Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma Fredensborg – Vi tager rengøringen hos dig

Drømmer du også om mere tid i hverdagen? Hvis du kunne fremtrylle mere tid, hvad ville du så bruge den på?

Måske skulle du invitere din partner med ud i aften. Måske har du et gammelt, støvet projekt, som trænger til at blive hevet frem og færdiggjort. Måske skal du have set den serie færdig, som du aldrig fik tid til at afslutte. Eller også mangler du at få lavet en aftale med dine gode venner.

Men trylle er desværre ikke muligt. Man kan ikke fremtrylle ekstra tid i hverdagen.

FORKERT!

Hos Jacobsens Rengøring har vi gjort en forretning ud af at skabe mere tid og energi for vores kunder. Vi tager nemlig al rengøringen hjemme hos dem – eller i hvert fald al den rengøring, som de gerne vil have, at vi ordner. Vi klarer alle typer rengøring – fra vinduerne, der blot trænger til en pudsning, og til de tilbagevendende ugentlige rengøringer, hvor hele huset skal vaskes ned fra top til kælder.

Vi klarer det hele med et trylleslag. Og du har tryllestaven i hånden lige nu: Din telefon. Kontakt os i dag, og hør hvad vi kan gøre for at skaffe dig ekstra tid og energi i hverdagen. Så er det op til dig hvordan du vil bruge den.

Rengøring i hjemmet og på arbejdspladsen

Vi er også til stede på arbejdspladserne i Fredensborg og omegn. Her gør vi en konkret forskel for de virksomheder, som gerne vil være mere profitable og effektive i deres forretning.

Hvordan kan vi gøre denne forskel for virksomhederne, tænker du måske? Jo, her er tre konkrete fordele, som du som virksomhed opnår ved et samarbejde med os.

Fordel #1: Dine medarbejdere bliver mere produktive.
Med professionel erhvervsrengøring fra Jacobsens Rengøring sikrer vi, at dine medarbejdere ikke løber ind i unødige distraheringer i deres hverdag. Det betyder, at de kan fokusere på deres kerneopgaver, mens du overlader eksperter i rengøring til det kedelige og energiudtømmende rengøringsarbejde. Det skaber mere produktive medarbejdere, der kan fokusere på dét, du har ansat dem til at lave.

Fordel #2: Dine medarbejdere har færre sygedage.
Vores professionelle rengøring sikrer, at din virksomheds indeklima får en ordentligt ryk opad. På den måde gør vi din virksomheds faciliteter til de bedste versioner af dem selv. Jævnlig rengøring sikrer indeklimaet, der har en positiv indvirkning på dine medarbejderes sundhed. Derudover giver jævnlig rengøring indendørs også ekstra god mening i en tid, hvor coronaen endnu ikke har sluppet sit tag i de danske virksomheder. Jævnlig erhvervsrengøring sikrer nemlig, at vira og andre smitsomme sygdomme ikke har optimale vilkår til at sprede sig på tværs af din medarbejdergruppe

Fordel #3: Du kan samle et stærkere team.
Et rent arbejdsmiljø skaber højere arbejdsglæde. Høj arbejdsglæde skaber en mere attraktiv arbejdsplads. Attraktive arbejdspladser tiltrækker kvalificeret arbejdskraft. Kvalificeret arbejdskraft sikrer sunde virksomheder med fortjeneste.

Det kan altså være en særdeles god investering for din virksomhed at indgå et samarbejde med Jacobsens Rengøring. Vi sikrer, at din virksomhed kan opnå deres største potentiale ved at udnytte sine ressourcer på den bedst mulige måde.

Træk på mange års erfaring hos os

Hos Jacobsens Rengøring har vi mange års erfaring med rengøringsopgaver af enhver art. Det betyder, at vi har prøvet det hele – både i det private og i erhvervslivet. Vi tror simpelthen ikke på, at du kan præsentere os med en udfordring, som vi ikke har stået overfor før.

Det er også din sikkerhed for, at vi kan løse dine opgaver til UG. Vi famler os ikke frem i blinde. Vi har kompetente medarbejdere, som trækker på vores interne vidensbase. Vi gør meget ud af at optræne vores medarbejdere, og vi vidensdeler konstant på tværs af organisationen.

Du kan derfor være helt tryg ved at indgå et samarbejde med Jacobsens Rengøring. Vi klarer også din opgave til perfektion – og oven i købet til markedets bedste priser.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis ovenstående også lyder fristende for dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonerne, og vi tager glædeligt og gerne en snak med dig også om de behov, du står med. Alle tilbud, som vi afgiver, er helt uforpligtende og selvfølgelig ganske gratis for dig. Det er også din sikkerhed for, at du ikke er forpligtet til at handle med os, blot fordi du tog den indledende kontakt.

Dog skal du alligevel passe på!

Folk har det nemlig med at blive afhængige af vores service. Det har nemlig en langt højere værdi for vores kunder, så snart de kommer i gang og får mere tid i deres hverdag som følge af vores service.

Vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig i mål med dine projekter. Væk med stress og jag og ufærdige projekter. Ind med tid, energi, ro og glæde. Det er dét, vi kan hjælpe dig med.

Vi ser frem til at høre fra dig i dag.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

jacobsens-rengøring.dk spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image