Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøring Taastrup – Effektiv og billig rengøring

Savner du også i hverdagen at have mere tid til det, der betyder noget for dig? Stjæler den ugentlige rengøring alt for meget af din energi og dit overskud? Det forstår vi godt. Det er blandt andet også derfor, at vi tilbyder markedets mest effektive og billigste rengøring til privatpersoner i Taastrup og omegn. Så kan du slippe for det meningsløse arbejde, for vi tøver ikke med at tage det på os, og give dig mere fritid.

Hos Jacobsens Rengøring løser vi ethvert rengøringsbehov du måtte have – stort som småt. Skal du blot have pudset vinduerne? Eller skal du have en komplet rengøring med det hele, og over det hele? Vi klarer ærterne for dig, så du ikke skal tænke på rengøringen længere.

Tænk på hvor meget mere du vil kunne klare hver uge, hvis rengøringen hjemme hos dig blev gjort helt af sig selv? Som hvis din mor igen var flyttet ind, og du fik alle fordelene fra en sådan ordning – men samtidig kunne beholde dit privatliv for dig selv og din egen familie. Vi kommer nemlig kun på tidspunkter, der passer dig. På den måde kan du nyde godt af en rengøring, der bare kører på automatpilot.

Dét kalder vi service. Og det er bare nemt.

Miljøbevidst rengøring hos private og erhverv

Når vi gør rent, så tænker vi på miljøet. Vi bruger rengøringsmidler i de rette mængder, og bestræber os på at anvende de midler, der kan klare arbejdet, og som samtidig er skånsom for miljøet.

Og det er ikke bare for private, at vi tilbyder vores rengøringsservice. Vi er nemlig også til stede blandt Taastrups erhvervsliv, hvor vi tilbyder professionel erhvervsrengøring til områdets virksomheder. Her hjælper vi virksomhederne med at leve op til deres ypperste potentiale, så de kan nå deres mål og gøre en forskel i den branche, som de opererer i.

Vi kan også gøre en forskel for din virksomhed. Hvilken? – tænker du måske. Jo, nu skal du høre.

Professionel erhvervsrengøring vil bidrage til indeklimaet på din arbejdsplads. Et godt indeklima er vigtigt for arbejdsglæden for dine medarbejdere, og det øger også dine medarbejderes sundhed. I en tid, hvor coronaen ikke har sluppet sit tag i den danske befolkning er det også vigtigt med et arbejdsmiljø, som giver smitsomme vira og sygdomme de sværeste betingelser for at sprede sig mellem mennesker på arbejdet. Effektiv og jævnlig erhvervsrengøring kan være med til at reducere smittespredning på din arbejdsplads, så det samlede antal sygedage på tværs af dine medarbejdere reduceres. Det er en konkret, målbar effekt, som professionel erhvervsrengøring kan have for din forretning.

Professionel erhvervsrengøring kan også hjælpe dine medarbejdere med at fokusere på deres kerneopgaver, og fjerne potentielle distraktioner fra deres hverdag. På den måde kan vores service være med til at skabe en mere effektiv arbejdsstyrke på din arbejdsplads – ikke bare fordi dine medarbejdere ikke afledes fra deres primære arbejde, men også fordi et rent og pænt arbejdsmiljø indbyder til effektivitet og skaber momentum. En ren arbejdsplads kan simpelthen sammenlignes med en bølge, som dine medarbejdere kan ride med på – og få mere lavet i hverdagen.

Sidst, men ikke mindst, så kan erhvervsrengøring bidrage til dine medarbejderes arbejdsglæde på arbejdspladsen. Glade medarbejdere producerer mere, og en større produktion skaber grundlaget for en større omsætning.

På disse måder kan professionel erhvervsrengøring skabe en konkret forskel – også for din forretning. Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med at gøre en forskel for din virksomhed.

Stor erfaring – ingen binding

Vi har stor erfaring med alle typer af rengøring – både til private og til erhverv. Vi ved, at der er forskel på hjem og på virksomheder, og vi har været alle tænkelige steder. Fra kontoret, hvor vi stod for rengøringen af alle skriveborde, gulvtæpper og møbler, og til produktionen, hvor andre midler end de normale skulle benyttes for at bibeholde et rent og godt arbejdsmiljø. Alle vores medarbejdere er kompetente, og møder stabilt og loyalt med det bedste udstyr, så de altid er klar på at løse netop din opgave.

Forestil dig at have bestilt ugentlig rengøring hos et rengøringsfirma, og at du undervejs ønskede at afbryde samarbejdet. Dog var der en lille finte ved den aftale, som firmaet indgik med dig: du er nemlig bundet til at samarbejde med dem i mindst ét år. Sådan et scenarie vil ALDRIG være tilfældet hos Jacobsens Rengøring. Vi tilbyder nemlig alle vores rengøringsservices helt og aldeles uden binding. Det betyder, at du altid er fri til at afbryde et evt. længerevarende samarbejde, som du måtte have med os. Dog tror vi ikke, at det vil blive aktuelt for dig, hvis du skulle indgå et sådant samarbejde – vores erfaring fortæller os nemlig, at langt de fleste af vores kunder har det med at være mere end rigeligt tilfredse med vores arbejde for dem. Det tror vi også, at du vil være.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis det, vi indtil nu har beskrevet for dig, lyder fristende, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi sidder klar ved telefonerne, og vi er altid klar til at indgå i en dialog med dig om hvordan dit behov kan løses bedst muligt. Alle de tilbud, som vi afgiver, er helt gratis og ganske uforpligtende, så du er ikke bundet til at indgå nogen aftale med os, blot fordi du tog kontakt. Dog er vi sikre på, at skulle du indgå et samarbejde med os, så vil du ikke se dig over skulderen igen en eneste gang.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Jacobsens Rengøring spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image