Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøring Tårnby – Rengøring, der bringer dig op i nye højder

Føler du dig også fanget i hverdagens trommerom? Mangler du tid til at realisere dine projekter, dine drømme – eller savner du blot at tilbringe mere kvalitetstid med din familie eller dine venner i hverdagen?

Så er du havnet det rette sted. Hos Jacobsens Rengøring tilbyder vi dig nemlig en ganske unik mulighed for at frigive mere tid i din hverdag, så du kan komme til at gøre alt det, du i hverdagen kun kan gå og drømme om. Vi står klar til at løse ethvert behov du måtte have for rengøring hjemme hos dig – om det blot er pudsning af vinduerne, eller om det er den komplette, halvårlige rengøring, hvor alt skal endevendes, og hele huset skal vaskes ned. Om dit behov er stort eller lille, så er intet for småt til, at vi vender ryggen til. Vi behandler nemlig alle vores kunder ens – store som små.

Tøv derfor ikke med at kontakte Jacobsens Rengøring i dag. Vi tilbyder nemlig rengøring, der bringer dig op i nye højder.

Vores rengøring gør en forskel i hjem og på arbejdspladserne

Det er ikke blot i hjemmene i Tårnby, hvor vi gør en konkret forskel for familierne. Vi er nemlig også til stede i det lokale erhvervsliv i Tårnby og omegn. Hos virksomhederne bidrager vi til, at de lokale hårdtarbejdende kan fokusere mere af deres energi på virksomhedens kerneforretning, mens vi sørger for at facilitere de optimale arbejdsbetingelser omkring dem. På den måde sætter vi altså mere skub på Tårnbys virksomheder – og vi står også klar til at gøre en forskel for din forretning.

Konkret kan vi, med vores professionelle erhvervsrengøring, bidrage til at skabe fokus blandt dine medarbejdere. Når de ikke i deres hverdag mødes af diverse småting på arbejdspladsen, der også kræver deres opmærksomhed – det kunne være et gulvtæppe, der har pletter, eller et toilet, der ligner noget fra et gerningssted – så frigives der tid og energi for deres vedkommende til, at de kan fokusere på dét, du har ansat dem til at lave. Kerneforretningen. Det vigtige for jer. Dét faciliterer vi et fokus på, når vi tager rengøringen på din arbejdsplads. For ikke at nævne det momentum, vi helt fra morgenstunden skaber for samtlige af dine medarbejdere, når de – igen, igen – møder ind til en arbejdsplads, der bare inviterer til effektivitet og præstation.

Derudover kan professionel erhvervsrengøring også bidrage til et bedre indeklima på din arbejdsplads. Et godt indeklima er vigtigt for mange ting, men især i tiden bør virksomheder fokusere på det – en tid, hvor coronaen endnu ikke har sluppet sit tag i det danske land. Jævnlig erhvervsrengøring bidrager nemlig til en arbejdsplads, hvor vira og diverse øvrige smittekilder ikke har optimale kår til at sprede sig blandt dine medarbejdere. Det betyder mindre sygdom, og en deraf følgende større produktivitet blandt dine medarbejdere. Det er en konkret, målbar parameter, som vi kan forbedre hos jer, og som I alle kan nyde godt af – på arbejdet og derhjemme.

For det tredje, så vil en professionel erhvervsrengøring være med til at øge arbejdsglæden blandt dine medarbejdere. Det er et velkendt faktum, at en glad medarbejder er en produktiv medarbejder – for arbejdsglæde medfører nemlig lyst til at arbejde, og en følelse af mening på arbejdspladsen, der blot er endnu mere effektiv til at fremme produktivitet.

Professionel erhvervsrengøring kan altså være med til at skabe en helt konkret forskel for dig og din virksomhed. Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag for at høre hvilken forskel vi kan gøre for din forretning.

Prisgaranti på al vores rengøring

Når du bestiller rengøring hos Jacobsens Rengøring – om det er privat rengøring eller erhvervsrengøring – så er du altid dækket af vores prisgaranti. Når vi giver prisgaranti på alle vores services, så betyder det, at vi altid – hvis vores tilbud til dig underbydes af en anden udbyder af rengøringsservices på markedet – matcher eller endda underbyder den anden pris, som du har fået tilbudt på det samme arbejde. På den måde kan du være sikker på, at du hos Jacobsens Rengøring altid får det bedste rengøringsarbejde for den billigste pris.

Hvordan kan vi være så billige hos Jacobsens Rengøring? Det handler om erfaring. Vi har nemlig mange års erfaring indenfor vores branche. Vores store erfaring gør, at vi altid ved præcist hvordan vi skal gå til en given opgave – vi møder nemlig meget sjældent en opgave, som vi ikke har stiftet bekendtskab med før. Derfor ved vi også altid på forhånd hvordan vi mest effektivt får løst den pågældende rengøringsopgave.

Derudover ligger nøglen i vores effektive og billige rengøringsservice i vores medarbejdere. Vi arbejder kun med det bedste personale, og alle vores medarbejdere har modtaget den bedste oplæring, så de altid står klar til at løse netop dit behov. Derudover har alle vores medarbejdere altid adgang til det bedste udstyr, der sikrer den mest optimale og tidseffektive løsning af de opgaver, som de er ude på.

Få et gratis tilbud i dag

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Vores spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image