Prisgaranti

Timepris

 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis ud- og hjemkørsel
 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

 • Vi medbringer udstyr og produkter
 • Vi bruger svanemærket produkter
 • Ingen binding
 • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
 • Gratis berøringsfri sæbedispensere
 • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøring Albertslund – Vi står for rengøringen hos dig

Skal du have gjort rent derhjemme? Så skal du garanteret ekstra godt i bund denne gang – for hvis du er en del af statistikken, så kender du til det, at man ikke får gjort hele arbejdet hver gang man giver sig i kast med rengøringen. Øvrige ting kan tage ens opmærksomhed, og det er ikke sikkert, at man lige finder tiden, eller får prioriteret, at samle resten af rengøringen op å et senere tidspunkt.

Hvis du har behov for at få gjort rengøringen af professionelle, så er du havnet det rette sted. Hos Jacobsens Rengøring står vi for alle typer af rengøring hos dig. Så får du frigivet værdifuld tid og energi, som du kan bruge på dét, du har lyst til.

Dét kalder vi service. Og det er en god mulighed for dig for at komme efter alt det, du går og drømmer om, men som du mangler tiden til at realisere. Rengøringen er nemlig en af de nemme ting at udlicitere til andre. Hos os kræver det blot at du kontakter os, fortæller om dit behov, og så kommer vi til aftalt tid og sted og står for rengøringen. Ingen ekstra spørgsmål, og ikke noget ekstra, som du også skal forholde dig til. Du bestiller, og vi rengør.

Ingen opgave er for lille eller for stor til os. Vi behandler alle vores kunder ens – om du er studerende, der blot skal have ordnet dit ene værelse, eller om du repræsenterer en større familie, der skal have hele huset vasket ned fra top til bund. Det kan også være, at det blot er vinduespudsningen, der skal ordnes, eller at du i denne uge står for rengøringen af trappeopgangen. Uanset hvad står vi altid klar til at hjælpe dig med det behov, som du måtte have.

Vi arbejder både for private og erhverv

Det er ikke kun ude i de private hjem i og nær Albertslund, hvor du kan finde Jacobsens Rengøring. Vi gør nemlig også en afgørende forskel for erhvervslivet i lokalområdet. Med vores professionelle erhvervsrengøring nyder de lokale virksomheder godt af vores ekspertise inden for rengøring, og vi hjælper virksomhederne med at opnå deres mål og visioner.

Hvordan kan professionel erhvervsrengøring hjælpe din virksomhed? Her er tre grunde til, at vi også kan hjælpe dig.

For det første, så kan professionel erhvervsrengøring hjælpe din virksomheds medarbejdere med at vinde fokus på dét, der er mest rentabelt for jer: jeres kerneopgave. Når arbejdspladsen er rengjort, klar og indbydende til produktivt arbejde, så er mængden af forstyrrende elementer formindsket i en sådan grad, så du kan tro, at det kan mærkes på dine medarbejderes produktivitet. Mange virksomheder nyder allerede godt af dette med vores erhvervsrengøring – og du kan blive den næste.

For det andet, så kan professionel erhvervsrengøring bidrage til et bedre indeklima på din arbejdsplads. Et godt indeklima er vigtigt for dine medarbejderes sundhed, og det kan også bidrage til at mindske risikoen for spredningen af smitsomme sygdomme og vira – noget, der specielt er vigtigt i en tid, hvor coronaen endnu ikke har sluppet sit tag i det danske land.

For det tredje, så præger professionel erhvervsrengøring dine medarbejderes arbejdsglæde i en positiv retning. En høj arbejdsglæde er vigtig for enhver arbejdsplads, da der på tværs af alle arbejdsfelter er en korrelation mellem høj arbejdsglæde og høj produktivitet. Hvis du får gladere medarbejdere vil du altså opleve, at de også får mere produceret i løbet af en normal hverdag – for den samme mængde lønkroner.

Det kan altså sagtens betale sig for dig at investere i rengøring til din virksomhed. Mange virksomheder i Albertslund og omegn benytter sig allerede af vores service. Skal vi besøge dig som den næste i rækken?

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med rengøring, hvilket afspejler sig i kvaliteten i det arbejde, vi udfører. Vi går til enhver opgave med den højeste professionalisme. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har set og arbejdet med de fleste typer af opgaver før. Derfor ved vi præcist hvad en given opgavetype kræver at få løst – både når det kommer til oplæringen af vores personale, teknikker samt det udstyr, der skal til.

Når du kalder på vores erfaring, så trækker du på ressourcer, der sikrer den bedst mulige rengøring hos dig. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og bruger hellere lidt ekstra tid og energi på at få en opgave helt færdig – så er vi nemlig sikre på, at du som kunde kan stå tilbage, og være helt tilfreds med vores arbejde. Vi lever af tilfredse kunder – og vi har mange af dem. Skal du være den næste?

Få et gratis tilbud i dag

Hvis det, vi indtil nu har fortalt dig, lyder tiltalende, så kommer vi også meget gerne og viser dig hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Kontakt os i dag, og fortæl os om dit behov – så finder vi en løsning, der passer dig. Alle tilbud, som vi giver på opgaver, er helt og aldeles uforpligtende. Det betyder, at du ved kontakt på ingen måde er forpligtet til at indgå en handel med os. I det tilfælde ville vi blot være glade for, at du havde os i tankerne, da du skulle have løst en rengøring. Dog ved vi, at hvis du vælger at samarbejde med os, så vil du ikke fortryde det.

Skal vi bevise det? Så kontakt os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Jacobsens rengøring spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image