Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma Hedehusene – Vi gør rent og skaber ro

Det er fredag eftermiddag. Du har lige fået fri fra arbejde, og begiver dig hjemad i bilen. Den irriterende trafik forsinker dig en smule som den plejer, og utålmodig som du er har du bare brug for at komme hjem, slå benene op og slappe af efter en lang uge. Du får parkeret bilen, låser dig ind ad døren til weekendens herligheder… og så rammer det dig.

Du bliver mødt af et hus, der bare trænger. Trænger i enhver forstand. Ja, den ugentlige rengøring er igen blevet udskudt til weekenden, og det indhenter og fælder resten af dit overskud denne fredag eftermiddag. Sådan noget ****…

Hvis du blot kan genkende en snert af scenen her, så er du blot én ud af mange. Det er nemlig et velkendt fænomen, at weekenderne og eftermiddagene derhjemme ikke går med afslapning, men at der også knytter sig en del uønsket arbejde til fritiden. Mange vil gerne slippe for det, men de færreste har overvejet dét, der er mest oplagt til situationen.

Hos Jacobsens Rengøring tilbyder vi professionel rengøring i hjemmene i Hedehusene og omegn. På den måde er vi med til at skabe ro i hjemmene hos de mange familier, der gerne vil prioritere mere tid sammen med hinanden i hverdagen og weekenderne.

Hjemmet skal ikke være endnu et sted, hvor du har behov for at gå på arbejde. Det er vores holdning. Hjemmet skal være hjem for dig. Et sted, hvor du kan samle energi, finde ro og pleje relationerne til dem, du har kær. Om det er din partner, dine børn eller dine venner. Vi ved, at de er vigtige for dig.

Vi tilbyder både rengøring til private og erhverv

Det er ikke bare ude i hjemmene i Hedehusene og omegn, hvor vi gør en konkret forskel for familierne. Vi er nemlig også til stede i Hedehusenes erhvervsliv. Her hjælper vi virksomhederne fremad ved at facilitere fokuseret arbejdskraft og skabe momentum i virksomhedernes lokaler.

Her er 3 konkrete fordele, som virksomhederne i Hedehusene og omegn får ud af et samarbejde med Jacobsens Rengøring.

Forskel #1: Vi skaber mere produktive medarbejdere.
Når en virksomhed modtager professionel erhvervsrengøring fra Jacobsens Rengøring, så får virksomhedens medarbejdere mulighed for at fokusere på dét, de er blevet ansat til: deres kerneopgave. Det er dér, hvor medarbejderne skaber mest værdi, og det er en af virksomhedens fornemmeste opgaver at sørge for, at medarbejderne kan bruge så meget af deres tid og energi som muligt på at løse kerneopgaverne. Når der ikke er rengøringsopgaver, der ligger og venter på at blive ordnet rundt omkring i virksomheden, så hjælper det altså medarbejderne til at tune ind og være rigtig produktive.

Forskel #2: Vi nedbringer mængden af sygedage.
Et godt indeklima hjælper med at reducere mængden af årlige sygedage blandt dine medarbejdere, som virksomheden skal bruge ressourcer på. Det kan være en dyr og bøvlet affære, hvis dine medarbejdere melder sig syge i flæng. Professionel erhvervsrengøring sikrer, at indeklimaet er i tip top stand, og det værner om dine medarbejdere og deres helbred. Derudover giver jævnlig professionel erhvervsrengøring særlig god mening lige for tiden, hvor coronaen endnu ikke har sluppet sit tag i de danske virksomheder. Jævnlig rengøring gør nemlig, at smitsomme sygdomme og vira ikke har optimale betingelser for at sprede sig på tværs af din medarbejdergruppe.

Forskel #3: Vi skaber et attraktivt arbejdsmiljø.
Hvad hvis vi fortalte dig, at professionel erhvervsrengøring kunne hjælpe dig med at sammensætte det mest idéelle team til din virksomhed? Hvad hvis din virksomhed af sig selv tiltrak den mest kvalificerede arbejdskraft til de opgaver, du skal have løst? Professionel erhvervsrengøring er med til at øge arbejdsglæden blandt dine nuværende medarbejdere, og en høj arbejdsglæde hænger sammen med attraktiviteten af din virksomhed. En attraktiv virksomhed er vigtig af flere årsager, men en af de primære årsager er, at udefrakommende potentielle medarbejdere ser det som mere attraktivt for dem at blive ansat hos dig. Det betyder flere ansøgninger i en tid med mangel på arbejdskraft, og flere ansøgninger betyder, at du højst sandsynligt vil have bedre kort på hånden næste gang du skal ansætte.

Det kan altså være en særdeles god investering for virksomheder at erhverve sig professionel rengøring.

Rengøring med mange års erfaring

Hvis du gerne vil samarbejde med et rengøringsfirma med mange års erfaring, så er Jacobsens Rengøring den rette samarbejdspartner for dig. Vi kender til alle typer af rengøringsopgaver, både i det private og på erhvervsfronten. Vores nuværende kundeportefølje består både af mindre privatkunder og store erhvervskunder, og vi har ressourcerne, udstyret og personalet til at håndtere enhver type af rengøringsopgave professionelt, konkurrencedygtigt og effektivt.

Erfaring er vigtig, når det kommer til at løse rengøringsopgaver. Der skal nemlig den rette viden til ift. hvilke midler der skal bruges til hvilke problemer, og hvordan rengøringen kan ske i konstruktivt samspil med øvrige elementer, der er til stede i faciliteterne, der skal rengøres – fx maskiner, der er særligt sensitive overfor bestemte kemikalier og rengøringsmidler. Vi har erfaringen, der hjælper os med at træffe professionelle beslutninger – og vi indgår altid i en dialog med dig som kunde, så vi sammen kan afstemme hvordan rengøringen skal foregå.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis du også er fristet af ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os i dag! Vi er allerede ude hos mange privat- og erhvervskunder i Hedehusene og omegn, men du kan stadig nå at blive en del af vores rotation. Alle tilbud, som vi afgiver, er helt uforpligtende og selvfølgelig ganske gratis. Det betyder, at du ikke skal føle dig forpligtet til at handle med os, blot fordi du har indledt den første kontakt.

Dog skal du vide, at du vil blive afhængig af vores service. Hvorfor? Et svar er, at vi gør en langt større forskel for vores kunder, end de forestiller sig forud for samarbejdet. Vil du vide mere? Så kontakt os nu, og lad os lave en god aftale, der passer dig.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Jacobsens Rengøring spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image