Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringsfirma Frederiksberg – Skal du have gjort rent?

Er du på jagt efter et professionelt rengøringsfirma? Et firma, der kan spare dig for en masse timer og energi hver uge? 

Så er du landet det rette sted. Hos Jacobsens Rengøring tilbyder vi rengøring af enhver art – både for store og små kunder. Skal du have ordnet vinduerne på 1. og 2. sal? Eller skal trappen vaskes? Måske skal du bruge en komplet rengøringsløsning, hvor hele huset vaskes ned – fra top til kælder? Uanset hvad dit behov er, så har vi løsningen hos Jacobsens Rengøring.

Vi går til alle rengøringsopgaver med den højeste professionalisme. Vores personale er veluddannet og trænet gennem et omfattende vidensdelingsprogram internt i virksomheden. Så er du sikret, at en person med de rette kompetencer kommer ud for at ordne din rengøring. Derudover har al vores personale adgang til det bedste udstyr, der gør dem i stand til at foretage rengøringen hos dig så effektivt – og dermed også så billigt – som muligt.

Det er service. Det er Jacobsens Rengøring.

Så skal du have gjort rent? Så er det bare med at ringe os op. Al kontakt til os er uforpligtende – men vi kommer gerne ud til dig allerede i dag, hvis dit behov kræver det.

Få klaret rengøringen i hjemmet eller på arbejdspladsen

Vores rengøringsfirma er ikke blot til stede i de private hjem på Frederiksberg og omegn. Vi tilbyder nemlig også professionel erhvervsrengøring hos virksomhederne i området. Her sørger vi for, at forretningerne udnytter deres fulde potentiale, og vi sætter skub i virksomhedernes vækst.

Kan et rengøringsfirma virkelig gøre så stor en forskel?

Inden vi svarer vil vi gerne henlede din opmærksomhed på nogle konkrete fordele, som du som virksomhed kan få ud af at samarbejde med Jacobsens Rengøring.

Her er 3 fordele, som du kan få ud af professionel erhvervsrengøring.

Fordel #1: Dine medarbejdere bliver mere effektive.

Med professionel erhvervsrengøring skabes der ro, fokus og momentum blandt dine medarbejdere. En ren arbejdsplads indbyder til professionalisme, effektivitet og præstationer – og tro os, for vi har set det igen og igen: dine medarbejdere vil også tage arbejdspladsens nye “ånd” til sig, og producere mere på den samme tid. Og vores erhvervsrengøring vil ikke blot skabe en ny ånd og præstationskultur på din arbejdsplads – vi vil også, helt konkret, fjerne distraheringer, som dine medarbejdere ellers ville miste fokus til i hverdagen. Vi rengør nemlig alle steder og i alle kroge – så er der ikke længere nogen undskyldning for at fokusere på andet end jeres kerneopgaver.

Fordel #2: Dine medarbejdere får færre sygedage.

Ud over en større effektivitet på arbejdspladsen vil dine medarbejdere også have færre sygedage. Professionel erhvervs

Vi gør rent så du har god samvittighed

Få et gratis tilbud i dag

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

jacobsens-rengøring.dk spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image