Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma Glostrup – Vi gør rent så du kan fokusere

Forestil dig, at du kommer hjem fredag eftermiddag efter en lang dag på arbejdet. Du kan endelig holde weekend, nyde freden sammen med familien og I har mange ting på programmet. Du træder ind ad døren og møder… åh ja, det kaos, som du og din partner har efterladt jer i kølvandet på en uge, der har været alt for travl. Du ved udmærket godt hvad det meste af tiden fredag og lørdag kommer til at gå med: at få styr på hjemmet. Der skal ryddes op. Og der skal gøres rent. For I skal i bund – det kom I nemlig ikke sidst. Så er der søndag tilbage. Den må I bruge på at restituere efter endnu en lang weekend.

Minder denne historie dig om noget? Så er du landet det rette sted. Hos Jacobsens Rengøring gør vi rent for dig, så du kan fokusere på dét, der giver mening for dig. Fyld ikke din weekend med meningsløst arbejde, som andre lige så nemt kunne have ordnet for dig i forvejen mens du selv var på job. Tag dine weekender og dine eftermiddage tilbage, så du og familien kan nyde fritiden sammen i stedet for at fortsætte arbejdet derhjemme.

Hos Jacobsens Rengøring tilbyder vi rengøring til ethvert behov. Det betyder, at uanset hvilken form for rengøring, du har behov for, så har vi løsningen til dig. Skal du have ordnet vinduerne på 1. sal? Måske er det jeres tur til at stå for rengøringen på trappeopgangen? Eller er du ligesom personen i den ovenstående historie – én, der blot vil tage sit liv tilbage efter arbejdet? Så tag fat i os. Vi er en lokalt beliggende rengøringsvirksomhed, og vi tilbyder vores service til alle husstande og lejligheder i Glostrup og omegn.

Vi får overfladerne til at skinne – i hjemmet og på arbejdet

Det er ikke kun ude i hjemmene i Glostrup og omegn, hvor du kan finde os. Vi er nemlig også til stede i Glostrups erhvervsliv. Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring, der får områdets virksomheder til at vækste og fremstå som de bedste versioner af dem selv.

Står du også og mangler erhvervsrengøring? Så skal du ikke tøve med at kontakte os – vi fortæller dig med glæde hvad vi kan tilbyde dig. Hvis du alligevel er i tvivl om hvorvidt erhvervsrengøring er noget for dig og din virksomhed, så lad os prøve at forklare hvad professionel erhvervsrengøring kan gøre for jer.

For det første, så vil erhvervsrengøring medføre, at dine medarbejdere pludselig vinder et helt andet fokus, når de er på arbejde. Der vil ikke længere være små ting i løbet af arbejdsdagen, som konkurrerer om dine medarbejderes fokus – ikke et gulvtæppe, der trænger til en støvsugning, eller krummer, der ligger i tekøkkenet fra i går. Når alt shiner, og alt står fuldstændig skarpt helt fra morgenstunden af, så er de bedste rammer om dine kollegers arbejde faciliteret. Erhvervsrengøring kan altså være med til at skabe større fokus blandt dine medarbejdere. Det vil være en gevinst for produktiviteten i din virksomhed.

En anden faktor, som erhvervsrengøring også har en positiv indvirkning på, er noget, der er særligt vigtigt i denne tid: din virksomheds indeklima. Vidste du, at bakterier og vira spreder sig mellem mennesker i langt højere grad i miljøer, hvor grundig rengøring ikke er en jævnlig del af arbejdsrutinen? Altså: hvis du investerer i professionel erhvervsrengøring fra Jacobsens Rengøring, så gør du dine medarbejderes sundhed en tjeneste. Og faktisk også dig selv. For hvis dine medarbejdere er sundere, så skal du forholde dig til og betale for færre sygedage. Det er win-win.

Sidst, men ikke mindst, så vil professionel erhvervsrengøring bidrage til arbejdsglæden i din virksomhed. Dine medarbejderes glæde og trivsel er en vigtig faktor for din virksomhed. Glade medarbejdere er mere produktive. Og en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives, er en attraktiv arbejdsplads for udefrakommende. Det betyder, at du vil få flere relevante henvendelser fra folk, der har interesse i at komme til at arbejde hos dig – og du vil dermed få mulighed for at få flere passende kompetencer på holdet.

Altså kan erhvervsrengøring gøre en afgørende forskel for din virksomhed. Vi er allerede til stede i Glostrup og omegn, hvor vi gør en konkret forskel for områdets virksomheder. Skal du være den næste?

Gå ikke galt i byen med professionel rengøring

Altså: med vores professionelle rengøring går du ikke galt i byen. Faktisk er risikoen for, at du går galt i byen, større, hvis ikke du investerer i rengøring udefra. Rengøringen har det nemlig med at tage vigtig tid fra dig. Tid, som du kunne have brugt på andre ting, der umiddelbart ville lette dit hjerte at få forhold dig til og dealet med. Professionel rengøring i hjemmet og på arbejdspladsen kan altså være med til at reducere stress og forøge din livskvalitet markant.

Hvis du også vil mærke på egen krop hvilken livsforandrende begivenhed, det kan være at investere i professionel rengøring derhjemme eller på arbejdspladsen, så slut dig til de hundredvis af andre, der også har truffet valget om at tage deres liv tilbage. Vi vil med glæde gøre en forskel for dig også.

Få et gratis tilbud i dag

Tøv derfor ikke med at tage fat i os, hvis ovenstående har vakt din interesse. Vi lytter med glæde til dine behov, og kommer gerne med et tilbud, der passer dig. Alle vores tilbud på rengøringsopgaver er helt gratis og 100% uforpligtende. Det betyder, at du altså ikke er bundet til at handle med os, blot fordi du har indledt den første kontakt. Vi er blot glade for, at du havde os i tankerne da du skulle have ordnet din rengøring. Dog er vi sikre på, at du ikke vil komme til at fortryde et samarbejde med os.

Så igen: tag fat i os, og lad os bevise over for dig hvilken konkret forskel vi kan gøre i dit liv, eller på din arbejdsplads.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

jacobsens-rengøring.dk spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image