TIMEPRIS

kr 349

per time

  Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
  Gratis ud- og hjemkørsel
  Vi medbringer selv produkter & udstyr - Svanemærket
  Ingen binding
  Inklusiv moms

FAST AFTALE

Ønsker du en fast aftale, så kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Vi medbringer selv produkter & udstyr - Svanemærket
  Ingen binding
  Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
  Gratis berøringsfri sæbedispensere
  Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

Rengøring Erhverv Brønshøj – Lad os stå for rengøringen ude ved dig

Har du virksomhed i Brønshøj? Og er du på udkig efter en rengøringspartner, som kan komme ud og håndtere rengøringen for jer? Så er det bare med at kontakte os, så vi kan komme igang ude ved jer med det samme. Vi er Jacobsens Rengøring og vi er specialister i at yde rengøringshjælp for virksomheder i vores lokalområde, og det gælder naturligvis også dig, som har virksomhed i Brønshøj. Vælger du at benytte os som rengøringshjælp, så kan du være sikker på, at vi altid sætter en ære i det vi laver og har fuld respekt for, at vi er ude på din arbejdsplads.
Professionel rengøring med et øje for detaljerne

Et samarbejde bygget på tillid

Få et gratis tilbud idag

Prisen på et endeligt tilbud vil naturligvis afhænge af mange forskellige faktorer, som f.eks. hvor ofte vi skal komme ud, hvilke typer lokaler der er tale om, omfanget af opgaven og meget mere. Derfor skal vi først høre fra dig, så vi kan lave vores tilbud specifikt efter dine behov. Vi glæder os til at høre fra dig og hvis du er tilfreds med tilbuddet, komme i gang med rengøringen ude hos dig.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengøring.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

jacobsens-rengøring.dk spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image