Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøring Rudersdal – Nem og kompetent rengøring

Leder du også efter rengøring, der ikke er alt for besværligt? Måske skal du bare have ordnet hjemmet i en ruf, så du kan blive klar til de gæster, som du venter i morgen – eller måske senere i dag?

Så er du havnet det rette sted. Hos JacobsenS Rengøring tilbyder vi nemlig alle typer af rengøring – til alle typer af kunder. Det gælder også dig. Når du henvender dig til os med en rengøringsopgave, så kan du være helt sikker på, at vi kan løse den – uanset opgavens karakter.

Det er nemt at bestille hjælp til rengøringen hos os. Du tager blot kontakt til os, og informerer os om hvad der skal ordnes. Derefter dukker vi op til aftalt tid og sted, og ordner opgaven. Bingo. Det var det. Og hvis du ønsker jævnlig rengøring, så sætter du os bare ind i hvad der skal ordnes, hvor det skal gøres og hvornår det skal være. Så er du fri til at glemme alt om rengøringen fremover – for nu vil den køre på autopilot så længe du vil have det. Du skulle prøve det – det gør en reel forskel for din tid og for stressniveauet med et hjem, der altid er rent som en selvfølge.

Vi skaber rene hjem og arbejdspladser

Det er ikke bare i hjemmene i Rudersdal og omegn, hvor du kan finde os. Vi er nemlig også at finde i områdets erhvervsliv, hvor vi tilbyder professionel erhvervsrengøring til virksomheder, der gerne vil have mere ud af deres faciliteter og medarbejdere. Når en virksomhed hyrer os til at stå for deres rengøringsopgaver, så er det en god investering. Vi hjælper nemlig virksomhederne med at opnå deres ypperste potentiale.

Hvordan kan simpel erhvervsrengøring gøre en større forskel for en virksomhed, der ikke selv er i rengøringsbranchen? Det spørgsmål sidder du måske tilbage med. Og vi kan godt forstå det. Men professionel erhvervsrengøring er faktisk med til at plukke nogle ganske lavthængende frugter for virksomheder i alle brancher. Herunder er et udpluk af de fordele, som din virksomhed også kan opnå, hvis I vælger at investere i erhvervsrengøring.

For det første, så kan erhvervsrengøring være med til at fjerne unødige distraheringer i arbejdsdagen. At arbejdspladsen fremstår ren og pæn helt fra morgenen af gør, at dine medarbejdere kan fokusere på lige netop dét, du har ansat dem til at lave. Det gør, at I som virksomhed ikke skal bruge dyr arbejdskraft på at ordne rengøringsopgaver, som I alligevel ikke løser lige så effektivt, som I løser de opgaver, I er sat i verden til at løse. Vi klarer jeres rengøring i en ruf, så I får mest for pengene – både med rengøringen, men også jeres medarbejdere.

For det andet, så vil professionel erhvervsrengøring bidrage til at skabe en arbejdsplads med så godt et indeklima som muligt. Et godt indeklima bidrager til mange gode ting, men det primære er, at du får taget bedst hånd om dine medarbejderes sundhed ved jævnlig, professionel rengøring. Derudover sikrer jævnlig rengøring også, at vira og bakterier, der forårsager smitsomme sygdomme, ikke har optimale betingelser til at sprede sig på tværs af din medarbejdergruppe. Således kan professionel erhvervsrengøring altså bidrage til, at mængden af årlige sygedage på din arbejdsplads falder betragteligt – til fordel for dine medarbejderes helbred såvel som for din virksomheds bundlinje.

For det tredje, så kan professionel erhvervsrengøring også hæve den generelle arbejdsglæde blandt dine medarbejdere. Hvem vil ikke gerne have en gladere medarbejdergruppe? Jo, det vil alle såmænd, der gerne vil have det meste ud af sine medarbejdere. Der er nemlig en bevist korrelation mellem glade medarbejdere og medarbejdere, der producerer meget. Glade medarbejdere arbejder lige lidt hårdere end medarbejdere, der ikke er tilfredse – af den ene eller den anden årsag. Og tilfredse og glade medarbejdere spreder også rygtet om, at din arbejdsplads er et sted, hvor det er det værd at arbejde. Det betyder altså, at det vil blive mere attraktivt for potentielle medarbejdere at ansøge hos jer om ledige stillinger – og dermed vil du have flere, og derfor sandsynligvis også bedre kort på hånden næste gang I skal udvide.

Kontakt os i dag hvis du er overbevist om, at erhvervsrengøring også kunne være noget for dig og din virksomhed.

Du går ikke galt i byen med JacobsenS Rengøring

Når du bestiller fra JacobsenS Rengøring, så kan du være sikker på, at det, du får leveret, er en service af den højeste kvalitet. Vi kommer nemlig med en stor bunke erfaring, så vi kan løse ethvert behov for rengøring, som du måtte have. Det er ligegyldigt hvor stor opgaven er – vi behandler alle kunder ens, og byder både ind på de store og de små projekter. Uanset hvor vi er møder vi op med et smil, og løser enhver opgave med den største grad af professionalisme.

Kort sagt: Du går ikke galt i byen med JacobsenS Rengøring.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis ovenstående lyder fristende for dig, så skal du ikke tøve med at taste vores nummer og hamre den grønne “Ring op!”-knap i bund. Vi sidder klar ved telefonerne, og besvarer også meget gerne din henvendelse. Alle de tilbud, som vi afgiver, er helt gratis og 100% uforpligtende for dig. Det vil altså sige, at du altid med den største tryghed kan ringe os op – vi fanger dig ikke på et godt ord, men rykker kun ud hvis vi har en håndfast aftale med dig. Det er din sikkerhed og tryghed, og det er vores professionalisme.

Vi ser frem til at høre fra dig i dag, og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Jacobsens Rengøring spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image