Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøring Solrød Strand – Effektiv rengøring hvor du er

Kender du også til det, at du nogle gange kommer til at gøre lidt for hurtigt rent? Måske tænker du, ligesom mange andre, at du blot er effektiv og udnytter din tid bedst muligt, men inderst inde ved du måske godt, at du på udvalgte steder sprang over, hvor gærdet var lige lovligt lavt. Måske bliver du endda taget af din partner eller dine bofæller i dit lidt for hurtige tempo – måske stiller de dig til regnskab.

Men kunne det ikke være dejligt, hvis du med god samvittighed kunne sige, at rengøringen var gjort – og gjort ordentligt, helt i bund? Og kunne det ikke være ekstra fløde på toppen for dig, hvis du rent faktisk bruge din tid til noget, der gav langt mere mening end rengøringen – mens den stod på?

Hos JacobsenS Rengøring vægter vi din tid højt. Derfor tror vi også på, at du sagtens kan finde mange ting, der vil give langt mere mening for dig at bruge din tid på i hverdagen. Det er netop en af grundene til, at vi tilbyder professionel rengøring af enhver art til enhver kunde i Solrød Strand og omegn. Vi er et lokalt rengøringsfirma, der eksisterer for at gøre en konkret og mærkbar forskel for vores kunder. Vi køber nemlig tid til alle vores kunder. Vi køber dem overskud. Vi køber dem livskvalitet. Alt sammen igennem professionel og billig rengøring, der ordnes mens du fokuserer på det, der giver mening for dig.

Privat- og erhvervsrengøring

Vi hjælper ikke blot de private hjem og familier i Solrød Strand og omegn med at vinde mere tid og overskud i hverdagen. Vi gør faktisk præcist det samme for erhvervslivet i området med vores professionelle erhvervsrengøring.

Med professionel erhvervsrengøring fra JacobsenS Rengøring kan vi hjælpe din virksomhed med at nå stratosfæriske højder ved at sørge for, at dine medarbejdere ikke taber fokus på ikke-essentielle opgaver i løbet af hverdagen. Vi sørger også for, at arbejdsmiljøet og indeklimaet på din arbejdsplads er i tip top form, så du ikke skal bruge unødige ressourcer på at løse de udfordringer, der knytter sig til syge medarbejdere. Et godt indeklima er også særligt relevant i tiden, hvor coronaen stadig har sit faste tag i det danske erhvervsliv.

Og så kan professionel erhvervsrengøring også mærkes på dine medarbejderes arbejdsglæde. Det smitter nemlig positivt af på humøret – og på produktiviteten! – hvis arbejdspladsen skinner og er ren og pæn, når medarbejderne møder ind om morgenen. Det skaber momentum. Det skaber en bølge af energi. Og den bølge kan dine medarbejdere løbe med på.

Alt dette og meget mere kan professionel erhvervsrengøring hjælpe din virksomhed med at opnå. Behøver vi at sige, at ovenstående faktorer ikke har svært ved at smitte af med endnu flere grønne tal på din virksomheds bundlinje?

Det kan derfor være en glimrende investering for en virksomhed at investere i erhvervsrengøring. Kontakt os i dag for at høre mere om hvilken forskel vi kan gøre for jer.

Rengøring i alle afskygninger – og uden binding

Når vi siger, at vi tilbyder rengøring i alle håndværkets former – ja, så mener vi det! Det gælder både i det private og i erhvervslivet.

Vi har erfaring med mange typer af opgaver i det private segment. Skal du blot have pudset vinduerne på 1. og 2. sal? Eller skal hele dit hjem vaskes ned fra top til bund? Måske er det blot din tur til at tage den månedlige rengøring i trappeopgangen? Eller skal du bruge en flytterengøring? Kun fantasien sætter grænser for hvilke typer af rengøringsopgaver vi kan løse – og vi møder sjældent en opgave her, som vi ikke har stiftet bekendtskab med tidligere. Vi møder derfor op til enhver rengøringsopgave i det private segment med en rygsæk, der oser af erfaring og kompetencer. På den måde kan vi løse ethvert rengøringsbehov med den største professionalisme, og med en stor kost-effektivitet.

På samme måde har vi også erfaring med rengøring i mange typer af virksomheder. Måske skal dine kontorer være indbydende for administrationsmedarbejderne, når de møder ind på mandag. Eller også skal produktionshallernes gulve være frie for støv og smuds for at sikre din produktionskvalitet – efter hver endt arbejdsdag. Uanset hvilken type erhvervsrengøring du har brug for kan vi levere på den. Vi kender til alle de rette rengøringsmidler, og vi ved, at der skal bruges forskellige midler til hhv. kontorets skriveborde og produktionens epoxy-gulve. Hos JacobsenS Rengøring er din virksomhed i trygge, erfarne hænder, der tager højde for dit produkt.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis du er fristet af det ovenstående, så skal du endelig ikke vente med at tage kontakt til os. Vi sidder ved telefonen, og vi vil glæde os til sammen med dig at afdække dit behov. Så kan vi få løst din opgave på den bedst mulige måde. Alle de tilbud, som vi afgiver, er helt uforpligtende og 100% gratis. Det betyder, at du altid kan være tryg ved at kontakte os, for der er intet, der forpligter dig til at indgå en handel med os.

Dog er vi sikre på, at du vil bliver mere end tilfreds med et samarbejde med os. Vi ser frem til at høre fra dig, og bevise hvad vi kan gøre af konkret forskel for dig.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Vores spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image