Prisgaranti

Timepris

  • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
  • Gratis ud- og hjemkørsel
  • Vi medbringer udstyr og produkter
  • Vi bruger svanemærket produkter
  • Ingen binding
  • Inklusiv moms

kr 395

per time

Fast Aftale

  • Vi medbringer udstyr og produkter
  • Vi bruger svanemærket produkter
  • Ingen binding
  • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
  • Gratis berøringsfri sæbedispensere
  • Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

kr 349

per time

Rengøring Vallensbæk – Billig rengøring hos dig

Står du også og mangler rengøring derhjemme? Det kan være, at du har trukket den lidt for længe – og nu er tiden knap til at gøre det ordentligt? Måske vil du gerne overraske din partner, der er ude en del af dagen, med et rent hjem i tip top form? Eller også kan det være, at du bare gerne vil prioritere din tid anderledes, og lade andre om at gøre det kedsommelige arbejde for dig?

Uanset hvad er du havnet det rette sted. Hos Jacobsens Rengøring er vi nemlig specialiserede i at skaffe dig ekstra tid på hånden – og et ekstra dejligt hjem at komme ind i igen. Vi tilbyder alle former for rengøring. Både den almindelige, hvor du blot skal have vasket hele dit hjem ned fra loft til gulv; eller måske har du behov for øvrige services, som fx en vinduespudsning eller en trappevask eller lignende. Måske noget helt tredje eller fjerde? Uanset hvad står vi klar til at tilbyde dig lige netop dét, du har behov for. Så længe det er inden for rengøring, selvfølgelig.

Faktisk stiller vi en ekstra sikkerhed for dig, som vælger at handle hos os. Vi tilbyder nemlig prisgaranti på alle vores ydelser. Det betyder, at hvis du skal have foretaget en bestem rengøringsservice, og en af vores konkurrenter byder ind på den samme opgave til en billigere pris end den, vi selv har givet – ja, så tøver vi altså ikke med at matche prisen, hvis da ikke vi endda underbyder den. Vi gør det for dig. Fordi vi så gerne vil have dig som kunde. Hos Jacobsens Rengøring ved vi nemlig, at alle vores kunder – store som små – er værdifulde for os. Det vil vi gerne have, at du kan mærke.

Vi klarer rengøringen hos private og erhverv – uden binding

Det er ikke blot hos de private i Vallensbæk og omegn, hvor vi gør en konkret forskel for deres hverdag. Vi er nemlig også til stede i områdets erhvervsliv, hvor vi hjælper de lokale virksomheder med at yde deres bedste inden for deres branche, og komme foran deres konkurrenter. Læs med herunder for at finde ud af, hvordan vi gør en forskel for vores erhvervskunder.

For det første, så bidrager vores professionelle erhvervsrengøring med at lade dine medarbejdere fokusere på deres kerneopgaver. Der er intet værre for en virksomheds forretning end hvis medarbejderne ikke har fred og ro – i omgivelserne såvel som i sindet – til at koncentrere sig om dét, de er ansat til at lave. Hos Jacobsens Rengøring faciliterer vi fred og ro på arbejdspladsen i begge henseender. På den måde skaber vi også de rette vilkår for dine medarbejderes optimale præstationer – og det vil du kunne mærke på forretningens bundlinje.

For det andet, så skaber professionel erhvervsrengøring et indeklima, der både er sundt og behageligt for dine medarbejdere at befinde sig og arbejde i. Et godt indeklima er godt for dine medarbejderes sundhed, og jævnlig erhvervsrengøring hjælper også til at reducere smitte med vira og bakterier på tværs af din medarbejdergruppe. Det kan altså bidrage til at reducere det samlede antal årlige sygedage på din virksomhed – og det er vigtige ressourcer at spare på. For virksomhedens og for medarbejdernes skyld.

For det tredje, så vil professionel erhvervsrengøring også hjælpe til med at sørge for, at din medarbejdertilfredshed er i top. Arbejdsglade medarbejdere er vigtige for din virksomhed. Både fordi arbejdsglæde og produktivitet hænger sammen, men også fordi en virksomhed, der fokuserer på at gøre sine medarbejdere det godt også bliver en mere attraktiv virksomhed at arbejde hos. Sådan noget spreder sig som ringe i vandet, og du kan også udnytte den positive effekt. Folk vil nemlig i højere grad søge mod din virksomhed – både for at handle og for at bidrage med gode kompetencer til din virksomheds team. På den måde kan arbedsglæde vinde for din virksomhed – hele vejen rundt.

Overbevist? Kontakt os nu, og lad os fortælle dig mere om hvad vi tror vi kan gøre for dig og dine behov.

Stor erfaring med rengøring til alle behov

Vi trækker på en stor erfaring i vores firma, og vi gør meget ud af vidensdeling på tværs af vores organisation. Det betyder, at uanset hvem du får ud fra vores personalegruppe, så vil det altid være den bedst kvalificerede til at løse lige netop dit behov. Gennem ordentlig oplæring, solidt udstyr og gode, stabile medarbejdere sikrer vi altså, at du altid modtager rengøring af den bedste kvalitet – til de billigste priser.

Vi er sikre på, at vi også kan møde dit behov – blandt andet fordi vi ganske sjældent møder en rengøringsopgave, der ligger i en kategori, vi ikke har beskæftiget os med før. Det betyder altså, at vi gennem konkret hands-on-erfaring allerede kender til de bedste metoder, de rigtige midler og det rette tidsforbrug på langt de fleste typer af opgaver. Det betyder også, at vi kan tilbyde sikre og meget billige priser på alle vores services. Vores store erfaring er din sikkerhed – både for god kvalitet og for en lav pris.

Få et gratis tilbud i dag

Hvis du føler dig bare lidt overbevist af det ovenstående, så skal du ikke tøve med at tage fat i os per telefon eller mail i dag. Vi lytter gerne til dine behov uanset størrelse og karakter, og afgiver et tilbud med det samme. Alle tilbud, som vi kommer med, er helt gratis og selvfølgelig ganske uforpligtende for dig. Det betyder, at der ikke er nogen fra vores side af der tvinger dig til at blive kunde hos os, blot fordi du har taget kontakt til os. Dog er vi nærmest sikre på, at hvis du skulle gå hen og blive vores kunde, så vil den forskel, som vi kan gøre for dig, være dig til så stor hjælp og gavn, at du ikke vil kigge dig over skulderen igen. Ikke en eneste gang.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores kundeanmeldelser

Vi hjælper dig med rengøring

Email: info@jacobsens-rengoering.dk
Tlf nr: +45 4880 9952
Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Vi passer på miljøet

Jacobsens Rengøring spolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.

 

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

product image