Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøring Værløse – Vi tager rengøringen på os

Mangler du også tid til den ugentlige rengøring hjemme hos dig? Måske har du et projekt, som du er kommet bagud med? Eller skal du ud af huset og besøge hejmbyen i weekenden? Måske er det bare en ekstra hård uge for dig på arbejdet, eller med mange ekstra begivenheder i løbet af fritiden?

Det er vigtigt, at vi ikke stresser os selv. Men tingene skal ordnes, og det gælder selvfølgelig også rengøringen derhjemme. Derfor kan vi glæde dig med, at du her er havnet det helt rette sted. Hos Jacobsens Rengøring tilbyder vi rengøring af enhver art til alle private i Værløse og omegn. Uanset dit behov kan vi altid give dig et godt tilbud, så du slipper for rengøringen, og kan bruge din tid og energi på noget, der giver mere mening for dig.

Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag, hvis du skulle stå med et behov for rengøring. Vi sidder klar ved telefonen, og kan stille (næsten) med det samme med kompetente medarbejdere, der er klar på at varetage din rengøring.

Solid, stabil rengøring hos dig eller din arbejdsplads

Vores rengøringsservice er den mest professionelle, du kan finde derude. Vi går meget op i at gå den ekstra mil for vores kunder – det er vi sikre på, at du vil kunne mærke når du prøver vores service. Vi ved nemlig, at vores kunder er vores livsblod. Uden vores kunder har vi intet eksistensgrundlag. Derfor er du også vigtig for os, når du om lidt tager telefonen op for at give os et kald. Det kan du mærke allerede i telefonen, fra du udveksler de første ord med os.

Det er ikke kun ude i de private hjem i Værløse og omegn, hvor vi gør en forskel for borgerne og familierne. Vi er nemlig også at finde blandt områdets virksomheder og i det lokale erhvervsliv. Vi tilbyder nemlig professionel erhvervsrengøring til alle virksomheder i området.

Hvad kan erhvervsrengøring gøre for dig og din virksomhed, tænker du måske? Læs med her og bliv klogere på hvad vi tilbyder.

For det første, så kan professionel erhvervsrengøring fjerne fokus fra ting, der ikke er vigtige, og til ting, der er vigtige for jer som virksomhed – for eksempel jeres kerneopgave. Hvis dine medarbejdere bruger for meget af deres tid på ting, som ikke er blandt jeres kerneopgaver – og det kunne fx være ad hoc rengøringsopgaver rundt omkring i virksomheden – så risikerer du, at I bruger jeres tid ineffektivt og forkert i virksomheden. Det handler jo for dig om at sikre, at dine lønkroner til dine medarbejdere betaler for mest muligt udbytte. Hos Jacobsens Rengøring vil vi sikre, at du får mest mulig udbytte ud af de penge, du kaster efter rengøringsarbejde.

For det andet, så kan professionel erhvervsrengøring sikre, at indeklimaet på din arbejdsplads er af højeste kvalitet. Det er vigtigt med et godt indeklima. Det forbedrer sundheden for dine medarbejdere, og det er også med til at bremse smitten af sygdomme på tværs af din medarbejdergruppe.

Sidst, så vil professionel erhvervsrengøring bidrage positivt til dine medarbejderes arbejdsglæde. En høj arbejdsglæde hænger sammen med høj produktivitet på arbejdspladsen. Derfor kan vi også ad denne vej bidrage til, at dine medarbejdere bliver mere produktive. På samme tid vil en høj arbejdsglæde også sprede sig som ringe i vandet ud over virksomhedens grænser. Andre vil få nys om det, og din virksomhed vil blive mere attraktiv for kompetent arbejdskraft.

Altså kan det være en rigtig god investering – erhvervsrengøring.

Få fart på alt det andet med vores erfaring

Hos Jacobsens Rengøring har vi stor erfaring med alle typer af rengøring. Det betyder, at uanset hvad dit behov er, så kan du altid finde en løsning af den højeste kvalitet hos os. Vores mangeårige erfaring har udmøntet sig i en vidensbase, og vi gør meget ud af intern vidensdeling og grundig oplæring af alle vores medarbejdere. Derudover har alle vores medarbejdere adgang til det helt rette udstyr, der sikrer en optimal rengøring lige netop hos dig.

Vores professionalisme og erfaring er din sikkerhed. Du behøver ikke selv gå og tjekke efter, og du kan godt droppe enhver bekymring. Arbejdet bliver gjort, det bliver gjort ordentligt, og til aftalt tid og pris. Vi har mange gode referencer, der kan bakke vores ord op, og listen med tilfredse kunder er lang.

På den måde, og med den sikkerhed i ryggen, kan du få fart på alt det andet, der fylder for dig. Vi tager os af rengøringen, enten i dit hjem eller i din virksomhed – og du står for alt det andet, som vi ikke har forstand på. Dét, vi dog kan garantere dig, at vi har forstand på – ja, det er præcist det, som du hyrer os til.

Rengøringen.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis det, vi har at tilbyde dig, lyder fristende, så må du endelige ikke tøve med at samle telefonen op og give os et kald. Vi sidder klar til at tale med dig, og vi drøfter gerne dine behov og hvordan vi kan hjælpe til med at løse dem. Alle tilbud, som vi afgiver, er helt uforpligtende og 100% gratis for dig, så du skal ikke føle dig forpligtet til at handle med os blot fordi du har taget kontakten. Derudover er der ingen binding på nogen af vores services, så du er fri til at afprøve os i en periode, og kan altid opsige aftalen, hvis du ikke får det ud af aftalen, som du forventede. Dog er vi sikre på, at du ikke vil blive skuffet over et samarbejde med os.

Vi glæder os til at arbejde med dig, og vise dig hvilken forskel vi kan gøre for dig eller din virksomhed.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Jacobsens Rengøring spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image