Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma Dragør – Rengøring som det skulle have været

Kender du også til det, når du kommer til at springe over hvor gærdet i hvert fald ikke er højest når det kommer til rengøringen derhjemme? Måske kan du nikke med, når andre fortæller om deres partnere, der irriteret påpeger støv i hjørnet efter du har støvsuget, eller finder en vindueskarm, hvor kluden er fløjet lidt for hurtigt. Måske “glemmer” du nogle gange helt at ordne toilettet?

Ja, vi kender det skam også selv fra andre situationer. Men når det kommer til rengøring, så vil Jacobsens Rengøring altid være en komplet løsning, hvor du ikke skal bekymre dig om hvordan arbejdet bliver udført. Vi tilbyder nemlig rengøring af alle typer til enhver husstand i Dragør og omegn. Rengøring, som det skulle have været.

Så slipper du for, at din partner eller øvrige går på rov efter støv i krogene, som du skulle have glemt – deres jagt vil nemlig altid fremover blive forgæves.

Vi klarer rengøringen – både i hjemmet og på arbejdspladsen

Det er ikke kun ude i de private hjem i Dragør og omegn, hvor vi gør en konkret forskel for vores kunder. Det sker nemlig også i virksomhederne i byen, hvor vi er til stede. Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring til alle virksomheder i Dragør og omegn – og det er for mange virksomheder en særdeles god investering.

Her er 3 fordele ved professionel erhvervsrengøring, som du også kan udnytte i din virksomhed.

Fordel #1: Dine medarbejdere når mere i løbet af dagen.
Professionel erhvervsrengøring hjælper dine medarbejdere med at fokusere, og fjerner distraheringer, så dine medarbejdere kan arbejde længe og effektivt på kerneopgaven. Det var lige netop dét, du ansatte dem til at gøre. Når medarbejderne bruger tiden ineffektivt på noget, som de ikke kan klare effektivt og hurtigt, så spilder du lønkronerne. De er bedre givet ud til professionelt, specialiseret personale. Når du betaler os for at lave jeres rengøring, så vil du opleve, at dine medarbejdere vil nå mere i løbet af dagen – og det skaber grønnere tal på din bundlinje.

Fordel #2: Færre sygedage.
Med professionel erhvervsrengøring skal du ikke til at dække ind for lige så mange sygedage, som du plejer. Dine medarbejdere vil nemlig drage fordel af et forbedret indeklima på arbejdspladsen. Det kan spare din virksomhed for rigtig mange penge på sigt.

Fordel #3: Din arbejdsplads bliver attraktiv.
Forestil dig, at du, næste gang du skal hyre ekstra arbejdskraft, får en bunke ansøgninger med så kvalificeret arbejdskraft, så du har lyst til at hyre hele baduljen. Professionel erhvervsrengøring bidrager nemlig til dine medarbejderes arbejdsglæde – og gør din virksomhed mere attraktiv for udefrakommende arbejdskraft. Høj arbejdsglæde spreder nemlig gode rygter som ringe i vandet i din by.

Det kan altså være en rigtig god investering for din virksomhed – professionel erhvervsrengøring.

Vi klarer alle former for rengøring

Hos Jacobsens Rengøring klarer vi alle former for rengøring – både i det private og i erhvervslivet. Skal du have pudset vinduerne på de øvre etager? Den tager vi. Eller skal du have en komplet nedvaskning af hele dit hjem en gang om ugen eller oftere? Det tager vi os også af. Måske skal kontoret gøres klart og skinnende til næste uge, hvor nye samarbejdspartnere kommer på besøg. Så sørger vi for, at I gør et godt indtryk. Måske skal du have jævnlig rengøring i produktionshallerne i din virksomhed? Jo, du gættede det – dét gør vi også!

Der er ikke grænser for hvilke opgaver vi kan klare – så længe det selvfølgelig er rengøringsopgaver. Kontakt os i dag for at fortælle os om dit behov – så finder vi en god løsning sammen.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis du også synes, at det lyder fristende med professionel rengøring hos dig, så tøv ikke med at kontakte os. Alle tilbud, som vi afgiver, er helt gratis og 100% uforpligtende. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om noget, når du kontakter os – du er nemlig, på intet tidspunkt i dialogen med os, forpligtet til at foretage et køb. Vi er blot beærede over, at du havde os i tankerne i det øjeblik, du besluttede dig for at sondere markedet for rengøring.

Men pas på!

Hvis du beslutter dig for at handle hos os, så bliver du afhængig. Det fortæller mange af vores nuværende kunder os allerede. Du vil ikke se dig over skulderen igen – vi klarer nemlig dine behov så effektivt og billigt, så vi er overbeviste om, at vi overgår dine forventninger.

Vi glæder os til at samarbejde med dig – og vi kommer gerne forbi i dag.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

jacobsens-rengøring.dk spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image