Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma Brøndby – Skal du have gjort rent?

Står du også med en rengøring, som du af den ene eller den anden årsag ikke får gennemført? Måske mangler du tiden til det, fordi din kalender allerede er fyldt op? Eller også er der blot andre ting i livet, som er vigtigere for dig end den ugentlige rengøring derhjemme. Tro os – vi forstår dig godt.

Forestil dig, hvis rengøringsarbejdet bare blev gjort for dig. Ingen spørgsmål, intet, som du skal forholde dig til. Tænk, hvis rengøringen derhjemme blot kørte på automatpilot, og at det var en selvfølge for dig, at rengøringen selvfølgelig er lavet på udvalgte tidspunkter af ugen – uden du skulle røre en finger.

Hvor meget tid ville det ikke lige give dig? Hvor meget mere energi ville du pludselig have til dét, der betyder noget for dig? Hvor meget mere hjem ville dit hjem blive for dig – hvis du, hver gang du trådte ind af din egen dør, ikke blev mødt af endnu mere arbejde eller flere hængepartier, som du skulle forholde dig til før du kunne slappe af.

Fat mod – du er nemlig havnet det helt rette sted. Hos Jacobsens Rengøring tilbyder vi rengøring af alle typer til alle private husstande og lejligheder i Brøndby og omegn. Det inkluderer også dig, uanset hvem du er. Har du blot et værelse, der skal ordnes? Ingen problem. Skal dine vinduer pudses? Vi gør det for dig. Eller er det hele huset, der skal ordnes en eller flere gange om ugen? Så klarer vi også den. Alt sammen på udvalgte tidspunkter af døgnet, der passer dig – selvfølgelig.

Vi ordner rengøringen hjemme hos dig eller på arbejdspladsen

Det er ikke blot i de private hjem i Brøndby, hvor du allerede i dag kan finde os. Vi er nemlig også til stede hos erhvervslivet i Brøndby og omegn, hvor flere virksomheder allerede nyder godt af vores erhvervsrengøring.

Hvad kan rengøring i din virksomhed gøre for dig, tænker du måske? Svaret er simpelt: professionel erhvervsrengøring kan nemlig gøre en lang række gode ting for din virksomhed.

For det første, så kan professionel erhvervsrengøring propellere din virksomhed fremad ved at facilitere et arbejdsmiljø, der er fri for distraheringer og øvrige “ting, der skal gøres og kræver opmærksomhed” fra dine medarbejderes side. Du er nemlig bedst tjent med, at dine medarbejdere fokuserer på deres kerneopgaver – og ikke alt det øvrige ved siden af, som de alligevel kun løser langsommeligt og ineffektivt.

For det andet, så kan professionel erhvervsrengøring skabe et arbejdsmiljø, der er det bedst tænkelige for din virksomhed. Tænk på indeklimaet: hvis rengøringen er gjort med jævne mellemrum i en virksomhed, så vil det afspejles i indeklimaet. Og et godt indeklima er ikke blot sundt på et generelt plan for dine medarbejdere – i en tid, hvor coronaen stadig har sit faste tag i de danske arbejdspladser, kan jævnlig erhvervsrengøring skabe ikke-optimale kår for vira og øvrige smitsomme sygdomme, så smitte ikke spreder sig lige så nemt på tværs af hele din medarbejdergruppe.

Sidst, men ikke mindst, så vil erhvervsrengøring sikre, at dine medarbejdere går glade på arbejde hver morgen. En arbejdsplads, der er ren og pæn, er nemlig både indbydende og behagelig at arbejde ved. En høj medarbejdertilfredshed vil også afspejle sig i din virksomheds attraktivitet for udefrakommende arbejdskraft – og hvis din arbejdsplads er attraktiv for den øvrige, udefrakommende arbejdsstyrke, så betyder det, at du har endnu bedre muligheder for at tiltrække den bedste og mest kompetente arbejdskraft, der er derude.

Kontakt Jacobsens Rengøring i dag, hvis vi skal gøre en forskel for din arbejdsplads med professionel erhvervsrengøring.

Træk på mange års erfaring

Hos Jacobsens Rengøring har vi mange års erfaring med rengøring af alle typer. Vi har været over det hele – fra de store kontorlokaler, hvor bordene skulle skinne og gulvene dufte, og til produktionshallerne, hvor særlige rengøringsmidler skulle bruges til beton- og epoxygulvene. Uanset dit rengøringsbehov har vi kompetencerne og udstyret til at klare det hele.

Vores mangeårige erfaring betyder også, at vi kan tilbyde den billigste rengøring til dig. Vi tilbyder nemlig prisgaranti på alle vores services. Det betyder, at hvis du har en opgave, som en af vores konkurrenter har tilbudt en billigere pris på at løse, så vil vi altid matche – og ofte underbyde! – den pågældende pris, som du er blevet tilbudt. Det er din sikkerhed for professionel rengøring til den bedste pris.

Vi er nemlig ikke kun ude på at vinde et kortsigtet overskud fra dig som kunde – vi vil vinde dit hjerte, og gøre en forskel for dig. Hvis du indgår i et samarbejde med os, så er vi sikre på, at du også ville kunne mærke vores passion for dig og din oplevelse.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis ovenstående lyder fristende for dig som privatperson, eller for din virksomhed, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os i dag. Vi sidder klar ved telefonen for at besvare enhver henvendelse og ethvert spørgsmål, som du måtte have. Alle vores tilbud til dig vil altid være gratis og helt og aldeles uforpligtende. På den måde kan du altid være helt tryg ved at tage kontakt vil os – vi er klar til at hjælpe dig med et smil på læben, og der er ingen sure miner fra vores side, hvis vores snak ikke ender med en aftale.

Hos Jacobsens Rengøring ser vi frem til at gøre en forskel for dig – der, hvor du er!

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

jacobsens-rengøring.dk spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image