Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøring Køge – Gør rent bord med Jacobsens rengøring

Står du også og mangler rengøring derhjemme? Måske skal du have hjælp til den ugentlige rengøring? Eller også er det din tur til at vaske trappeopgangen? Uanset dit behov står vi hos Jacobsens Rengøring altid klar til at hjælpe dig med lige netop dét behov, som du skulle have for rengøring hos dig.

Vi har mange års erfaring inden for rengøring af enhver slags. Om det er store eller små projekter, om det er en engangsforestilling eller om rengøringen skal køre på ugentlig eller daglig automatpilot – vi har prøvet det hele, og vi tilbyder hvad som helst. Så længe det selvfølgelig har med rengøring at gøre.

Hos os hedder det at gøre rent bord. At hjælpe til med enhver rengøringsopgave, uanset opgavens karakter. På den måde ved du, at du altid kan kontakte os hvis du har et rengøringsbehov – uanset hvilket. Vi behandler alle vores kunder ens, så selv hvis du blot har en mindre opgave, som du ikke selv kan se dig ud over, så er du så hjerteligt velkommen til at tage kontakt til os. Så glæder vi os blot til at hjælpe dig.

Vi klarer rengøringen uanset hvor – hos private og erhverv

Vi er ikke blot ude hos private for at hjælpe dem med at vinde mere tid og overskud i hverdagen. Vi er nemlig også til stede hos det lokale erhvervsliv i Køge og omegn. Virksomhederne nyder nemlig godt af vores professionelle erhvervsrengøring. Med vores erhvervsrengøring hjælper vi de lokale virksomheder med at opnå deres ypperste potentiale, og lader virksomhederne fokusere på deres kerneforretning, mens vi faciliterer deres produktivitet. Vi garanterer nemlig at kunne skabe et arbejdsmiljø, der er af den højeste standard. På den måde skaber vi momentum for dine medarbejdere – hele ugen igennem.

Konkret kan erhvervsrengøring være med til at skabe en mere effektiv arbejdsstyrke for din virksomhed. At arbejdsmiljøet er rent og pænt er nemlig med til at fjerne fokus fra de irrelevante småopgaver, der kunne opstå dagene igennem for dine medarbejdere. De kan fokusere på deres kerneforretning, mens vi fokuserer på vores.

Erhvervsrengøring fra Jacobsens Rengøring kan også hjælpe din virksomhed med at opnå et bedre og renere indeklima. Et rent og godt indeklima bidrager til den generelle sundhed blandt dine medarbejdere, og forebygger også spredningen af vira og øvrige sygdomme. På den måde kan jævnlig erhvervsrengøring være med til at nedbringe det gennemsnitlige årlige antal sygedage pr. medarbejder, og derfor være af ganske konkret, målbar værdi for din virksomhed.

For det tredje, så sikrer erhvervsrengøring hos din virksomhed også en forøget arbejdsglæde blandt dine medarbejdere. En øget arbejdsglæde medfører også en øget arbejdsindsats, da glade medarbejdere altid – alt andet lige – er mere produktive medarbejdere.

Professionel erhvervsrengøring kan derfor være en ganske rentabel investering for din virksomhed. Skal vi hjælpe dig, ligesom vi hjælper mange andre i Køge og omegn? Så tøv ikke med at tage kontakt til os i dag.

Vi dækker alle rengøringsbehov – store som små

Om du er en stor kunde eller en almindelig privatperson, der blot bor på et enkeltværelse, så kan du altid lave en aftale med os. Vi behandler nemlig alle vores kunder ens, og alle typer af kunder er repræsenterede i vores kundeportefølje. På den måde er du aldrig alene, og aldrig den første til at efterspørge et bestemt rengøringsbehov hos os. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os hvis du står med et bestemt behov – vi har erfaringen til at hjælpe dig til en rigtig god pris.

Faktisk yder vi prisgaranti på alle vores ydelser. Det betyder, at hvis en konkurrent tilbyder den samme løsning til dit rengøringsbehov til en billigere pris end vi har gjort, så matcher vi denne pris – eller tilbyder dig at gøre det endnu billigere. på den måde er du garanteret altid at kunne få den bedste rengøringsservice til den absolut bedste pris hos Jacobsens Rengøring.

Vi bestræber os på at være din foretrukne leverandør af rengøringsydelser. Hvis vi, af den ene eller den anden årsag, ikke lever op til dine forventninger, så hører vi gerne fra dig, så vi kan gøre det bedre næste gang. Vi lever nemlig på vores gode ry, og på vores kunders tilfredshed. Vi er sikre på, at du også vil blive en tilfreds kunde hos Jacobsens Rengøring.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis det ovenstående lyder fristende for dig, og hvis du står med et behov for rengøring – enten nu eller i den umiddelbare fremtid – så tøv ikke med at tage kontakt til os for at høre hvad vi kan tilbyde. Vi sidder klar ved telefonen til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på at besvare ethvert spørgsmål, som du måtte have. Alle tilbud, som vi afgiver, er helt gratis og fuldstændig uforpligtende for dig. Det betyder, at du altid er stillet sikkert når du kontakter os, for din kontakt er ikke det mindste forpligtende. Vi ville blot nyde at være en del af dine overvejelser, når du søger din næste rengøringsløsning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Vores spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image