Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøring Nordhavn – Prøv vores rengøring i dag

Skal du også gøre rent, men orker du ikke lige? Måske har du ikke tiden – eller også vil du blot prioritere din energi på noget, der giver mere mening for dig? Så er du havnet det rette sted!

Jacobsens Rengøring tilbyder rengøring i alle afskygninger, og til ethvert behov – stort som småt. Så hvis du skal stå for trapperengøringen i din opgang denne uge, eller hvis du har lovet din bedstemor, at du nok skal komme og pudse de vinduer – eller hvis du blot har brug for hjælp til, eller en komplet udførelse af, din egen hjemmerengøring inden en vigtig fest eller kom-sammen – ja, i alle de tilfælde står vi klar til at hjælpe dig.

Det er let at prøve vores rengøring af. Du tager blot kontakt, fortæller os om dit projekt, og vi giver dig et tilbud. Takker du ja kommer vi ud til aftalt tid, udfører opgaven, og det var så det. Nemmere bliver det ikke. Og så er der oven i købet ingen binding på vores ydelse – så du er fri til blot at bestille os til en enkelt “smagsprøve” – men pas på! Mange er blevet afhængige af den forskel, vi gør for dem, og der er en reel risiko for, at du heller ikke vil se dig over skulderen, når først du har prøvet vores rengøringsservice.

Vi kan klare alt indenfor rengøring – både privat og erhverv

Det er ikke blot ude i de danske hjem på Nordhavn og omegn at vi huserer – vi har nemlig også foden inde i flere af de lokale virksomheder, hvor vi tilbyder erhvervsrengøring af den bedste kvalitet. Hvis din virksomhed har til huse i eller omkring Nordhavn kan du også drage fordel af vores service.

Hvorfor bør din virksomhed investere i erhvervsrengøring, tænker du måske? Kunne man ikke fint klare det selv?

Det korte svar på det sidste spørgsmål er selvfølgelig jo – man kan sagtens selv stå for rengøringen på ens egen virksomhed. Når det er sagt, så er der dog nogle klare fordele ved at lade et professionelt rengøringsfirma stå for den del. Lad os her give nogle eksempler på de fordele, der kunne være.

For det første, så vil erhvervsrengøring sikre, at dine medarbejdere kan fokusere på dét, du har ansat dem til at arbejde med. Professionel rengøring sikrer, at dine medarbejdere ikke fra tid til anden bruger en masse ressourcer på ineffektiv rengøring – noget, der stjæler tid fra det, der egentlig er direkte værdiskabende aktiviteter for din virksomhed. Et professionelt rengøringsfirma kan, qua erfaring og udstyr, nå en god del mere end en medarbejder kan med en klud og lidt sæbevand.

For det andet, så vil professionel erhvervsrengøring sikre, at indeklimaet på din arbejdsplads får et nyk opad. Et bedre indeklima sikrer et sundere arbejdsmiljø. Derudover kan et godt og jævnligt rengjort indeklima være med til at sikre, at vira og andre sygdomme ikke så let kan sprede sig mellem dine medarbejdere. På denne måde kan du altså opleve, at dine medarbejdere i gennemsnit har færre årlige sygedage efter I har implementeret jævnlig erhvervsrengøring end de havde tidligere.

For det tredje, så kan erhvervsrengøring bidrage til dine medarbejderes arbejdsglæde – og det vil lade sig komme til udtryk på dine medarbejdertilfredshedsundersøgelser. Gode undersøgelser af denne natur kan bidrage til, hvis de promoveres, at gøre netop din arbejdsplads til en magnet for dygtig og kvalificeret arbejdskraft. Derudover vil glade medarbejdere også, alt andet lige, være mere produktive end medarbejdere, der ikke er lige så glade.

Derfor kan det altså give rigtig god mening at investere i erhvervsrengøring – det kan forbedre centrale aspekter af din forretning, der har en afledt positiv effekt på jeres regnskaber.

Hvorfor vælge Jacobsens Rengøring?

Om du er privat- eller erhvervskunde, så skal du vælge Jacobsens Rengøring fordi vi har den fornødne erfaring til ethvert rengøringsprojekt du måtte stå med. Fra de store til de små projekter, så kan vi altid trække på de helt rigtige kompetencer til netop dit projekt. Det er vores garanti, og din tryghed, for, at arbejdet bliver gjort ordentligt.

Ud over det yder vi prisgaranti på alle vores rengøringsservices. Det betyder, at uanset hvilken rengøring du skal have foretaget, så kan vi altid gøre det mindst lige så billigt, eller endnu billigere, end vores konkurrenter. Din pengepung er altså sikret hos Jacobsens Rengøring.

Få et gratis tilbud i dag

Så hvis du er fristet til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så tøv ikke med at tage fat i os i dag. Så kan vi sammen finde ud af hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jer med det behov, I står med. Vi giver altid tilbud helt gratis og fuldstændig uforpligtende – og så er der ingen bindingsperioder på nogen af vores samarbejdsaftaler. Du er altså sikret hele vejen rundt når du først tager kontakt til os, og også hvis du efterfølgende vælger at indgå i et samarbejde med os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Jacobsens Rengøring spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image