Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøring Hundested – Vi gør rent så du har god smag i munden

Så skete det igen. Du har været i gang med rengøringen, og nu har din partner spottet lidt støv i hjørnet, og en fedtplet på fjernsynet. “Hvorfor gør du det ikke bare ordentligt første gang?” Ja, hvorfor ikke?

Vi kender til det med, at man nogle gange springer over hvor gærdet i hvert fald ikke er højest. Bare ikke når det kommer til rengøringen. Hos Jacobsens Rengøring tilbyder vi rengøring til ethvert behov, så du ikke længere skal bekymre dig om det hjemme hos dig selv.

Så er det slut med halve løsninger. Slut med uenigheder. Vi gør nemlig rent så du har god smag i munden.

Så kan du opleve friheden og al den ekstra tid, som du lige pludselig har tilgængelig, når du ikke længere skal stå for rengøringen. Prøv hvordan tid til rengøring pludselig kan forvandles til noget positivt – måske tid til en biograftur? Tid til svømmehallen? Tid til en tur i skoven? Eller blot mens I er på arbejde? Uanset hvad du vil bruge den ekstra tid på skal du i hvert fald ikke længere bekymre dig om rengøringen derhjemme.

Rengøringen kører nemlig på autopilot.

Vi klarer rengøringen i hjemmet såvel som i virksomheden

Vi er også til stede blandt Hundesteds erhvervsliv. Vi hjælper virksomhederne i byen og omegn med at opnå deres fulde potentiale, og realisere deres forretning.

Skal vi også hjælpe dig? Hvis du er i tvivl om hvad vi kan gøre for din virksomhed, så er der her 3 eksempler på fordele, som du får ud af et samarbejde med Jacobsens Rengøring.

For det første, så vil professionel erhvervsrengøring bidrage til at skabe mere produktive medarbejdere. Vi fjerner nemlig alle distraheringerne i hverdagen, så dine medarbejdere kan fokusere på deres kerneopgaver.

For det andet, så vil professionel erhvervsrengøring hjælpe med at skabe et bedre indeklima på din arbejdsplads. Et godt indeklima er godt for dine medarbejderes sundhed, og vil bidrage til at sænke mængden af årlige sygedage. Dermed vil jeres ressourceforbrug blive lavere, og I får grønnere tal på bundlinjen. Professionel erhvervsrengøring giver også ekstra god mening i en tid, hvor corona stadig hjemsøger danske arbejdspladser, og står med ansvaret for mange hjemsendelser og fald i virksomhedernes produktivitet. Med jævnlig, effektiv erhvervsrengøring sikres det, at vira og øvrige smitsomme sygdomme ikke spreder sig lige så let på tværs af din medarbejdergruppe. Så vil du opleve, at mængden af hjemsendelser falder – til fordel for dig og din virksomhed.

Ingen går i hundene med vores rengøring

Med professionel rengøring fra Jacobsens Rengøring er der ingen i hundested, der går i hundene. Vi sikrer nemlig, at dit hjem bliver den bedste version af sig selv – og det i sig selv vil give dig fornyet overskud, energi og tid på hånden.

Det gavner ens stemning og humør at have et rent hjem. Det gør, at man kan overskue flere ting i hverdagen. Det gør også, at man gladeligt inviterer flere folk hjem til sig – det kan nemlig være en stor barriere for socialt samvær, hvis man har et hjem, som man ikke selv synes er præsentabelt.

I disse tilfælde kan professionel rengøring hjælpe dig eller dine kære videre. Det er værdigt for alle at have et rent hjem.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis ovenstående også er fristende for dig, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Alle tilbud, som vi afgiver, er helt gratis og ganske uforpligtende for dig. Dog er vi sikre på, at du ikke vil se dig over skulderen igen, når du først har prøvet vores service af.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Jacobsens Rengøring spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image