Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma Herlev – Nem rengøring

Sidder du også og river dig selv i håret over rengøringen? Mangler du tiden eller lysten til at gå i gang med det, der bare forekommer dig helt uoverskueligt?

En opgave, der er for stor til at gabe over, er aldrig en opgave, der er let at overkomme. Og så alligevel – for hvis du sidder i en sådan situation med din rengøring derhjemme, så er du havnet det rette sted.

Hos Jacobsens Rengøring står vi klar til at hjælpe dig med ethvert behov, du måtte have for rengøring hos dig. Vi frigiver din tid, din energi og dit overskud, så du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig. Giv os et kald, og fortæl os om hvad du skal have ordnet. Så kommer vi og fixer det.

Bingo. Så bliver det ikke nemmere. Vi kalder det nem rengøring. Vi kalder det god service. Og udover det er det også en nem beslutning for dig – vi tilbyder nemlig prisgaranti på alle vores rengøringer, så du ikke skal bekymre dig om prisen på vores rengøring. Konkret betyder det, at hvis du får rengøringen tilbudt billigere af en af vores konkurrenter, så tøver vi ikke med at matche deres pris – og ofte underbyder vi dem. På den måde er du sikret – både kvalitetsmæssigt og økonomisk hos os.

Vi klarer rengøringen – på hjemmet og på arbejdspladsen

Vi er også til stede i erhvervslivet i Herlev og omegn. Her gør vi en konkret forskel for de lokale virksomheder, der skal præstere optimalt i et konkurrencepræget miljø. Her er det nemlig vigtigt, at alle fokuserer på deres egne, særegne kerneopgaver. Det sikrer den mest effektive arbejdsfordeling – og dermed også, at vi når længst muligt for den samme mængde energi. Det er en klog fordeling af arbejdet for virksomhederne.

Hos Jacobsens Rengøring behøver du blot at kende vores navn for at vide hvad vi specialiserer os i. Det er simpelt. Det er nemt. Du ved hvad vi kan, og du ved hvad du kan bruge os til. Alligevel vil vi gerne tillade os at skære ud i pap hvad vores professionelle erhvervsrengøring kan gøre for din virksomhed.

For det første kan professionel erhvervsrengøring sikre, at dine medarbejdere kan fokusere på dét, der er deres kerneopgave i forretningen. Hvis dine medarbejderes dagligdage i virksomheden er fyldt til randen med elementer, der forstyrrer og rykker rundt med deres opmærksomhed, så leder det til ineffektive medarbejdere. En professionel rengøringsservice sikrer, at mængden af forstyrrende elementer på arbejdspladsen er på et minimum. Vi ordner og strømliner nemlig arbejdspladsen, så den faciliterer det mest effektive rum for godt arbejde. Også i din branche.

For det andet, så vil professionel erhvervsrengøring sikre, at arbejdsmiljøet og indeklimaet på din arbejdsplads er i topform. Konkret vil det sige, at arbejdspladsen selv ikke er et sygdomsfremkaldende miljø – og lige så vigtigt i tiden er det, at eksisterende sygdomme ikke har gode kår for at lade sig sprede på tværs af medarbejdergrupper. Professionel og jævnlig erhvervsrengøring kan sikre, at samfundskritiske sygdomme som Covid-19 og dennes øvrige varianter har sværere ved at sprede sig mellem dine medarbejdere.

Sidst, men ikke mindst, så vil professionel erhvervsrengøring bidrage til dine medarbejderes arbejdsglæde. Forestil dig at møde ind hver morgen til en arbejdsplads, der er ren og pæn – helt ind i kernen. Hvad gør det ved humøret? Ikke noget dårligt – det kan vi godt love jer. En ren og pæn arbejdsplads sikrer glade medarbejdere, og glade medarbejdere arbejder også mere effektivt. På den måde opper vi kvaliteten hele vejen rundt om din arbejdsplads på mange vitale parametre.

Kontakt os i dag, hvis du også vil høre hvilken forskel vi kan gøre for din virksomhed i Herlev.

Vi kommer med mange års erfaring

Vi har mange års erfaring i ryggen, og det kommer dig til gode når vi rykker ud for at hjælpe dig. Vi har nemlig det bedste personale, der altid kommer og hjælper med et smil. Derudover har al vores personale også det bedste udstyr i orden, så vi kan løse netop dit behov så effektivt som muligt.

Vores erfaring er din tryghed. Når du bestiller fra os, så er du sikret, at din opgave løses til aftalt pris og tid. Og vigtigst af alt: i rette kvalitet. Kvaliteten af vores arbejde er nemlig altid det sidste, der står i køen af ting, som vi går på kompromis med. Du kan derfor føle dig helt sikker og tryg, når du handler hos os.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis du er overbevist (og også hvis du ikke er!), så kontakt os i dag og lad os høre om dit behov. Så laver vi en god aftale, som passer dig. Vi afgiver altid tilbud, der er helt gratis og selvfølgelig ganske uforpligtende for dig. Det betyder, at du på ingen måde er forpligtet til at handle med os, blot fordi du tog det første skridt til at tage kontakt. Handler du ikke med os, så er der ingen sure miner fra os – vi er blot glade for, at vi er med i dine overvejelser, når du skal finde rengøring. Dog er vi sikre på, at vi ikke vil skuffe dig, hvis du vælger at gå med os.

Vi ser frem til at høre fra dig, og lave et rigtig godt tilbud til dig.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Vores spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image