Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøring Amager – Vi tager din rengøring

Forestil dig, hvis du – når du kommer hjem fra arbejde i morgen – kommer tilbage til et hjem, hvor alle overflader skinner, entréen ikke knaser under dine sko, hvor der ikke er nogen fedtpletter på husets fjernsyn, og hvor alle rummene dufter af nyvaskede gulve. Forestil dig den ro, du ville kunne finde med det samme du træder ind i dit eget hjem efter en endt arbejdsdag. Hvordan du ville kunne gå direkte ud i køkkenet, gribe den fyraftensøl, som du fortjener, og med god samvittighed kan sætte dig ned med din partner og nyde weekendens komme.

Hvis det lyder appellerende for dig, så er du havnet det rette sted. Hos Jacobsens Rengøring tilbyder vi rengøring af alle typer og til den højeste kvalitet hos alle borgere på Amager og omegn. Dermed kan vi være med til at frigøre din tid, så du kan fokusere på det, der giver mening for dig i din situation. Hvad du vil bruge den ekstra tid og energi på – ja, det skal vi ikke bestemme.

Når vi tager din rengøring, så foregår det så nemt for dig som det overhovedet kan lade sig gøre. Du tager blot kontakt til os, foretager en bestilling på det du har behov for, og så kommer vi på det aftalte tidspunkt og foretager arbejdet. Vil du have rengøring på regelmæssig basis, så aftaler vi blot hvornår det er mest bekvemmeligt for dig – og så vil du derefter opleve hvordan rengøringen kører på automatpilot hjemme hos dig. Så bliver det ikke lettere.

Vi gør både rent hos erhverv og hos private

Det er ikke blot i de private hjem på og nær Amager, hvor vi gør en forskel med vores rengøring. Vi tilbyder nemlig også professionel erhvervsrengøring til lokalområdets virksomheder. Så skal du ikke længere bekymre dig om arbejdspladsens tilstand, når du forlader den op til fyraften – vi tager kærligt hånd om al rengøringen.

Der kan være mange fordele ved at have tilknyttet en fast erhvervsrengøringsservice til sin virksomhed. Blandt de primære fordele kan vi nævne, at en solid erhvervsrengøring øger produktiviteten blandt dine medarbejdere. De skal nemlig ikke længere gå og miste fokus til alt det øvrige, der også skal ordnes på arbejdspladsen – få støvsuget tæpperne, få tørret bordene af, få renset toiletterne, osv. Derudover vil et arbejdsmiljø, der konstant er rent og dejligt at være i, også indbyde til effektivitet. At arbejdspladsen på forhånd ser ordentlig ud vil skabe et momentum for dine medarbejdere, som de kan ride med på som på en bølge.

Erhvervsrengøring kan også være med til at forbedre indeklimaet på din arbejdsplads. Det er godt for dine medarbejderes sundhed, men et godt og rent indeklima hjælper også til med at begrænse spredningen af vira og andre smitsomme sygdomme. På den måde kan jævnlig, professionel erhvervsrengøring bidrage betydeligt til at reducere den gennemsnitlige mængde af årlige sygedage pr. medarbejder, som du skal indregne.

Sidst, men ikke mindst, så kan professionel erhvervsrengøring facilitere en solid forøgelse af arbejdsglæden, og dermed også medarbejdertilfredsheden, som den kommer til udtryk i de jævne undersøgelser, I garanteret foretager i jeres virksomhed. Hvis medarbejdertilfredsheden er høj på arbejdspladsen, så vil jeres arbejdsplads fremstå som et attraktivt sted for nye, kompetente medarbejdere at søge hen. På den måde kan vi også bidrage til, indirekte, at tiltrække kompetent arbejdskraft til din virksomhed.

Hvis det ovenstående kan friste dig til at afprøve erhvervsrengøring fra Jacobsens Rengøring hos din virksomhed, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi sidder klar til at behandle din forespørgsel i dag.

Få et rengøringsfirma med mange års erfaring

Hos Jacobsens Rengøring får du et rengøringsfirma, der bygger sin service op omkring mange års erfaring i branchen. Vi har de nødvendige kompetencer og mange grundstene af hårdt oparbejdet viden internt i vores firma, som muliggør, at vi kan tilbyde den mest effektive rengøring, der er mulig. Vi har stabile og loyale medarbejdere, som udfører enhver rengøringsopgave med et imødekommende smil på læben. Alle vores medarbejdere modtager grundig oplæring og har adgang til det rette udstyr, så de altid er forberedt på at løse lige netop dine behov, når du har brug for det.

Vores store erfaring inden for disse områder gør også, at vi kan tilbyde vores services billigere end vores konkurrenter. Vi tilbyder nemlig prisgaranti på alle vores services. Det betyder, at hvis du skulle finde et andet rengøringsfirma, der vil udføre den samme opgave billigere end vi gør det, så matcher vi den pris du har fået på opgaven. På den måde sikrer vi, at du altid får den bedste service til markedets absolut bedste priser. Det er din sikkerhed for god, solid og billig rengøring – om du er privat eller en virksomhed.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis det ovenstående lyder fristende for dig, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os i dag. Vi sidder klar ved telefonerne, og vil med glæde assistere dig ved ethvert behov for rengøring, som du måtte have. Alle tilbud, som vi afgiver, er 100% uforpligtende og helt gratis. Det betyder, at du altså ikke skal føle dig forpligtet til at handle med Jacobsens Rengøring, blot fordi du begynder en indledende kontakt. Vi vil med glæde høre fra dig, hvis du blot går med overvejelser om at udlicitere dine rengøringsopgaver til andre hænder.

Sidst, men ikke mindst, så er der ingen binding på nogen af vores services. Det betyder altså, at du kan vælge at afprøve os til en fast rengøringsopgave, og opsige hvis vores rengøring af en eller anden årsag ikke skulle møde dine forventninger. På den måde er du sikret hele vejen rundt, når du handler med os. Dog er vi ikke i tvivl om, at det ikke vil blive nødvendigt for dig at afbryde samarbejdet med os. Vi har en lang række af trofaste og tilfredse kunder, som vi med glæde refererer til.

Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe med at gøre en forskel hos dig!

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Vores firma spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image