Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma Frederikssund – Få gjort rent hvor du er

Forestil dig at vågne op om lørdagen til solens lyse striber i dit soveværelse, der kaster rene og friske nuancer gennem rummet. Luften er frisk og klar, og du mærker, at du er fyldt med produktiv energi. Hvad skal du få dagen til at gå med? Jo, du ved, at det i hvert fald ikke er oprydning eller rengøring, for du havde Jacobsens Rengøring forbi i går – så resten af dagen og weekenden ligger komplet åben for dig.

Skal du bruge ekstra tid sammen med din familie? Eller måske besøge nogle venner, der er blevet forsømt lidt for længe? Måske har du et personligt projekt, som trænger til at blive taget ned fra hylden, afstøvet og videreført? Eller også har du måske bare rigtig travlt med noget denne weekend?

Jacobsens Rengøring faciliterer mere tid og energi i din fritid, så du ikke skal bruge alle dine vågne timer på at arbejde – ude såvel som hjemme. Dit hjem burde nemlig være dit fristed, et sted, hvor du kan gå til når du skal slappe af og være dig selv. Hvis du indgår i et samarbejde med vores rengøringsfirma om privat rengøringshjælp hos dig, så kan vi hjælpe dig til at bruge din tid og din energi bedst muligt, så du får mest ud af din hverdag. Tættere på muligheden for at købe tid kommer du aldrig. Så har du mod på rengøring privat hos dig?

Vi gør både rent hos virksomheder og private

Vi er også til stede i erhvervslivet i Frederikssund og omegn. Vi hjælper virksomheder i området med at opnå og udleve deres fulde potentiale, så de kommer foran deres konkurrenter, og får gjort den største forskel for deres kunder.

Hvordan kan erhvervsrengøring bidrage til, at virksomhedernes forretning går bedre, spørger du måske? Jo, vi har flere konkrete bud på svar til lige netop dette spørgsmål. Læs med herunder.

For det første, så vil professionel erhvervsrengøring bidrage til, at din virksomhed får det optimale ud af hverdagen. Forestil dig, at dine medarbejdere konstant kunne fokusere på deres kerneopgaver, uden distraherende elementer, der ligger og flyder i gangene eller som fanger deres øje på vej ud mod køkkenet eller toiletterne. Forestil dig, at alt på arbejdspladsen er rent og pænt, så dine medarbejdere ikke skal bruge deres dyre tid på at foretage ineffektiv rengøring – tid, der ville være langt bedre brugt for jeres kunder? Professionel erhvervsrengøring hjælper til at fokusere din forretning, så I får et større udbytte af jeres egen tid på arbejdet.

For det andet, så kan et professionelt rengøringsfirma hjælpe din virksomhed med at opnå et bedre indeklima på arbejdspladsen. Et godt indeklima er vigtigt for dine medarbejderes generelle sundhed. Særligt også i corona-tiden, hvor der er et stort fokus på smittekilder og smittekæder, giver erhvervsrengøring mening. Jævnlig rengøring er nemlig med til at sikre, at vira og øvrige bakterier ikke har optimale kår til at sprede sig på tværs af din medarbejdergruppe. Professionel erhvervsrengøring kan altså hjælpe din virksomhed med at nedbringe den samlede mængde af sygedage på tværs af medarbejdergruppen, og dermed vil du spare udgifter og ressourcer i forbindelse med dette.

For det tredje, så kan professionel erhvervsrengøring også være med til at højne arbejdsglæden blandt dine medarbejdere. Det er velkendt, at stor arbejdsglæde og høj produktivitet er to faktorer, der går hånd i hånd. Derfor kan erhvervsrengøring være med til, ad denne vej, at sikre yderligere produktivitet fra dine medarbejderes side.

Det kan altså ofte give ganske god mening for en virksomhed at investere i professionel erhvervsrengøring – og garanteret også for dig. Kontakt os og lad os sammen finde ud af hvilken form for samarbejde, der vil give bedst mening for dig og din virksomhed.

Uanset dit behov har vi ekspertisen

Vi er eksperter i rengøring, og vi tilbyder derfor rengøring af enhver type – både i det private og i erhvervslivet.

Skal du have foretaget en almindelig rengøring i hjemmet? Den klarer vi. Hvad med vinduespudsningen? Trappeopgangen – skal den ikke også ordnes? Måske er det din tur til at give din nabo en glædelig overraskelse? Alle typer af rengøring i det private tager vi med glæde på os. Vi går både ind i store og små projekter, og vi behandler alle kunder ens – ingen er for små for os. Hos Jacobsens Rengøring ved vi nemlig, at vores kunder er vores livsblod, og tilfredse kunder er derfor vores garanti for en fremtidig god forretning.

Ude blandt virksomhederne tilbyder vi også vores ekspertise. Vi har allerede nu opgaver hos de fleste typer af virksomheder – fra kontorrengøring til produktionen, hvor der gælder ganske forskellige krav, både til graden og typen af rengøring, der er hhv. nødvendig og tilladt.

Få et gratis tilbud i dag

Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os i dag, så vi sammen kan finde ud af hvordan vi bedst løser jeres behov for privat rengøring eller erhvervsrengøring. Alle tilbud, som vi afgiver på din opgave, er selvfølgelig helt uforpligtende og ganske gratis. Det betyder, at du ikke skal tænke dig ekstra godt om før du kontakter os – du er nemlig ikke bundet til at købe noget af os, blot fordi vi har forholdt os til din opgave og kommet med et tilbud på rengøringshjælp til dig. Dog er vi sikre på, at skulle du vælge at indgå i et samarbejde med os om dit projekt, så vil du ikke kigge dig over skulderen. Ikke bare en enkelt gang.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

jacobsens-rengøring.dk spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image