Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøringfirma Korsør – Vi gør rent så du kommer videre

Føler du også, at du træder vande i rengøringen? At det er et evighedsarbejde? At det gentager sig – igen og igen og igen? Kunne du også sagtens finde på andre ting at bruge din tid på? Ting, som måske umiddelbart også ville forekomme dig mere fornuftige at bruge energien på?

Ja, så er du havnet det rette sted. Hos Jacobsens Rengøring sikrer vi din tid ved at tage en rigtig tidsrøver fra dig: rengøringen. Så skal du aldrig mere rengøre dit eget hjem. Hos os får du nemlig rengøring på automatpilot. Lav en aftale med os, og så ser du dig aldrig over skulderen igen.

Vi tilbyder den bedste rengøring til hjemmene i Korsør og omegn. Mange nyder allerede rigtig godt af vores service. Skal du være den næste? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi påtager os alle rengøringsopgaver – store som små, og vi behandler alle vores kunder ens. Vi ved nemlig, at vores kunder er vores livsblod. Hvis vi ikke har glade og tilfredse kunder, så har vi ikke nogen forretning. Hos os ved du derfor hvad du får – præcist hvad du har bestilt, og altid lidt til.

Det er service. Det er Jacobsens Rengøring.

Få rengøring i hjemmet eller på arbejdspladsen

Det er ikke kun ude i de lokale hjem i Korsør og omegn, hvor vi gør en forskel for borgerne. Vi er nemlig også til stede i det lokale erhvervsliv, hvor vi hjælper områdets forretninger med at fokusere på deres kernekompetencer.

Rengøringen er nemlig sjældent en del af virksomhedernes kernekompetencer, og en konsekvens af dette er, at rengøringen ofte tager unødigt meget tid og energi fra medarbejderne. Når virksomheder outsourcer deres rengøring, så kan det derfor ofte være en meget klog beslutning og investering.

Professionel erhvervsrengøring kan nemlig være med til at øge fokusset på kerneopgaverne – og væk fra distraheringer i arbejdstiden. En jævnlig erhvervsrengøring sikrer, at der ikke er noget, der trænger i virksomhedens lokaler. På den måde er der ikke noget, der kan stjæle dine medarbejderes opmærksomhed og arbejdskraft i denne retning. Det leder til større produktivitet for det samme antal lønkroner blandt dine medarbejder.

Derudover kan professionel erhvervsrengøring også bidrage til at hæve indeklimaet på arbejdspladsen til et bedre niveau. Et godt indeklima er generelt god for dine medarbejderes sundhed. Det giver særligt god mening for virksomheder i tiden med corona at investere i indeklimaet. Et godt indeklima kan nemlig også reducere risikoen for smittespredning med diverse sygdomme på arbejdspladsen. Altså kan erhvervsrengøring bidrage med at nedbringe det årlige antal sygedage på tværs af organisationen. Det kan spare din virksomhed for mange ressourcer.

Sidst, så kan professionel erhvervsrengøring også bidrage til at hæve dine medarbejderes arbejdsglæde. Det er vigtigt. Vigtigt, fordi en høj arbejdsglæde er forbundet med en høj produktivitet. En høj arbejdsglæde gør også din virksomhed attraktiv for udefrakommende arbejdskraft, og forbedrer derfor dine chancer for at sammensætte drømmeteamet til at køre din virksomhed videre til nye højder.

Det kan altså være en ganske god investering for din virksomhed at anskaffe sig erhvervsrengøring.

Rengøring, der gør en forskel

Jacobsens Rengøring lever for at gøre en konkret forskel – både for private og for det lokale erhvervsliv. Vi gør en forskel ved at tilføre mennesker de mest værdifulde ressourcer: tid og energi.

Forestil dig hvad du ville kunne gøre med dobbelt så meget tid og energi i hverdagen. Du vil kunne opretholde en sund livsstil med god motion; du ville kunne blive den nærværende far eller mor, som du altid har ønsket at være; du ville kunne vedligeholde relationen til dine venner eller pleje kærligheden til din partner; du ville kunne hamre videre på det projekt, der skal lede dig til din drøm på sigt.

Mulighederne er ubegrænsede. Det er kun dig selv og din egen fantasi og dine egne drømme, der sætter grænserne. Lad os hjælpe dig i dag.

Få et gratis tilbud i dag

Så hvis du også føler dig fristet af vores tilbud til dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde tale med dig om dine behov, uanset størrelse og omfang. Alle de tilbud, vi afgiver, er helt uforpligtende og ganske gratis. Det betyder, at du ikke skal føle dig forpligtet til at indgå en handel med os bare fordi du var dristig nok til at samle telefonen op og give os et kald.

Men vi lover dig: handler du med os vil du ikke fortryde det.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Jacobsens Rengøring spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image