Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma Birkerød – Vi klarer alt inden for rengøring

Skal du have pudset vinduerne på 1. og 2. sal? Eller måske er det blevet din tur til at vaske trappeopgangen? Måske skal du flytte, og have lejligheden eller huset ordnet til de næste, der flytter ind? Eller måske er det den ugentlige rengøring derhjemme, som du gerne vil have ordnet for dig denne gang?

Uanset dit behov inden for rengøring, så står vi klar til at hjælpe dig. Hos Jacobsens Rengøring har vi mange års erfaring med rengøringsservice af alle typer, så vi altid kan hjælpe vores kunder med ethvert behov. som de måtte have. Vi kan også hjælpe dig.

Erhvervsrengøring eller privatrengøring – du bestemmer

Det er ikke kun i det private, hvor vi er til stede med spanden og gulvmoppen. Vi tjener nemlig også det lokale erhvervsliv i Birkerød og omegn. Vores professionelle erhvervsrengøring hjælper virksomheder med at opnå deres ypperste potentiale, og vi kan også hjælpe dig.

Hvordan kan erhvervsrengøring hjælpe til for virksomheder med at nå deres mål? Det spørgsmål er der mange, der stiller, og vi er mere end klar til at besvare det. Her er tre gode grunde for virksomheder til at investere i erhvervsrengøring.

For det første, så kan professionel erhvervsrengøring være med til at fjerne dine medarbejderes fokus fra aktiviteter, der ikke er direkte rentable for din virksomhed. Hvis dine medarbejdere i løbet af hverdagen går og gør lidt rent hist og pist, eller hvis jeres daglige rutine indeholder eget fast arbejde med rengøring, så kan det i de fleste tilfælde betale sig mere end rigeligt at outsource dette arbejde til professionelle. På den måde kan jeres medarbejdere fokusere på lige netop dét, som du har ansat dem til – jeres kerneforretning. Så fokuserer vi på vores.

For det andet, så vil professionel erhvervsrengøring sikre, at indeklimaet på jeres arbejdsplads altid er helt i top. Et godt, rent indeklima sikrer dine medarbejderes helbred, og skærmer mod smitsomme sygdomme. Altså kan jævnlig erhvervsrengøring hjælpe med at nedbringe den gennemsnitlige mængde af årlige sygedage pr. medarbejder.

For det tredje, så vil en arbejdsplads, der altid fremstår ren, pæn og indbydende, også få din virksomhed til at fremstå som en mere attraktiv arbejdsplads for udefrakommende kompetencer. Du kan altså med vores hjælp blive skubbet i den rigtige retning for din virksomhed, og bliver sat i stand til at sammensætte et endnu stærkere team, der kan tage din forretning til nye højder.

Der er altså mange grunde til at gå ud og investere i erhvervsrengøring. Hos Jacobsens Rengøring er vi stolte over de samarbejdsaftaler vi har med erhvervslivet i Birkerød, og vi kommer med glæde også og gør en forskel hos dig.

Uanset dit behov stiller vi med mange års erfaring

Ligegyldigt hvilket behov du har inden for rengøring – om det er stort eller småt, om det er i det private eller i erhvervslivet – så står vi altid klar til at tilbyde dig en løsning. Vores mange års erfaring gør os i stand til at tilbyde den bedste rengøring til dig for den billigste pris på markedet. Vi tilbyder nemlig prisgaranti på alle vores ydelser. Det betyder, at hvis en konkurrent tilbyder en billigere pris end os på den samme rengøringsydelse, så matcher vi den pris for dig.

På den måde kan du altid vinde den billigste og bedste rengøringsaftale hos Jacobsens Rengøring. Vores kompetencer og erfaring tillader og også at være konkurrencedygtige på pris som parameter – og det er din sikkerhed for den bedste løsning på dit problem.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis du synes, at det ovenstående lyder for godt til at være sandt, så tøv ikke med at kontakte os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig. Vi hjælper mange i dit nærområde, og kan nemt svinge forbi dig også for at løse dit behov – hvornår end på dagen det passer dig. Vores tilbud er altid gratis, og helt uforpligtende, så du er ikke bundet til at handle med os blot fordi du begynder en indledende kontakt.

Og samtidig er du fri til at prøve os af i en begrænset periode – vi tilbyder nemlig også alle vores ydelser helt og aldeles uden binding. For dig betyder det, at du kan få os på besøg til en rengøring blot en enkelt gang, for derefter at afbryde samarbejdet, hvis vi af en eller anden årsag ikke skulle leve op til dine forventninger. Det er vi dog ikke bange for, at vi ikke kan.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

jacobsens-rengøring.dk spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image