøj og omegn, hvor vi gør en forskel. Vi skaffer nemlig også ekstra tid og fokus til områdets virksomheder. Med vores professionelle erhvervsrengøring vinder vores kunder nemlig på en lang række parametre. Her er nogle af områderne, hvor virksomhederne kan mærke, at vi har været forbi dem.

For det første, så kan professionel erhvervsrengøring mærkes ved, at der er færre af medarbejderne, der løbende mister fokus til andre mindre opgaver i løbet af arbejdsdagen. Det betyder, at medarbejderne bliver mere produktive, møder færre forstyrrelser og får mere lavet. At møde ind til en ren og pæn arbejdsplads hver morgen indbyder også til at få et godt stykke arbejde gjort. Det skaber momentum – et momentum, der kan udnyttes til at skabe fart lige fra begyndelsen.

Dernæst, så kan professionel erhvervsrengøring også mærkes ved, at vi skaber den bedste version af virksomhederne – bl.a. ved at forbedre deres indeklima markant. Et godt indeklima er godt for medarbejdernes sundhed, og det bidrager også til at reducere mængden af smitte mellem dine medarbejdere. Det er særligt vigtigt i en tid, hvor der er ekstra fokus på Covid-19 og øvrige sygdomme, der spreder sig i samfundet. På denne måde vil erhvervsrengøring også hjælpe dig med at få reduceret mængden af årlige sygedage på tværs af virksomheden – og dét er noget, som mange i den grad kan mærke.

Sidst, men ikke mindst, så kan erhvervsrengøring mærkes ved, at medarbejderne simpelthen bliver gladere af at færdes i et rent miljø. Gladere medarbejdere er, som mange ved, også mere produktive medarbejdere. En god omgang erhvervsrengøring kan altså mærkes på dine medarbejderes produktivitet, fordi det højner deres humør at arbejde på en ren og pæn arbejdsplads. Dette er også med til at gøre arbejdspladsen mere attraktiv for udefrakommende arbejdskraft, hvilket gør det lettere for dig at sammensætte drømmeholdet, der skal sikre, at din virksomhed når nye højder fremover.

Hvis dette lyder fristende, og hvis vi også skal runde din virksomhed i Ishøj, så tøv ikke med at kontakte os.

Vores kunder er tilfredse

Vi lever af tilfredse kunder. Derfor vil vi også gøre meget for at sikre, at du bliver tilfreds med det samarbejde, du laver med os. Men vi har gjort vores forarbejde. Vi ved nemlig godt hvorfor langt de fleste af vores kunder kan lide det, vi tilbyder. Der er flere årsager til det.

For det første, så tilbyder vi rengøring med en utrolig stor rygsæk fyldt op med erfaring. Vores kunder kan mærke det ved, at vores personale altid møder op og yder kompetent rådgivning, effektiv rengøring og godt selskab – selvfølgelig alt sammen med et dejligt smil på læben. Hvornår var sidste gang, hvor du mødte en rengøringsmedarbejder, der rent faktisk engagerede sig i de mennesker, som vedkommende mødte på arbejdspladsen? Det kan du nemlig godt komme til med os som partner.

Og måske vigtigst for dig, så er vi blandt de billigste udbydere af professionel rengøringsservice på markedet. Faktisk kan vi godt tillade os at kalde os for de billigste – vi yder nemlig prisgaranti på alle vores ydelser. Det betyder, at hvis du har fået et bedre tilbud på en af dine rengøringsopgaver end det, vi har givet dig, så matcher vi gerne prisen fra vores konkurrent – hvis da ikke vi går endnu længere og underbyder den. Det er din garanti for den bedste rengøring til den laveste pris.

Få et gratis tilbud i dag

Er du overbevist? Hvis ja (og hvis nej!), så skal du være mere end velkommen til at ringe til os for at høre mere om hvilken forskel vi kan gøre for dig. Alle de tilbud, som vi afgiver, er helt og aldeles uforpligtende og 100% gratis for dig. Du er altså ikke forpligtet til noget som helst, blot fordi du rækker ud til os.

Vi vil se meget frem til at samarbejde med dig, uanset dit projekt. Vi har alle typer af kunder i vores portefølje – store som små. Vi har selvfølgelig også plads til dig. Kontakt os nu og lad os få en god snak om hvad du har behov for.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Jacobsens Rengøring spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image