Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøring Sydhavn – Solid og simpel rengøringsservice

Mangler du også hjælp til rengøringen derhjemme? Så er du havnet det helt rette sted hos Jacobsens Rengøring! Vi tilbyder rengøring i alle former til ethvert behov, stort som småt. Så hvis du også skal have pudset dine vinduer, hvis du skal have foretaget en flytterengøring, eller hvis du blot har behov for hjælp til den ugentlige rengøring derhjemme – ja, i alle disse tilfælde står vi klar til at hjælpe dig.

Det er simpelt at handle med Jacobsens Rengøring. Du tager blot kontakt til os, fortæller os om dit behov, og så giver vi et tilbud. Hvis du vælger at takke ja kommer vi på det aftalte tidspunkt, og ordner rengøringen for dig. Så bliver det ikke mere simpelt!

Vores rengøringspersonale har stor erfaring med rengøring i alle afskygninger, og vi kan også hjælpe dig. Træk på mange års erfaring, stabile medarbejdere og solidt udstyr med vores service. Så kan din rengøring ikke klares mere effektivt end hos os. Desuden er vi blandt de billigste på markedet, og tilbyder prisgaranti på alle vores services. Det betyder altså, at du her får den bedste rengøring til de billigste penge. Så bliver det ikke bedre.

Vi klarer rengøringen i det private og i erhvervslivet

Det er ikke blot i det private, at du kan finde os. Vi gør nemlig også en forskel i erhvervslivet på Sydhavn og omegn. Med vores professionelle erhvervsrengøring får virksomhederne nemlig et boost på flere vitale parametre, der kan vise sig at være særdeles gavnlige for vores kunders forretninger.

For eksempel kan professionel erhvervsrengøring bidrage til, at dit personale får det optimale ud af deres tid på arbejdet. Et rent arbejdsmiljø kan nemlig være med til at sikre, at samtlige arbejdsgange kan arbejde mere effektivt. Det skaber fokus – det skaber momentum. Vi skaber en bølge for din forretning, som dit personale kan ride med på, og nå mere i hverdagen.

Vores professionelle rengøring vil også med garanti give et boost til indeklimaet på din arbejdsplads. Et godt indeklima giver færre sygedage blandt dine medarbejdere, og det sikrer også, at vira og andre smitsomme sygdomme får sværere betingelser til at sprede sig mellem dine medarbejdere. På den måde kan professionel erhvervsrengøring være med til at nedbringe det gennemsnitlige antal årlige sygedage pr. medarbejder, som du skal indregne i dine budgetter.

Sidst, men ikke mindst, så kan professionel erhvervsrengøring hjælpe dig med at bringe det bedste frem i dine medarbejdere. Erfaringen viser nemlig, at et rent arbejdsmiljø bidrager til arbejdsglæden. Og gladere medarbejdere trives bedre med hinanden – og så præsterer de også mere for de samme lønkroner.

Dét kalder vi boosts, der vil noget for din forretning.

Ingen binding – men du vil ikke af med os

Alt det ovenstående – både i det private men også på erhvervsfronten – tilbyder vi dig helt uden binding. Det betyder, at hvis du bestiller os til jævnligt at komme og gøre rent for dig eller din virksomhed, så er du i din gode ret til at opsige samarbejdet når du vil, helt uden problemer. På den måde er du sikret, og har også mulighed for at prøve vores rengøringsservice af i tryghed.

Dog er vi ret så sikre på, at når du først har prøvet vores service, så er du ikke villig til at gå af med os igen. Du vil nemlig opleve, at vi leverer rigtig meget værdi for pengene. Vi står altid klar til at henvise til den lange række af referencer, som vores andre kunder udgør for os. Alt dette er vores garanti, og din sikkerhed.

Få et gratis tilbud i dag

Så hvis du synes, at ovenstående lyder for godt til at være sandt, så tøv ikke med at ringe til os i dag, og hør hvilken forskel vi kan gøre for dig. Vi sidder altid klar ved telefonen til at besvare enhver henvendelse. Alle tilbud, som vi afgiver, er helt gratis for dig som kunde, og selvfølgelig 100% uforpligtende. Det betyder, at du trygt kan ringe til os – bare lige for at høre. Og derefter står det dig helt frit om du vælger at handle med os eller ej.

Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig i mål med dine projekter – med professionel rengøring fra Jacobsens Rengøring!

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Our policy is to carry out any cleaning with minimal use of chemicals and water. We protect the environment, which is why all our products carry the Nordic Swan label. For us, it is not only about using the right products so that we avoid chemicals, but we also measure carefully to use the right dosage and reduce the consumption of disposable products. We all have a responsibility, and we are more than happy to take that on our shoulders, so that you can also have your cleaning done with a clear conscience.

 

All our employees are trained in the handling and use of environmentally friendly cleaning products and therefore do their best to ensure that the cleaning is as green and environmentally friendly as possible.

product image