Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma Frederiksværd – Vi stopper ikke før der er rent

Hvad er din tid værd? 100 kr. pr. time? 200 kr. pr. time? Det kan faktisk ikke altid opgøres i hvor meget du tjener. Et andet spørgsmål kunne være: Hvis du kunne købe ekstra timer i døgnet, som du kunne bruge på præcist dét, du ville, hvad ville du så betale for disse timer? Her vil der øjeblikkeligt være mange, der er villige til at betale mere for ekstra timer i døgnet. Måske 500 kr.? Måske mere?

Du kan faktisk godt købe ekstra timer i dit liv – og det behøver slet ikke at koste mange penge. Hos Jacobsens Rengøring lever vi af at frigøre tid for vores kunder – tid, som de helt selv kan bestemme formålet med. Vi står nemlig for rengøringen hos hundredevis af tilfredse kunder, som hver især har fundet bedre ting at bruge deres tid på end rengøring derhjemme.

Skal du være den næste på vores tur rundt blandt kunderne i Frederiksværd? Så er det ikke for sent. Kontakt os i dag, og hør hvad vi kan gøre for dig. Vi klarer alle rengøringsopgaver, store som små – og der er ingen kunder, der er for små for os. Vi behandler alle vores kunder ens.

Når vi er ude ved vores kunder, så sørger vi før, at der er helt rent før vi tager videre. Vi stopper simpelthen ikke før der er rent. Det er din garanti for, at du altid får det, du betaler for, når du bestiller rengøring hos Jacobsens Rengøring. Og det er vores bedste metode til at sikre, at de kunder, som vi har, er tilfredse, og ønsker mere fra os fremover.

Vi rengører både hos private og erhverv

Tid er en mangelvare i alle livets facetter – også når man driver en virksomhed. Og i virksomhedsdrift kan tid hurtigt blive penge værd. Mange penge. Hos Jacobsens Rengøring tilbyder vi professionel erhvervsrengøring, der kan hjælpe din virksomhed med at nå nye højder. Vi løskøber nemlig værdifuld tid for virksomheder, der har brug for evnen til bare at løbe en smule hurtigere i hverdagen.

Der er mange fordele ved at investere i professionel erhvervsrengøring. Én af fordelene er, at erhvervsrengøring skaber fokus blandt dine medarbejdere, så de bliver mere produktive. Når medarbejderne ikke skal lave adskillige ad hoc rengøringsopgaver i løbet af dagen, simpelthen fordi alt allerede er ordnet for dem i forvejen, så har de mere tid og mere fokus til at præstere på kerneopgaverne.

En anden fordel er, at professionel erhvervsrengøring bidrager til et bedre indeklima på arbejdspladsen. Det nedbringer mængden af sygedage blandt dine medarbejdere, og kan spare dig for mange penge hvert år. Derudover giver det også ekstra god mening med rengøring i virksomhederne i en tid, hvor coronaen stadig spreder sig i den danske befolkning – og det gælder også på virksomhederne. Jævnlig, professionel erhvervsrengøring kan sikre, at vira ikke smitter lige så nemt fra medarbejder til medarbejder.

En tredje fordel er, at professionel erhvervsrengøring gør din virksomhed mere attraktiv for udefrakommende arbejdskraft. Et rent arbejdsmiljø hænger nemlig sammen med en høj arbejdsglæde – og en høj arbejdsglæde spreder gode rygter ude i byen. Så kan du sammensætte det idéelle team til din forretning, næste gang I mangler arbejdskraft.

Det kan altså af disse grunde være en overordentlig god beslutning at investere i professionel erhvervsrengøring.

Få god samvittighed med ordentlig rengøring

Vi kender det garanteret alle sammen: nogle gange springer vi over, hvor gærdet er lavest. Det sker også når det kommer til rengøringen. Men bare rolig: Vi hjælper dig med at holde den gode samvittighed, når det kommer til dit hjems eller din virksomheds tilstand. Vi tager al rengøringen for dig – på automatpilot.

Så behøver du ikke se dig over skulderen igen. Du skal ikke bekymre dig om hvordan hjemmet ser ud, når nu din partner ringer til dig på vejen hjem og fortæller, at I får gæster til aftensmaden. Uventede gæster vil aldrig mere blive et problem i weekenden, hvor I har besluttet jer for at flade den inden rengøringen. For fremover, hvis I indgår et samarbejde med os, vil der slet ikke være nogen rengøring for jer at tage sig af.

Dét er fordelen ved at have rengøringsservice på fra Jacobsens Rengøring. Vi klarer al rengøring for dig.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis du også er fristet af ovenstående, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi fortæller dig med glæde hvad vi kan tilbyde dig, og vi indgår i en dialog med dig om dine behov, så vi sammen kan nå frem til en aftale, der passer dig. Alle de tilbud, som vi afgiver, er helt uforpligtende og selvfølgelig ganske gratis. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om noget, når du kontakter os – vi finder ud af det hele hen ad vejen, og du er på intet tidspunkt i dialogen forpligtet til at købe noget af os.

Men pas på!

Du bliver afhængig af vores service. Det har vi set vores kunder blive igen og igen. For det er først, når vi rigtig går i gang, at folk mærker hvilken forskel det også kan gøre for dem med rengøring derhjemme eller i virksomheden. Du kan også prøve – blot en enkelt gang. Der er nemlig ingen binding på noget som helst af det, vi tilbyder.

Kontakt os i dag, og prøv os af – du vil ikke fortyde det.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

jacobsens-rengøring.dk spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image