Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Savner du også ekstra tid i hverdagen?

Forestil dig, hvis du hver dag, når du kom hjem fra arbejde, ikke vendte tilbage til et hus, der trængte til noget som helst. Hvis alt i dit hjem var i tip top stand, og blot inviterede dig til at gøre præcist hvad du ville – ikke af pligt, men af ren og skær lyst. Skal du smække benene op med en øl og smække en serie på skærmen? Eller måske har du et hobbyprojekt, som du ikke kan vente med at fortsætte på. Måske skal du prioritere din familie og dine børn – det er værdifuldt for forældre at finde tid i hverdagen til at lege! Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kunne bruge al den tid på.

Den drøm er ikke længere end et telefonopkald væk. Du er nemlig landet det rette sted – lige her. Hos Jacobsens Rengøring er vi nemlig eksperter i at give borgere og familier i Kalundborg og omegn mere tid på hånden i hverdagen og i weekenderne med professionel rengøring i hjemmet. Vi dækker alle rengøringsbehov – både de store og små, lige fra vinduespudsningen til den komplette nedvask af samtlige overflader i hjemmet.

Vi yder al vores rengøringsarbejde professionelt, til tiden og til aftalt pris. Der er ingen ubehagelige overraskelser i arbejdet med os. Du kommer fra starten til at vide præcist hvad du får – og så bestræber vi os altid også på at gøre lige det ekstra for vores kunder.

Så hvis du også er en af dem, der enten blot skal have en enkelt rengøring ordnet for dig i gang imellem, eller hvis din ugentlige rengøring gerne bare skal køre på komplet automatpilot – ja, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Rengøring til private og virksomheder

Vi gør en forskel for mange husholdninger i Kalundborg og omegn. Men det er ikke kun i de private hjem, hvor vi kan findes. Vi er nemlig også til stede hos områdets erhvervsliv, hvor vi gør en konkret forskel blandt virksomheder, der gerne vil have ekstra fart under deres forretning. Læs med herunder og find ud af mere om hvordan vi bidrager positivt til gode og sunde forretninger.

For det første, så kan professionel erhvervsrengøring hjælpe med at skabe fokus for dine medarbejdere. Vi sørger nemlig for, at der ikke er unødige elementer på arbejdspladsen, der kommer til at stjæle dine medarbejderes opmærksomhed. Der kommer ikke til at være ekstra rengøring, der lige kan ordnes – ingen krummer i afslapningssofaen, intet støv rundt på bordene, og ingen fedtede fingre på kontorets skærme. Vi skaber fokus for dine medarbejdere, så de kan fokusere på deres kerneopgave – din forretning. På den måde får du det optimale ud af dine medarbejderes tid, når området omkring dem faciliteres og byder ind til produktivt arbejde.

For det andet, så kan professionel erhvervsrengøring give indeklimaet i din virksomheds lokaler et løft. Det er vigtigt med et godt indeklima. Det gavner dine medarbejderes sundhed. Derudover giver det også ekstra god mening med et godt indeklima i en tid, hvor coronaen stadig ikke har sluppet sit tag på de danske arbejdspladser. Jævnlig rengøring på arbejdspladsen er med til at sikre, at vira og bakterier, der spreder sygdomme, i mindre grad kan sprede smitte på tværs af din medarbejdergruppe end før.

Sidst, men ikke mindst, så kan professionel erhvervsrengøring bidrage til dine medarbejderes arbejdsglæde i virksomheden. En stor arbejdsglæde blandt dine medarbejdere er vigtig. Der er nemlig en bevist korrelation mellem høj arbejdsglæde og høj produktivitet – på tværs af alle brancher. Glade medarbejdere får altså mere gjort i løbet af en gennemsnitlig arbejdsdag end medarbejdere, der går og er utilfredse over det ene eller det andet. Derudover vil en virksomhed, som har glade medarbejdere, også være attraktiv for arbejdskraft, der kommer udefra. Det betyder, at du fremover vil få lettere ved at ansætte god, kvalificeret arbejdskraft i din virksomhed – og det betyder, at du kan sammensætte det bedste hold du har haft.

At investere i professionel erhvervsrengøring kan altså vise sig at være en særdeles god forretning for din virksomhed. Overvejer du også, ligesom mange andre virksomheder i Kalundborg og omegn, at investere i professionel erhvervsrengøring? Så tøv ikke med at kontakte os i dag – vi kommer med glæde forbi din virksomhed på runden også.

Rengøring, der giver mening

Vi tilbyder rengøring, der giver mening. Mening for dig og din tid. Mening for din familie. Mening for din forretning.

Det er forskelligt hvad folk synes er meningsgivende i deres hverdag. Men det er fælles for alle, at det, der giver mening at bruge tiden på, netop kræver dét – at man bruger tiden på det. Ikke, at man bruger tiden på alt muligt andet. Hos Jacobsens Rengøring ved vi, at mange synes, at det netop ikke føles meningsfuldt at bruge tiden på rengøring – det er det kun, når man nyder resultatet af rengøringen at det kan føles meningsfuldt, når man tænker tilbage. Vi hjælper folk med at vinde den dobbelte gevinst – både få gjort rengøringen færdig, så resultatet kan nydes, men også at bruge den selv samme tid på alt det andet, der også mangler i hverdagen hos os.

Det er en vision for os, der giver mening. Derfor er rengøring meningsfuldt for Jacobsens Rengøring.

Få et gratis tilbud i dag

Er du fristet af det, vi kan tilbyde? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi lytter med glæde til dine behov, og giver gerne vores bud med på vejen, så du ved hvad det kræver at løse problemerne. Alle tilbud, som vi afgiver, er selvfølgelig helt uforpligtende og ganske gratis. Der er altså ingen risiko for dig ved, at du tager kontakt til os – bare gør det for at høre os ad.

Vi må dog advare dig: pas på med at indgå et samarbejde med os. Det kan nemlig være særdeles vanedannende lige pludselig at have adgang til så meget mere meningsgivende tid i sin hverdag, som vi kan stille til rådighed.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Jacobsens Rengøring spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image