Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma Helsinge – Vi er eksperter i rengøring

Står du også og mangler ekstra tid til alle de ting, du ikke kan nå? Hvad du hvis vi fortalte dig, at vi har en hemmelig opskrift, der kan skaffe dig ekstra tid og energi i hverdagen? Så vil du selv kunne bestemme over hvad du så skulle bruge din tid på. Måske skulle du fortsætte med det projekt, som har ligget lidt for længe på hylden? Måske skulle du besøge dine bedsteforældre? Eller holde relationen med dine venner ved lige? Måske er det blot en serie, der skal afsluttes?

Men de drømme kan du nok godt skyde en hvid pil efter. Sådan en opskrift på ekstra tid findes jo ikke, gør den vel?

JO! Dét gør den, og vi har den!

Faktisk er opskriften ikke spor hemmelig. Det handler blot om, at vi hjælpe dig med at bruge din tid smart. Hos Jacobsens Rengøring tager vi nemlig alt din rengøring på os. Så slipper du for at tænke på rengøringen – nogensinde igen. Fremover vil rengøringen køre på automatpilot.

Rengøringen derhjemme kan faktisk være en af de ting, der trækker mest tid og energi ud hos os private danskere. Vi vil jo gerne have et rent hjem. Men samtidigt er det arbejde. Arbejde, der skal udføres derhjemme på tidspunkter, hvor vi hellere ville holde fri. Rengøringen kan på den måde være en kilde til store frustrationer, fordi mange føler, at det stjæler tid fra en – tid, der er værdifuld, fordi det er tid, hvor vi ellers kunne holde fri.

Med Jacobsens Rengøring kan du holde fri når du har fri. Det kalder vi service. Dét er Jacobsens Rengøring.

Vi gør rent både hos private og erhverv

Det er ikke kun i de private hjem i Helsinge og omegn, hvor vi gør en konkret forskel for private og familier. Vi er nemlig også til stede i erhvervslivet i Helsinge og nærområdet. Og vi kan også gøre en forskel for dig og din virksomhed.

Hvordan? – tænker du måske. Jo, her er tre konkrete fordele ved at samarbejde med Jacobsens Rengøring.

For det første, så vil professionel erhvervsrengøring sikre, at dine medarbejdere producerer mere i løbet af en arbejdsdag. Vi skaber nemlig fokus. Vi skaber ro. Når der ikke er forsømt rengøring rundt omkring i virksomhedens lokaler, så indbyder hele stedet nemlig til fokus og produktivitet. På den måde kan erhvervsrengøring være med til at skabe et momentum for dine medarbejdere, som de kan ride med på hele arbejdsdagen. Hver dag.

For det andet, så kan professionel erhvervsrengøring bidrage til et renere indeklima på din arbejdsplads. Et godt indeklima sikrer dine medarbejderes helbred, og det gør, at du skal bruge færre ressourcer på at dække ind for sygedage i løbet af året. Jævnlig rengøring skaber også konkret værdi i en tid, hvor coronaen endnu ikke har sluppet sit tag på de danske arbejdspladser. Erhvervsrengøring sikrer, at smitsomme vira ikke spreder sig vildt og uhæmmet på arbejdspladsen, hvis I skulle få et udbrud. I disse tider er det alfa og omega at begrænse den skade, som et smitteudbrud kan forårsage på en arbejdsplads.

Med god rengøring kan du slippe den dårlige samvittighed

Så er det slut med den dårlige samvittighed, der hører sig til en rengøring, der ikke er gjort helt – eller simpelthen udskudt. Med Jacobsens Rengøring er du sikker på, at rengøringen altid vil være komplet – og vi kommer lige så tit, som du vil have det.

Så er det slut med at lade manglende rengøring tynge dig ned. Vi trækker dig op, og lader dig fremstå som den bedste version af dig selv. Det er service. Det er Jacobsens Rengøring.

Få et gratis tilbud i dag

Vil du gerne vide mere om hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os i dag – vi har allerede mange kunder i Helsinge og omegn, og det er ikke for sent at kontakte os, hvis vi også skal komme forbi dig på vores rotationer. Vi sidder klar ved telefonerne, og vil med glæde indgå i en dialog med dig om dine behov.

Alle tilbud, som vi afgiver, er selvfølgelig helt uforpligtende og ganske gratis for dig. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at være bundet til at købe noget af os, blot fordi du har taget kontakt. Hos os er der ingen sure miner.

Men pas på!

Folk har det nemlig med at blive afhængige af vores service, når først de har prøvet den. Det er vi sikre på, at du også vil blive. Prøv i dag – uden binding – og se hvilken forskel vi gør for dig derhjemme, og i dit liv.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Vores spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image