Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma København – Kom videre med ordentlig rengøring

Forestil dig, hvis du på magisk vis kunne trylle ekstra tid og energi frem til dig selv i hverdagen. Hvad ville du så bruge den ekstra tid på?

Måske skulle din partner forkæles lidt ekstra med en tur på restaurant i aften. Eller hvad med en tur i svømmehallen? Biografen? Det kunne også være, at du har nogle andre relationer blandt familie og venner, der skal plejes – det kender vi vel alle til. Eller måske har du et projekt på hylden, der trænger til at blive taget ned, støvet af og gjort færdigt?

Men man kan jo ikke trylle ekstra tid og energi frem. Sådan en besværgelse findes ikke… gør den vel?

JO! Det gør den!

Og hos Jacobsens Rengøring lever vi af tilfredse kunder, der nyder den ekstra tid og energi, som vi kan give dem. Vi står nemlig for alle typer af rengøringer derhjemme – lige fra vinduespudsninger til hele nedvaskninger af hjem, fra top til kælder.

Med rengøringen på automatpilot fra Jacobsens Rengøring skal du ikke se dig tilbage. Drop bekymringerne om rengøring derhjemme – for vi tager os af det hele. Rengøringen hos dig er det, der er vigtigt for os. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Effektiv rengøring i hjemmet og på arbejdspladsen

Det er ikke kun i Københavns private hjem, hvor vi gør en konkret forskel. Vi er nemlig også til stede blandt erhvervslivet i hovedstaden. Her hjælper vi virksomheder med at udnytte deres potentiale, og sætte skub i forretninger.

Hvordan kan erhvervsrengøring hjælpe virksomhedernes forretning? – tænker du måske.

Jo, her har vi samlet 3 fordele, som du får ud af professionel erhvervsrengøring.

Fordel #1: Vi skaber mere effektive medarbejdere.
Når en virksomhed modtager professionel erhvervsrengøring fra Jacobsens Rengøring, så får virksomhedens medarbejdere mulighed for at fokusere på dét, de er blevet ansat til: nemlig deres særegne kerneopgave. Det er dér, hvor medarbejderne skaber mest værdi, og det er en af virksomhedens fornemmeste opgaver at sørge for, at medarbejderne kan bruge så meget af deres tid og energi som muligt på at løse kerneopgaverne. Når der ikke er rengøringsopgaver, der ligger og venter på at blive ordnet rundt omkring i virksomheden, så hjælper det altså medarbejderne til at tune ind og være rigtig produktive.

Fordel #2: Vi nedbringer antallet af sygedage.
Et godt indeklima hjælper med at reducere mængden af sygedage blandt dine medarbejdere. Sygedage, som virksomheden skal bruge ressourcer på. Det kan være en dyr affære, hvis dine medarbejdere melder sig syge i flæng. Professionel erhvervsrengøring sikrer, at dit indeklima er i tip top stand, og det værner om dine medarbejdere og deres helbred. Derudover giver jævnlig professionel erhvervsrengøring særlig god mening lige for tiden, hvor coronavirusset endnu ikke har sluppet de danske virksomheder. Jævnlig rengøring gør nemlig, at smitsomme sygdomme og vira ikke spreder sig lige så nemt blandt dine medarbejdere.

Fordel #3: Vi gør din virksomhed attraktiv.
Hvad hvis vi fortalte dig, at professionel erhvervsrengøring kunne hjælpe dig med at sammensætte det mest idéelle team til din virksomhed? Hvad hvis din virksomhed af sig selv tiltrak den mest kvalificerede arbejdskraft til de opgaver, du skal have løst? Professionel erhvervsrengøring er med til at øge arbejdsglæden blandt dine nuværende medarbejdere, og en høj arbejdsglæde hænger sammen med attraktiviteten af din virksomhed. En attraktiv virksomhed er vigtig af flere årsager, men en af de primære årsager er, at udefrakommende potentielle medarbejdere ser det som mere attraktivt for dem at blive ansat hos dig. Det betyder flere ansøgninger i en tid med mangel på arbejdskraft, og flere ansøgninger betyder, at du højst sandsynligt vil have bedre kort på hånden næste gang du skal ansætte.

Altså kan det være en særdeles god forretning at investere i professionel erhvervsrengøring til din virksomhed.

Træk på mange års erfaring hos Jacobsens rengøring

Hos Jacobsens Erfaring har vi mange års erfaring inden for ethvert aspekt af rengøringsarbejdet. Vi har prøvet det hele – fra alle typer af private hjem til kontorvirksomheden, der skal klargøres til et visit af en samarbejdspartner i morgen; eller produktionshallerne, der skal rengøres særligt nøjsomt, og under hensyntagen til de sensitive maskiner, der sikrer virksomhedens produktion.

Vi indgår altid i en dialog med vores kunder om hvordan vi bedst muligt kan skabe de bedste resultater. Det er en fælles aftale, vi laver – men derefter står vi for al rengøringen. Hvis du altså vil have det.

Vores mangeårige erfaring gør, at vi sidder på en stor vidensbase i Jacobsens Rengøring. Derfor gør vi meget ud af træning og oplæring af vores medarbejdere, så alle blandt vores personale er i stand til at løse lige netop din opgave.

Vi har det bedste udstyr og de stærkeste kompetencer i vores medarbejdergruppe, så din opgave altid kan løses med den højeste effektivitet – til den billigste pris. Vi har nemlig også prisgaranti på alle vores ydelser. Det betyder, at hvis en konkurrent tilbyder at løse den samme opgave for dig, men givet dig en bedre pris på opgaven, så tøver vi ikke med at matche den pågældende pris – hvis da ikke vi underbyder den.

Det er din garanti for ordentlig rengøring – til en god pris. Det er service. Det er Jacobsens Rengøring.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis du også er fristet af det ovenstående, så tøv ikke med at tage kontakt til os i dag. Vi sidder klar ved telefonerne, og vil med glæde gå i dialog med dig om dit behov, og hvordan vi vil løse det. Alle de tilbud, som vi afgiver, er helt uforpligtende og ganske gratis for dig. Det betyder, at du altid kan kontakte os uden at føle dig forpligtet til at handle her – vi er blot beærede over, at vi er med i udbuddet.

Men pas på!

Vores kunder har det nemlig med at blive afhængige af vores services. Og det kan du også blive. Det er vi faktisk ret sikre på.

Vi ser frem til at høre fra dig, og vise dig hvilken forskel vi kan gøre for dig.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Jacobsens Rengøring spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image