Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøring Gilleleje – Professionel rengøring lige ved hånden

Mangler du også ekstra tid i hverdagen? Tænk, hvis du kunne trylle ekstra tid frem. Hvad ville du så bruge den på?

Måske ville du byde din partner ud på en ekstra lækker middag i aften. Måske har du et projekt, som du ikke har haft tid til at arbejde på længe – det er nok tid til at tage det op igen. Eller måske skal du besøge dine gamle forældre eller søskende? Og ellers vil dine børn altid nyde en forælder, der lige i dag har lidt ekstra tid til at lege.

Faktisk står du med tryllestaven lige ved hånden: din telefon. Ring til Jacobsens Rengøring, og så skal du blot observere magien ske for øjnene af dig. Hos os yder vi den bedste rengøringsservice for private kunder i Gilleleje og omegn. Vi skaffer tiden og energien – og du bruger den på noget, der er mere meningsfuldt for dig.

Det kalder vi en magisk service. Service, der fremtryller mere tid til dig og din hverdag. Det er Jacobsens Rengøring.

Vi klarer hjemmet og virksomheden

Men det er ikke kun i de private hjem i Gilleleje og omegn, hvor vi gør en konkret forskel for familierne. Vi er nemlig også til stede i erhvervslivet i Gilleleje og omegn. Her hjælper vi virksomhederne med at være mere profitable, yde en bedre service og skabe grønnere tal på deres bundlinjer.

Hos Jacobsens Rengøring har vi stor erfaring med at hjælpe alle typer af virksomheder – både kontormiljøer, hvor alle overflader skal være skinnende rene hver morgen, og i produktionshaller, hvor maskinerne skal kunne operere optimalt i lang tid. I alle tilfælde er det vigtigt med professionel og jævnlig erhvervsrengøring. Dét sikrer det gode arbejdsmiljø, hvor både medarbejdere, maskiner og øvrigt inventar holder længe. Så får du det optimale ud af dit arbejdsmiljø.

Konkret hjælper vi virksomhederne med tre ting.

For det første, så bidrager vores erhvervsrengøring til, at virksomhedernes medarbejdere kan fokusere på deres kerneopgaver, i stedet for at lade sig distrahere af manglende rengøring. På den måde bliver dine medarbejdere mere produktive, og når mere i løbet af en arbejdsdag.

For det andet, så skaber vi et optimalt indeklima på din arbejdsplads. Et godt indeklima er vigtigt for dine medarbejderes sundhed, og det er også med til at nedbringe det samlede antal sygedage i din virksomhed. Det kan spare jer for meget unødigt ressourceforbrug. Derudover giver jævnlig erhvervsrengøring også ekstra god mening lige i denne tid, hvor coronaen endnu ikke har sluppet sit tag i de danske virksomheder. Professionel, jævnlig erhvervsrengøring bidrager til betingelser for sygdomme og vira, der sikrer, at de ikke spreder sig lige så let mellem dine medarbejdere.

For det tredje, så kan professionel erhvervsrengøring gøre din virksomhed mere attraktiv for udefrakommende arbejdskraft. For et rent arbejdsmiljø sikrer nemlig, at dine medarbejdere oplever stor arbejdsglæde ved at arbejde hos dig – og høj arbejdsglæde spreder rygter i byen som ringe i vandet. Så næste gang der skal hyres vil du opleve, at der er mere kvalificeret arbejdskraft, der stiller sig i kø for at få lov til at arbejde for dig i din virksomhed.

Vi dækker alle behov

Uanset dit rengøringsbehov kan vi dække det. Jacobsens Rengøring har nemlig meget stor erfaring fra alle aspekter af rengøringsbranchen. Vores mangeårige erfaring gør, at vi sidder på en stor intern vidensbase, og vi gør meget for at vidensdele og oplære al vores personale. Dét sikrer, at du altid vil opleve den bedste rengøring – uanset hvem fra vores personale du får ud.

Vores personale har altid adgang til det bedste udstyr, og møder dig altid med et smil og en hilsen, når du går forbi. Vi er effektive, billige og yder rengøring af høj kvalitet. Så er du sikret rigtig god værdi for pengene hos Jacobsens Rengøring.

Faktisk yder vi prisgaranti på alle vores ydelser. Det betyder, at hvis en konkurrent skulle byde ind på den samme opgave, men tilbyde en lavere pris, så matcher vi prisen – og nogle gange underbyder vi den endda. Så vigtig er du for os som kunde.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis ovenstående lyder fristende for dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os i dag. Vi sidder klar ved telefonerne, og indgår gerne og glædeligt i en dialog med dig om dine behov. Alle tilbud, som vi afgiver, er uforpligtende og selvfølgelig ganske gratis for dig som kunde. På den måde kan du være sikker på, at du ikke er forpligtet til at handle noget som helst hos os før der er indgået en konkret aftale.

Det kalder vi service. Det er Jacobsens Rengøring

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

jacobsens-rengøring.dk spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image